Hip Hopsica čestitam na odličnim nalazima i na dečkiću! 🥳🥰 Vjerujem da si sad opuštena... sad samo uživaj 😍
Halila drago mi je da su i tvoji nalazi super! 👌🥳😍
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Cure kod mene je isto tako. Mene je zanimalo kako i gdje osjetite, ja uopće ne znan definirati taj osjećaj, izgleda kao udarac uvijek u razini ispod pupka lijevo ili desno. Ali ne osjećam okretanja i kad radi salto ili se namješta.
https://lilypie.com/Maternity_code.php#
Bulba bebu osjetim točno kako je Marta opisala. U početku je to više kao pucketanje balončića, a sada su baš udarci koji se mogu osjetiti pod rukom i vidjeti. U početku bi ih osjetila navečer kada bi legla, otprilike uvijek u isto vrijeme. A sada ih osjetim ujutro, popodne i navečer kada ležim ili sjedim…
Happymom, nadam se da je svadba prošla odlično i da ste zadovoljni. 😊 Čestitaaaam! 🥳🥳🥳
Napokon ti si meni tako simpatična sa svojim šopinzima za bebicu. 😍😍😍😍 Ma sve je preslatko! Jedva čekam da i ja krenem. 🤗
Svaki put kad vidite robicu znajte da sam izasla iz kuce 😂😂😂😂 jednostavno mi nema pomoći. I svečano obecajem da je za ovaj mjesec stvarno bilo dosta hahahahaha.
.
Sto se osjecanja bebe tice, pocelo je kao meskoljenje, kao da me skakilja sa unutarnje strane, a sad su udarci, nekad jaci nekad slabiji, moze ih i muz osjetiti i neki se cak i vide. Uglavnom se javlja ujutro i navece. Osjetim ga u ravnini gacica kad me lupka nogicama, i oko pupka kad su rucice...
Cure kod mene je isto tako. Mene je zanimalo kako i gdje osjetite, ja uopće ne znan definirati taj osjećaj, izgleda kao udarac uvijek u razini ispod pupka lijevo ili desno. Ali ne osjećam okretanja i kad radi salto ili se namješta.
I ja osjetim ispod pupka, lijevo ili desno. Još ne znam razlikovati bebine okretaje ili namještanje od udaraca... Meni se sve to čini isto za sada 🤷♀️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Hej curee danas sam po prvi put osjetila svoju bebicu 💕💕 sad popodne odmorit išla malo imala sam ispit danas pff al dobro je prošlo. Probudim se i kvrgica iznad stidne kosti 😊😊😊 i nakon par trenutaka nestane i baš sam to osjetila kako se pomaknula predivnooo 😊 joj gledam slike vaših trbuscica pa prekrasne ste 🤩 meni se skroz malo vidi al bude, stigne 😊
Joj vidim da i slikice robice stavlja i svega pre prekrasno je sve 🙂
I ja osjetim bebicu, kao da me nešto zagolica iznutra... kao male ribice...
A što se mora tiče ja idem prvo nekih 6-7 tjedana na otok Silbu, pa na Cres... Naravno prije nego što idem ću se konzultirati sa doktoricom al i kad sam prošli put bila trudna sam bila na otoku i otišla u ZG na pregled pa bi se vratila... treba guštat i iskoristit maksimalno porodiljne tragedije....heheh
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Hopsica ti ces u moj kraj ☺️👌🐟
Napokon ti se i za drugo dijete opremas 😁👌
.
Ja ju osjetim dosta nisko cijelo vrijeme, kao da ce ispast van pogotovo kad krene lupati..
Ja planiram cijelo ljeto biti na moru i po svukud… Prošli tjedan sam bila u Drveniku (500 km od Zg), nikakav problem. Ako baš nema neki poseban razlog, ne vidim nikakav problem u odlasku na more…
P.S. dobila sam nalaz Niftya… Sve super, sve niskorizično… 🤗🤗🥰… I potvrđeni je, da nam stiže braco 💙
Hip_hopsica super za nalaz i cestitam na deckicu!😃🤗💙
🌈💙👣🙏
E da htjela sam vam reći, onaj svrbež što sam nedavno pisala izgleda da je atopijski dermatitis od hormona se pojavilo-tjelo je tako iz nekog razloga na trudnoću reagiralo, sad ništa srećom 🙂 i pitanje jel ima koja problema sa začepljenjem nosom, ovo kod mene je strašno 🤯 jesam alergična na proljeće i sve to al sad ga stvarno pretjeruje haha jeste šta koristile osim fiziološke za ispiranje nosa
Eh da nisam se pohvalila, dobila sam nalaze triple testa, sve super 😁😁😁😁
I jučer navečer sam se vagala i ispada da sam u 3 tjedna 2 kg dobila. Sva sam se izbedirala, kad danas ujutro pogledam, vaga nije na nuli, ipak sam samo pola kg dobila. Odmah sam se nagradila ferrerom 🤣
Halila super za nalaze!😃😃 A ovo s kilama i ferrerom si me bas nasmijala hehe🤭😁
🌈💙👣🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji