Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lullee
    01. Listopad 2020. 20:00

Sanja vjerujem da si tuzna,svaka od nas zeli maksimum za svoje bebice,ali ne znaci da ti ne mozes dati svoj maksimum. Vecina mojih prijateljica nije dobila mlijeko,moja najbolja prijateljica ima 5ero djece nijedno nije uspjela dojiti i svi su zdrava i divna djeca! Zao mi je sto je tako malo podrske za majke koje ne doje i nefer je taj cijeli pritisak oko dojenja! Uzivaj u svojoj bebici i ne daj se obeshrabriti! Uostalom,bit ce ti i puno lakse s dohranom😊🤗🤞❤️

• ZuMama
    01. Listopad 2020. 20:13

Sanja*

Pozdrav svima 👋🙂
    Dobro došle nove bebice, čestitam mamama i tatama, puno zdravlja i sretnih trenutaka vam želim 💕🍀🥰
    Čestitam i na uspješnim pregledima, Vita evo već si i ti uskoro na redu 🥰 držim fige da bude sve dobro 🤞🍀
    .
    Što se dojenja tiče, ja sam odlučila odustati. 😔 mlijeka u mene u kapima, mali gladan dreči po cijele dane, svima ga žao (meni kao nije) i tako… probala sam izdajati baš da vidim kolko ima, izdojim jedva 20ml, dok je dobar dan. Uz masaže, kompresije, kapi, čaj… Sad bolje razumijem cure koje se za svaki bebin obrok izdajaju, nije lako ali ipak, mora biti da je lijep osjećaj dok imaš kaj i izdojiti i dati svojoj bebici.
    Svi mi vele da nisam ništa manje mama zbog nedojenja a ja sam tolko tužna da vam ne mogu opisati. Dojenje je nešto što jedino mama može i neopisivo mi je teško prihvatiti da ja to ne mogu. I to je čisto sebičan osjećaj, malome bude dobro i na flašicu, dapače, bar nije gladan i frustriran. Nisam ni sanjala da bi me to tolko pogodilo 😔 baš poželim da mogu vratiti vrijeme dok je još bio u mojem trbuhu, samo moj.
    .
    Lijepe moje, uživajte u svojim trbuščićima i bebicama, sretno 💕🍀🤰🤱

Sanja vjerujem da ti je tesko, ali zaista si se trudila... nemoj se muciti oko toga. Nemoj se psihicki ubijati zbog toga. Bitno da je on sit i da nije gladan. Uostalom, drzis ga u narjucju dok ga hranis i na bocicu. Ti si prava mama samim time sto si se trudila... 👶🥰

01. Listopad 2020. 20:14

Napokon cestitam :) zelim vam brz oporavak!!! 😍😘🤗😊
    Sanja vjerujem da si tuzna, i iako ne znam tocno kak se osjecas, bit ce on ok s dohranom i dala si sve od sebe :) i da ti si mama, i najbolja si svom djetetu bez obzira na dojenje... Jer samo ti imas miris mame, samo ti imas mamine otkucaje srca koje je slusao 9 mj i ona dobra stara... Samo je jedna mama😉!!  :) al vjerujem da postoje i drugi trenutci koji i dalje mogu biti samo vasi 😊

Drage moje gustajte, nadam se da ste sve dobro il najbolje kaj mozete biti :) :*
    Procitala sam masu i puno zaboravila... 😒

Unakit
    01. Listopad 2020. 20:23

Napokon 2804

Hvala vam svima… 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    .
    Mi muku mucimo sa sisanjem, od toliko kolostruma sad nista… obavili smo prvo kakanje, pako počinjem osjećati dole da me zateze i bolucka… mazimo se, ljubim, uživam u njemu

Draga Napokon, zelimo ti brz oporavak I zdravlje i srecu tvom malom zlatu 🥰

Unakit
    01. Listopad 2020. 20:28

Matea02

Čestitam svim curama i njihovim bebicama! ❤️💙.

Evo i nas malo da se javimo 😁 jučer bile na ctgu.. oke sve malo kontrakcija pokazalo (50 i nešto je jedna čak bila) idući tjedan ponovno i bris na BHS.
    Mene boli sve, probada dolje svakodnevno i leđa ubijaju, a BH su od jučer stalno skoro, neznam od kud toliko al valjda neće nešto ranije početi 🥴
    .

