Leia91 čestitam, brz oporavak, malenom sretnoo i bezbrižno djetinjstvo, puno sreće, zdravlja, ljubavi. 😍😍😍😍
.
Plavo_nebo javi nalaze, sretno 😘
.
Demetria užasno mi je zao sto se tako osjećaš radi mame, ali hvala bogu postoji tehnologija i sigurna sam da ce se mama, a i ti snaci da na kraju vidi bebu... ovo za djevera mi je bas lijepo procitati kako misli na bebu i njezinu sigurnost, stvarno prekrasno, pogotovo za musko u svijetu di svatko gleda svoje dupe....
.
Mene sve zivo boli, imam osjecaj da sam sva podbula. Tu i tamo probode, nikako se namjestiti, bas se užasno osjećam
Čestitam novim mamama na bebicama, a bebama želim sretno i bezbrižno djetinjstvo 🥰
.
Što se posjeta tiče, kad smo izašle iz bolnice su nas doma dočeli moji i njegovi. Mame su spremile ručak i poslije ručka su popili kavu i sve pospremile. Moja mama je ostala još 4 dana, a ostali su otišli doma brzo nakon ručka. Danas imamo 4 tjedna, jučer smo imali prve goste. Danas dolaze brat i šogorica. Rekli smo da prvih mjesec dana ne želimo nikog. Tko se uvrijedio, uvrijedio se... Ako ljudi ne razumiju situaciju tko im je kriv. Jedni frendovi su htjeli doći 3.dan nakon dolaska doma iz bolnice. Vidimo se s njima 4x godišnje. Pa zar je stvarno takva žurba.?
Leia, čestitam! Baš zavidim svima koje su već rodile, panika me hvata kako tjedni prolaze..
Leia čestitam 😘
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Ninche I Leia, cestitke na porodima I vasim dragim strucama, neka su zdravi i sretni 100 godina 💗 Vama zelim cim brzi oporavak 🤗
Ajme na pola smo rođenih bebica kako super :)
već vas je 40tak štrucica
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Curke koje ste rodile, I za nas koje se blizimo ili brzinom pume ili puza vinogradara, evo poruke jedne nove mame, irske spisateljice koja se dosta bavi anksioznoscu - "cetvrti trimester" sa svojim dobrim, losim, I ruznim stranama postoji I koliko God da je tranzicija teska, snaci cemo se 💗 Ja ju ponekad citam na blogu, bude vrlo otvorena.
Ajme na pola smo rođenih bebica kako super :)
već vas je 40tak štrucica
Demetria, a je krasno pogledat listu, meni uvijek zatitra srceko kad ju stavis 😊
Leia cestitam!!! Zelim brz oporavak i bebici sve naj👶🎊🥰
Plavo nebo super za ogtt znaci benica je samo veca, nema veze s dijabetesom🙏javi kakav je drugi nalaz. Drz se👍
Demetrija vjerujem da ti tesko pada to sto neces vidjeti mamu, ali kako cure kazu danas je taj videocall spas... nadam se da ce te to bar malo utjesiti🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji