Napokon,, čestitkeeee 💙🥰 tebi brz oporavak, a mališanu sve najbolje! Uživajte!!!
Napokon divna vijest! 🤗 Čestitam od srca i želim vam brz oporavak i puno ljubavi i maženja. 🥰🥰🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Čestitam svim curama i njihovim bebicama! ❤️💙
.
Evo i nas malo da se javimo 😁 jučer bile na ctgu.. oke sve malo kontrakcija pokazalo (50 i nešto je jedna čak bila) idući tjedan ponovno i bris na BHS.
Mene boli sve, probada dolje svakodnevno i leđa ubijaju, a BH su od jučer stalno skoro, neznam od kud toliko al valjda neće nešto ranije početi 🥴
.
Danas mi je doktorica rekla i da primjecuje nekakvu gljivicnu upalu iako je ja po simptomima,osim iscjetka, i ne osjecan i prepisala mi je vaginalete.
Jedno malo glupo pitanje s obziron da mi je to prva upala doli u zivotu i prvi put da koristin te tablete. Kako bi se vi osjecale kad je stavite? Ja osjecan nekakvo blago zarenje sada u rodnici i blagi pritisak i kako je sve u kraju sad sa trudnocon puno me je strah tih gljivica i opcenito stavljanja icega blizu bebe...
Napokon, čestitam ti od srca 😊😊, a Mana Mare vama na 2 mjeseca
*
Tečaj - mi smo išli na 2, jedan od dz Zg Centar koji je bio odličan jer ga je vodila odlična patronažna. Super je kao osnovna priprema i savršeno mi je pao u 6. mjesecu trudnoće. Drugi na koji smo išli je bio onaj od MamaSoona (priprema za porod) i taj mi je isto bio odličan (iako se slažem da te ne pripremi za npr. hitni carski i indukciju). Bilo nam je super što smo uz to čitali jednu knjigu sa strane, a ja sam u slobodno vrijeme slušala podcast Happy Mum, Happy Baby.
*
Marta, super da si bolje. Znam da je netko još spominjao komplikacije s krvarenjem nakon poroda - to mi je inače najveći strah, nadam se da će se što prije unormaliti
Pozdrav svima 👋🙂
Dobro došle nove bebice, čestitam mamama i tatama, puno zdravlja i sretnih trenutaka vam želim 💕🍀🥰
Čestitam i na uspješnim pregledima, Vita evo već si i ti uskoro na redu 🥰 držim fige da bude sve dobro 🤞🍀
.
Što se dojenja tiče, ja sam odlučila odustati. 😔 mlijeka u mene u kapima, mali gladan dreči po cijele dane, svima ga žao (meni kao nije) i tako... probala sam izdajati baš da vidim kolko ima, izdojim jedva 20ml, dok je dobar dan. Uz masaže, kompresije, kapi, čaj... Sad bolje razumijem cure koje se za svaki bebin obrok izdajaju, nije lako ali ipak, mora biti da je lijep osjećaj dok imaš kaj i izdojiti i dati svojoj bebici.
Svi mi vele da nisam ništa manje mama zbog nedojenja a ja sam tolko tužna da vam ne mogu opisati. Dojenje je nešto što jedino mama može i neopisivo mi je teško prihvatiti da ja to ne mogu. I to je čisto sebičan osjećaj, malome bude dobro i na flašicu, dapače, bar nije gladan i frustriran. Nisam ni sanjala da bi me to tolko pogodilo 😔 baš poželim da mogu vratiti vrijeme dok je još bio u mojem trbuhu, samo moj.
.
Lijepe moje, uživajte u svojim trbuščićima i bebicama, sretno 💕🍀🤰🤱
Hvala vam svima... 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
.
Mi muku mucimo sa sisanjem, od toliko kolostruma sad nista... obavili smo prvo kakanje, pako počinjem osjećati dole da me zateze i bolucka... mazimo se, ljubim, uživam u njemu
Pozdrav svima 👋🙂
Dobro došle nove bebice, čestitam mamama i tatama, puno zdravlja i sretnih trenutaka vam želim 💕🍀🥰
Čestitam i na uspješnim pregledima, Vita evo već si i ti uskoro na redu 🥰 držim fige da bude sve dobro 🤞🍀
.
Što se dojenja tiče, ja sam odlučila odustati. 😔 mlijeka u mene u kapima, mali gladan dreči po cijele dane, svima ga žao (meni kao nije) i tako… probala sam izdajati baš da vidim kolko ima, izdojim jedva 20ml, dok je dobar dan. Uz masaže, kompresije, kapi, čaj… Sad bolje razumijem cure koje se za svaki bebin obrok izdajaju, nije lako ali ipak, mora biti da je lijep osjećaj dok imaš kaj i izdojiti i dati svojoj bebici.
Svi mi vele da nisam ništa manje mama zbog nedojenja a ja sam tolko tužna da vam ne mogu opisati. Dojenje je nešto što jedino mama može i neopisivo mi je teško prihvatiti da ja to ne mogu. I to je čisto sebičan osjećaj, malome bude dobro i na flašicu, dapače, bar nije gladan i frustriran. Nisam ni sanjala da bi me to tolko pogodilo 😔 baš poželim da mogu vratiti vrijeme dok je još bio u mojem trbuhu, samo moj.
.
Kužim da tebi to teško pada, ali radiš ono što je najbolje za vas dvoje. Najvažnije je da je dijete sito i zadovoljno, a mama mirna 😊
Pozdrav svima 👋🙂
.
Što se dojenja tiče, ja sam odlučila odustati. 😔 mlijeka u mene u kapima, mali gladan dreči po cijele dane, svima ga žao (meni kao nije) i tako… probala sam izdajati baš da vidim kolko ima, izdojim jedva 20ml, dok je dobar dan. Uz masaže, kompresije, kapi, čaj… Sad bolje razumijem cure koje se za svaki bebin obrok izdajaju, nije lako ali ipak, mora biti da je lijep osjećaj dok imaš kaj i izdojiti i dati svojoj bebici.
.
Kužim da tebi to teško pada, ali radiš ono što je najbolje za vas dvoje. Najvažnije je da je dijete sito i zadovoljno, a mama mirna 😊
A biće i mama mirna valjda uskoro
Sortiraj odgovore
Najstariji