Matea, I ja sam imala episode BH ovih dana, posebno u nekom polu lezecem/sjedecem polozaju. A ta probadanja dolje me ostave bez daha, posebno kad su u rodnici. Jos je bebica jako aktivna, I ja isto se molim da ne krene bas ako ne mora 🙏💗
    Nekako se tjesim da to je sve normalno u ovim tjednima... 

Dinosaurus
    01. Listopad 2020. 20:30

Napokon cestitkee! 🎉🎊😍
    Tejic sta je problem sa vagom u aquascalu? Sad cu pitat banalna pitanja ali evo jesi li sigurno namjestila na kilograme? Pitam  jer ima i lbs. Kod mene sve funkcionira super i evo nakon vise od 2 god.

Halila
    01. Listopad 2020. 20:41

Čestitke svim mamama na novim bebicama! Živi i zdravi bili! 🤗❤
    ..
    Ja danas išla na vađenje krvi i nisam obavila jer... sjedila sam vani i kad je došla sestra i prozvala me, ustala sam, napravila dva koraka i kad sam htjela napravit i treći, noge su mi se ukočile, a tijelo krenulo naprijed i pala sam na pod, ravno na trbuh, kao daska. Uspjela sam ruke stavit samo da s glavom ne tresnem dolje. Svi se ustrčali oko mene, ja u panici za bebu, voze me na hitnu, ctg, uzv... hvala bogu, bebi nije ništa, sad sam par dana na mirovanju. Još se ne mogu opustit, stalno pratim svaki pomak bebe, provjeravam da ne bi krvarila ili vodenjak pukao, lecam se na svaku i najmanju bol... sve u svemu, užasan dan. Uglavnom, rekli su da je to valjda zato jer mi je željezo nisko i naglo sam ustala... nadam se! Hvala bogu da je beba dobro zaštićena, nadam se da će sve bit ok, al mislim da se neću tako lako opustiti sad.
    Nisam ništa danas čitala, nadam se da ste sve ok. Pročitat ću sve zaostatke kasnije.
    Čuvajte se, uživajte u ovim zadnjim danima/tjednima trudnoće. 😗

Happymom
    01. Listopad 2020. 20:57

Halila

Čestitke svim mamama na novim bebicama! Živi i zdravi bili! 🤗❤
    ..
    Ja danas išla na vađenje krvi i nisam obavila jer… sjedila sam vani i kad je došla sestra i prozvala me, ustala sam, napravila dva koraka i kad sam htjela napravit i treći, noge su mi se ukočile, a tijelo krenulo naprijed i pala sam na pod, ravno na trbuh, kao daska. Uspjela sam ruke stavit samo da s glavom ne tresnem dolje. Svi se ustrčali oko mene, ja u panici za bebu, voze me na hitnu, ctg, uzv… hvala bogu, bebi nije ništa, sad sam par dana na mirovanju. Još se ne mogu opustit, stalno pratim svaki pomak bebe, provjeravam da ne bi krvarila ili vodenjak pukao, lecam se na svaku i najmanju bol… sve u svemu, užasan dan. Uglavnom, rekli su da je to valjda zato jer mi je željezo nisko i naglo sam ustala… nadam se! Hvala bogu da je beba dobro zaštićena, nadam se da će sve bit ok, al mislim da se neću tako lako opustiti sad.
    Nisam ništa danas čitala, nadam se da ste sve ok. Pročitat ću sve zaostatke kasnije.
    Čuvajte se, uživajte u ovim zadnjim danima/tjednima trudnoće. 😗

Drži se draga!! Cuvaj sebe i bebu i samo polako.. lezi,odmaraj i polagano se diži 😘😘

• vitae
    01. Listopad 2020. 21:00

Halila, vjerujem da ti je bilo grozno! Ne mogu ni zamisliti strah kroz koji si prolazila. Bitno je da je bebica ok, pazi na sebe insamo polako!

Sanja, bolje da je mama psihički dobro i da je beba sita s AD-om nego da se ubijaš s neuspjelim pokušajima dojenja i svoj stres prenosiš i na bebu. Hrpa ženica oko mene nije mogla dojiti i sve bebice su zdrave i super napreduju. Nemoj se živcirari zbog toga.. 

• ZuMama
    01. Listopad 2020. 21:32

Halila mogu misliti koliko si se uplasila za bebu. Bitno da ste dobro. Odmaraj se i sve polako od sad... drz se🥰👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.