Jesenske bebe 2020

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • minni_me87
    26. Svibanj 2020. 15:51

Princess Mimi

Ja sam danas pojela zadnji obrok do sutra 🙈😂
    Ujutro u 7 idem na OGTT, nadam se da će dobro proći.
    A danas na kontrolu kod zubara pa ću odmah pitati za ono krvarenje desni i to o čemu smo neki dan pisale

Meni su rekli da poslije 7 nista ne jedem, osim malo vode. Jedva izdržala. Pojedi si nest lagano, tek toliko da ti ne bude loše, samo palentu ni u ludilu

• bulba
    26. Svibanj 2020. 16:15

Cure kako bi opisale pokrete bebe? Sto točno osjećate? Koliko često?

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

• LoMa
    26. Svibanj 2020. 16:18

Ledolina jedne tetre sam uzela u Magic baby čiji mi se, a druge u c&a...oboje piše 100% pamuk pa onda valjda i jesu 🙈 ostatak tetri budem u kretexu uzela...

• LUX
    26. Svibanj 2020. 16:24

Cure, vi koje ne zivite na moru, jel planirate ici?? Ja se nikako ne mogu odluciti

[link=https://lilypie.com][/link]

• LoMa
    26. Svibanj 2020. 16:27

LUX mi smo nekako mislili da budemo otišli, sad smo u renovaciju i uređenju dječje sobe, imamo najviše svadbi i krstitki ikad...uopće ni ne spominjemo more vise 😓 iako ja nenzn kako ću bez mora, pogotovo jer mi ni bazeni nisu opcija ovo ljeto 😭 sve se nadam da ćemo nekad u 7.mj uhvatit 5 dana i nenadano otići, dok još možemo niti spontani 😂

tashee7
    26. Svibanj 2020. 16:32

Lux, mi planiramo na dva-tri dana u Istru, i možda još kod šogorice u Zadar. Bar da nogice umočim 

• minni_me87
    26. Svibanj 2020. 16:37

minni_me87

Princess Mimi

Ja sam danas pojela zadnji obrok do sutra 🙈😂
    Ujutro u 7 idem na OGTT, nadam se da će dobro proći.
    A danas na kontrolu kod zubara pa ću odmah pitati za ono krvarenje desni i to o čemu smo neki dan pisale

Meni su rekli da poslije 7 nista ne jedem, osim malo vode. Jedva izdržala. Pojedi si nest lagano, tek toliko da ti ne bude loše, samo palentu ni u ludilu

I da, meni su rekli da si ponesem limuna malo za uliti u tu slatku tekucinu. Ne znam je li svagdje takva praksa, ali ne škodi ponijeti😊

Marta14
    26. Svibanj 2020. 16:52

Bulba meni je prvo bilo kao pucketanje balona od sapunice, skroz dolje lijevo..
    Onda je postalo vece, kao kad se najdes graha pa pocnu plinovi u trbuhu ali ne puknu 😁
    Sad je ocito lupanje.. 

• LUX
    26. Svibanj 2020. 16:57

Ma ja bi isla, nije uopce uputno ali me strah putaa jakoo

[link=https://lilypie.com][/link]

26. Svibanj 2020. 17:01

I ja imam bolove u preponama, ko da sam se nažuljala na biciklu, recimo. Stidna kost valjda, od rastezanja i svega, zdjelica mi je baš oslabila u zadnje vrijeme. Jedan dan mi je čak i škljocala dok sam hodala 😬
    Mislim da se može popiti euthyrox prije ogtt, ako ne ideš i na kontrolu hormona štitnjače. Al se ne smije žvakati žvakača ili uzeti bombon.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.