Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    happy_m
    01. Listopad 2020. 16:12

Napokon 2804

U 2 sata nam je stigao jedan prekrasan deckic. 3300g 52cm
    Ja popucala iznutra i iz vana… malo su mi pomogli vakumom uglavnom sve je dobro. Sad se mazimo

Cestitam, zelim ti sto brzi oporavak i ljubi se i mazi s malenim 🥰🥰😘

Marta14
    01. Listopad 2020. 16:21

Vita zao mi je sto je tako ispalo, nadam se da ces naci nekoga za malenu. I da ces brzo iz bolnice 🤗

Vita26
    01. Listopad 2020. 16:30

Napokon 
    Cestitam Jooj tako mi je drago i da si ti sad mazis sa bebicom ❤️❤️❤️
    Ledolina kad ides ti u bolnicu??
    Meni je doktor rekao da par dana cu ostati,ako bude sve uredu jer carski tek za neka 2 tj.uglavnom pojma nista neznam dok ne dodjem tamo 🙈🙈
    SmaliA sta si ti odlucila?carski?
    Marta 
    Kako si ti!?jel ti bolje?
    Ma tko bi rekao da ja imam Secer 😂😂😂😂 jos dijeta nemam pojma ni sta da jedem gladna sam😂😂😂

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Tejic
    01. Listopad 2020. 16:31

Tina zeno pa ti si doktorirala sve o carskome! U Varazdinu sam. Isto moram pitat ginekologa il nekog za pregled kod fizijatra jer me u bolnici nisu gledali, nego sam dal se rana od reza dobro zarasta.
    Plavo_nebo imam chicco steznik al ga jos ne nosim, bas evo mucim Tinu s pitanjima oko oporavka nakon carskog i nosenja steznika 🙈
    Happymom mi imamo macku i jos uvijek evo nakon 3 tjedna drzi postenu distancu od bebe 😂 al to je macka  tvrdoglava i svojeglava, sa psima je puno lakse. Kako i Teica kaze, ja sam iz rodilista poslala doma koristenu tetru i krpicu da macka onjusi, al nije bas pomoglo 😂🙈
    Tecajevi - odslusala sam Rodin ali ko da i nisam, imam osjecaj da sam slusala samo o oksitocinu i adrenalinu kaj mi nist nije znacilo. Bas kak kazete trebalo bi biti vise priprema na to kakve nas sve situacije mogu zadesiti ak nije sve po skolski, a vecinom nije.
    Napokon cestitam od srcaa, brzo se oporavi a bebici nek je dug i sretan zivot 🥰🥰🥰
    I slazem se s Martom za baby nest da je supeeer stvar . A kadica Aquascale mi je cisti promasaj i uzalud bacen novac, vaga je koma ziva, uopce ne pokazuje dobro il sam ja samo smotana pa ne znam izvagati dijete 😑😑

• Lullee

Napokon cestitam napokon😂👏💙😀puno zdravlja i srece🤞🙏
    Ja na tecajeve iz svih razloga koje ste navele nisam nikad ni isla. Sve cure koje su bile su mi iste stvari rekle i jednako su razocarane bile. Jedino,koliko sam skuzila,bez tecaja ne moze pratnja na porod,ali ja nisam nikad ni imala zelju za pratnjom😂tako da cu i ovaj put preskociti tecaj.

• Lullee

Vita zasto moras u bolnicu?

jasamja
    01. Listopad 2020. 16:34

Napokon čestitam 😊 uživajte i mazite se 💙😘😘😘

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• vitae
    01. Listopad 2020. 16:40

Napokon, čestitam na bebici a tebi želim brzi oporavak!

Vita, bit ce to sve ok. Nisu ti rekli kada ti je planiran carski? Ides na opću ili spinalnu anesteziju?

Ledolina
    01. Listopad 2020. 16:43

Vita, meni je doktorica rekla ako do termina ne dobijem svoje trudove da ćemo onda dogovoriti datum za carski, tak da ni ja još ništa ne znam,a termin mi je za 9 dana. Sretno ti i da se što prije vratiš svojoj curici 🤗

Bosco
    01. Listopad 2020. 16:58

Napokon cestitam ti od srca, zelim tebi i tvojoj bebici sve najbolje :) odmori se i pisi nam kad stignes. 

Pas - moji roditelji imaju psa od 10 kg, jakoo je ljubomoran i privržen za mene. Muž me ne smije poljubit ili zagrlit ovaj luduje + saznali smo da sam ja zapravo alergicna na psecju i macju dlaku  neznam kako da malenog upoznam s pesekom, ali smo se mama i ja dogovorile da će pas biti vani kad ja dođem s malenim, bar u početku, jer me baš strah reakcije. Želim da odrasta uz životinje jer ih ja obožavam, a ne bi htjela da zbog mene ima strah ili nešto.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.