Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    27. Rujan 2020. 02:22

14 beba u 5 dana 🙈

plavo_nebo
    27. Rujan 2020. 03:12

ZuMama

Ninche cestitam!!! Zelim ti brz oporavak i dobrodoslicu princezi😀❤🥰
    Plavo nebokakvi su nalazi ogtta? Jesi jos u bolnici?

Ogttt dobar. Jesam. Danas mi vade krv da vide jel se infekcija povukla

Leia91
    27. Rujan 2020. 03:52

Loknica i Ninche čestitke na štrucama!!! Želim im divan život i najsretnije djetinjstvo a vama brz oporavak! 🤗🤗

Leia91
    27. Rujan 2020. 04:08

Žene drage, još jednu lijepu vijest vam nosim 😊 Moj Borna je odlučio prije doći na svijet, nije mu se čekala dogovorena hospitalizacija idući tjedan. Rođen je jučer (26.9.) oko pola 6 ujutro i miš ima 2700g i 49cm. Sreća je neopisiva 💙💙
    Iskustvo poroda u Petrovoj - u petak oko 20h mi je pukao vodenjak. Ne možeš fulat, prozirna voda, oko 1 dl se izlio i cijele gaćice mokre. Na wc-u kod brisanja lagano roza boja. Trudova nema. S obzirom na moj miom i govoru o carskom, spremam se i oko 21.30 stižem u bolnicu. Doktor pregleda, otvorena za prst. Ne bude to skoro ali me ostavljaju tamo jer curi plodna voda. Oko 23.30 dobijam trudove, šetala sam po predrađaoni poslije pregleda i klizme. Oko pola noći me stave u box. Oko pola 2 doktorica gleda otvorenost, 3-4cm već! Onda je ona kao širila rukom dolje, to me užasno smetalo i rekla sam da prestane i odmah je stala. Pita jel hoću epiduralnu. Hoću naravno. Mislila sam biti hrabra ali kad je tako počelo boliti odustala od hrabrosti. Dobijem 2 infuzije i nakon toga u pola 3 epiduralnu. Bolilo me dok je uvodila to u kičmu, vidjet ću kako će biti koji dan poslije. Bol je sada podnošljiva. U par navrata sam skoro zaspala. Oko 4 i 15 popušta epi i počinje me boljeti u trudu sve više prema iza, prema debelom crijevu pritisak. Dobijam 8 kapi dripa da malo ubrzaju otvaranje iako mi dobro kao ide. Druga doza epi ne djeluje, umirem od bolova. Otvorena skroz, čekamo bebana da se još malo spusti. I eto kroz 3 truda u rano jutro stiglo moje klupko sreće 💙💙 plače on, plačem ja od sreće 😊
    Osjećaj neopisiv. Dobila sam ga odmah na prsa i tako smo se mazili sat i pol. U međuvremenu izvadili posteljicu i zašio me doktor. Popucala sam malo, 3 šava, rezana nisam.
    Noćas sam ga ostavila sestrama da se odmorim a evo uskoro će ga donijeti pa krećemo dalje u borbu i učenje dojenja 😊
    Puse svima!! 😘😘

Mina 29
    27. Rujan 2020. 05:13

Leia91

Žene drage, još jednu lijepu vijest vam nosim 😊 Moj Borna je odlučio prije doći na svijet, nije mu se čekala dogovorena hospitalizacija idući tjedan. Rođen je jučer (26.9.) oko pola 6 ujutro i miš ima 2700g i 49cm. Sreća je neopisiva 💙💙
    Iskustvo poroda u Petrovoj - u petak oko 20h mi je pukao vodenjak. Ne možeš fulat, prozirna voda, oko 1 dl se izlio i cijele gaćice mokre. Na wc-u kod brisanja lagano roza boja. Trudova nema. S obzirom na moj miom i govoru o carskom, spremam se i oko 21.30 stižem u bolnicu. Doktor pregleda, otvorena za prst. Ne bude to skoro ali me ostavljaju tamo jer curi plodna voda. Oko 23.30 dobijam trudove, šetala sam po predrađaoni poslije pregleda i klizme. Oko pola noći me stave u box. Oko pola 2 doktorica gleda otvorenost, 3-4cm već! Onda je ona kao širila rukom dolje, to me užasno smetalo i rekla sam da prestane i odmah je stala. Pita jel hoću epiduralnu. Hoću naravno. Mislila sam biti hrabra ali kad je tako počelo boliti odustala od hrabrosti. Dobijem 2 infuzije i nakon toga u pola 3 epiduralnu. Bolilo me dok je uvodila to u kičmu, vidjet ću kako će biti koji dan poslije. Bol je sada podnošljiva. U par navrata sam skoro zaspala. Oko 4 i 15 popušta epi i počinje me boljeti u trudu sve više prema iza, prema debelom crijevu pritisak. Dobijam 8 kapi dripa da malo ubrzaju otvaranje iako mi dobro kao ide. Druga doza epi ne djeluje, umirem od bolova. Otvorena skroz, čekamo bebana da se još malo spusti. I eto kroz 3 truda u rano jutro stiglo moje klupko sreće 💙💙 plače on, plačem ja od sreće 😊
    Osjećaj neopisiv. Dobila sam ga odmah na prsa i tako smo se mazili sat i pol. U međuvremenu izvadili posteljicu i zašio me doktor. Popucala sam malo, 3 šava, rezana nisam.
    Noćas sam ga ostavila sestrama da se odmorim a evo uskoro će ga donijeti pa krećemo dalje u borbu i učenje dojenja 😊
    Puse svima!! 😘😘

Čestitke 💙💙💙💙
    Uživajte sad zajedno 🤗

plavo_nebo
    27. Rujan 2020. 05:24

Leia cestitam 🥳🥳🥳

Happymom
    27. Rujan 2020. 05:51

Čestitke Leia 😘😘❤️❤️

Demetria
    27. Rujan 2020. 06:22

Leia91 čestitam ti i sretno djetinjstvo tvojem malenom dečkiću.
    Vidim bebice vole doći čim ja stavim listu :)
    Neka malih bebica, neka dođu :)
    Sad kako mi se bliži termin odjednom svi žele piti kavu sa mnom još dok mogu, a meni se ne da.
    Ja bih samo s mužem i eventualno prijateljicom s kojom sam praktički svaki vikend skupa.
    Večeras zadnje predavanje i onda bi spremiti torbu za rodilište 🙈💪🏼💪🏼💪🏼 u 38+5 tjednu sram i stid me bilo 🙈
    *
    A da posjete - pa ja bih voljela biti s mojim mužem i bebitom sama prvih par dana, ali vidim da će to biti nemoguća misija jer je već svekrva najavila da će dolaziti svaki dan "pomoći".
    A djever je pitao je on mora prvo u samoizolaciju prije nego vidi bebu, jer je trenutno u Austriji Njemačkoj di već i vraća se tamo oko mog termina.
    Jedino mi žao moje majke i zbog toga me već sad pucaju emocije. Jadna ko zna kad će vidjeti unuče... Ne može ni do trgovine jer mora brinuti o bratu, a ne da putuje 700 km do mene.
    To mi najteže pada. Pomisao da će zadnja vidjeti bebitu.😢

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

27. Rujan 2020. 07:06

Leia91

Puse svima!! 😘😘

Čestitam 🥳 želim vam sve najbolje, najviše zdravlja i sreće 🥰🍀💕 uživajte

Marija1207
    27. Rujan 2020. 07:09

Leia91čestitammmm tiiii! ☺️❣️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.