U 2 sata nam je stigao jedan prekrasan deckic. 3300g 52cm
Ja popucala iznutra i iz vana… malo su mi pomogli vakumom uglavnom sve je dobro. Sad se mazimo
Cestitam, zelim ti sto brzi oporavak i ljubi se i mazi s malenim 🥰🥰😘
Vita zao mi je sto je tako ispalo, nadam se da ces naci nekoga za malenu. I da ces brzo iz bolnice 🤗
Napokon
Cestitam Jooj tako mi je drago i da si ti sad mazis sa bebicom ❤️❤️❤️
Ledolina kad ides ti u bolnicu??
Meni je doktor rekao da par dana cu ostati,ako bude sve uredu jer carski tek za neka 2 tj.uglavnom pojma nista neznam dok ne dodjem tamo 🙈🙈
SmaliA sta si ti odlucila?carski?
Marta
Kako si ti!?jel ti bolje?
Ma tko bi rekao da ja imam Secer 😂😂😂😂 jos dijeta nemam pojma ni sta da jedem gladna sam😂😂😂
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Tina zeno pa ti si doktorirala sve o carskome! U Varazdinu sam. Isto moram pitat ginekologa il nekog za pregled kod fizijatra jer me u bolnici nisu gledali, nego sam dal se rana od reza dobro zarasta.
Plavo_nebo imam chicco steznik al ga jos ne nosim, bas evo mucim Tinu s pitanjima oko oporavka nakon carskog i nosenja steznika 🙈
Happymom mi imamo macku i jos uvijek evo nakon 3 tjedna drzi postenu distancu od bebe 😂 al to je macka tvrdoglava i svojeglava, sa psima je puno lakse. Kako i Teica kaze, ja sam iz rodilista poslala doma koristenu tetru i krpicu da macka onjusi, al nije bas pomoglo 😂🙈
Tecajevi - odslusala sam Rodin ali ko da i nisam, imam osjecaj da sam slusala samo o oksitocinu i adrenalinu kaj mi nist nije znacilo. Bas kak kazete trebalo bi biti vise priprema na to kakve nas sve situacije mogu zadesiti ak nije sve po skolski, a vecinom nije.
Napokon cestitam od srcaa, brzo se oporavi a bebici nek je dug i sretan zivot 🥰🥰🥰
I slazem se s Martom za baby nest da je supeeer stvar . A kadica Aquascale mi je cisti promasaj i uzalud bacen novac, vaga je koma ziva, uopce ne pokazuje dobro il sam ja samo smotana pa ne znam izvagati dijete 😑😑
Napokon cestitam napokon😂👏💙😀puno zdravlja i srece🤞🙏
Ja na tecajeve iz svih razloga koje ste navele nisam nikad ni isla. Sve cure koje su bile su mi iste stvari rekle i jednako su razocarane bile. Jedino,koliko sam skuzila,bez tecaja ne moze pratnja na porod,ali ja nisam nikad ni imala zelju za pratnjom😂tako da cu i ovaj put preskociti tecaj.
Napokon čestitam 😊 uživajte i mazite se 💙😘😘😘
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Napokon, čestitam na bebici a tebi želim brzi oporavak!
Vita, bit ce to sve ok. Nisu ti rekli kada ti je planiran carski? Ides na opću ili spinalnu anesteziju?
Vita, meni je doktorica rekla ako do termina ne dobijem svoje trudove da ćemo onda dogovoriti datum za carski, tak da ni ja još ništa ne znam,a termin mi je za 9 dana. Sretno ti i da se što prije vratiš svojoj curici 🤗
Napokon cestitam ti od srca, zelim tebi i tvojoj bebici sve najbolje :) odmori se i pisi nam kad stignes.
Pas - moji roditelji imaju psa od 10 kg, jakoo je ljubomoran i privržen za mene. Muž me ne smije poljubit ili zagrlit ovaj luduje + saznali smo da sam ja zapravo alergicna na psecju i macju dlaku neznam kako da malenog upoznam s pesekom, ali smo se mama i ja dogovorile da će pas biti vani kad ja dođem s malenim, bar u početku, jer me baš strah reakcije. Želim da odrasta uz životinje jer ih ja obožavam, a ne bi htjela da zbog mene ima strah ili nešto.
Sortiraj odgovore
Najstariji