Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vitae
    01. Listopad 2020. 14:49

Mjesecina2410, Link sada kopiras u potpis koji se nalazi na tvom profilu foruma (gore desno)
    I skroz si u pravu sto se tiče tih tečajeva. Više sam korisnih informacija saznala ovdje na 5 stranica nego na cijelom tečaju 😂

teica30
    01. Listopad 2020. 15:13

Čestitam novim mama ... Ako kojoj nisam 🥰😁... 
    Marta Jel sta bolje? 
    Netko je pitao za psa... Mi imamo velikog od 60-tak kg, ali nas pas je vani tako da nece bas moći do bebe, ali opet taj dio s upoznavanjem sam malo istraživala. 
    Navodno kažu da bi clan obitelji trebao dati psu da pomirisi nešto bebino prije nego beba dođe kuci, i onda kad dođete doma, ti bi trebala dati da pas ponjusi bebu... Nasa je jako ljubomorna kad je netko oko mene, i općenito ne reagira dobro na nepoznate u mojoj blizini, sa svima drugima super bude. Tako da me bas strah... 
    Ja sam za početak izvozila malo kolica van, čisto da prodem pored nje, i da ona vidi da je to sad dio naših života. Prvi put je ponjuskala sve, i SAD više ni ne doživljava kad su kolica. A jesam se raspisala 😅😂... Ugl ima dosta članaka na tu temu na internetu

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

teica30
    01. Listopad 2020. 15:16

Tečajevi - iskreno nisam pogledala niti jedan, i nemam ni namjeru. Jer dok sam radila u ped išli smo na razna predavanja i to su sve bajke za malu djecu... Neka uljepšavanja koja nemaju veze sa stvarnim životom. Nitko te ne pripremi na porod i ono sto te zapravo čeka, isto tako nitko te ne pripremi na to sta raditi sa bebom kad place a ti si pokušao sve, i onda se svi cude sto roditelji trče kod doktora - pa ja bi prva u toj situaciji. A možda je jednostavno dijete gladno, previše utopljeno, ili nesto sasvim deseto... 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

Vita26
    01. Listopad 2020. 15:40

Pozdrav cure
    Obavila ogtt nisam ovaj put povratila izdrzala,evo sutra moram ujutro u bolnicu ostati par dana.i naravno dijeta 😔😔tuzna sam ,moram vidjeti tko ce biti sa mojoj curicom,muz na terenu.bas sam u komi,kaze doktor par dana ako bude nalaz dobar,jer za 2tj cemo kao navodno carski raditi.

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Napokon 2804
    01. Listopad 2020. 15:59

U 2 sata nam je stigao jedan prekrasan deckic. 3300g 52cm
    Ja popucala iznutra i iz vana... malo su mi pomogli vakumom uglavnom sve je dobro. Sad se mazimo

plavo_nebo
    01. Listopad 2020. 16:02

Napokon 2804

Ja popucala iznutra i iz vana… malo su mi pomogli vakumom uglavnom sve je dobro. Sad se mazimo

Cestitam 🥳🥳🥳🥳🥳

• SmileA
    01. Listopad 2020. 16:03

Napokon 2804

Ja popucala iznutra i iz vana… malo su mi pomogli vakumom uglavnom sve je dobro. Sad se mazimo

Napokon cestitam!!🥰😃🌹Zelim ti sto brzi oporavak, a bebacu sretno i bezbrizno djetinjstvo!💙👣

🌈💙👣🙏

Ledolina
    01. Listopad 2020. 16:06

Napokon čestitam i brz oporavak! Čestitke i svim ostalim mamama koje su u međuvremenu rodile.
    Vita, možda se i sretnemo u bolnici. Ja ću isto na carski ako ništa ne krene samo od sebe do idućeg vikenda...

• SmileA
    01. Listopad 2020. 16:07

Vita26

Pozdrav cure
    Obavila ogtt nisam ovaj put povratila izdrzala,evo sutra moram ujutro u bolnicu ostati par dana.i naravno dijeta 😔😔tuzna sam ,moram vidjeti tko ce biti sa mojoj curicom,muz na terenu.bas sam u komi,kaze doktor par dana ako bude nalaz dobar,jer za 2tj cemo kao navodno carski raditi.

Vita26 bravo!😊👍 Zao mi je da moras ici sutra u bolnicu i ostati, nadam se da ces se snaci za curicu da je netko pricuva par dana🤞i da sto brze prode! O pa ja i ti cemo negdje onda u istim terminima na porod, tako i ja kroz 2 tjedna idem😁 pa nam dolaze i nasi deckici🤗💙👣💙👣

🌈💙👣🙏

Marta14
    01. Listopad 2020. 16:09

Napokon cestitam!! Dobrodosao maleni! Mami brz oporavak zelim.. Mazite se sad, napokon 🍀🍀

Hvala cure, dobro je trenutno, imala sam samo preko noci glavobolju..
    Tecaj, isla sam u Hr na tecaj samo da bih vidjela kako je tamo u radaoni i di trebam ic kad krene 🙈Sve ono sto pricaju ok je polusati ali samo to...

Moram napisati da je baby nest zasad jedina pametna stvar koju sam kupila za bebu. 👌👌

Pas, imam ga, 10ak kila i zaigran bas, i nekako me strah na momente da ne bi otisao do bebe, nisam skroz opustena ali mislim da je bolje tako. Nije nikad nista Lose napravio al ne bih ja ni da skace i lize malu bebu.. Kad smo dosli doma smo mu dali da ju pomirise, i sad tu i tamo ju spustim do njega

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.