Zdravo Tina.Antares, možda ti ja mogu pomoći vezano uz nepromočivu navlaku za krevet. Ne znam smijem li reklamirati ovako javno, ali imam preporuke za dormeo i bebecenter. Uspjela sam tamo pronaći odgovarajuće. I jedne i druge se zakače za madrac kao plahte s gumicom i perive su u perilici
Zdravo Tina.Antares, možda ti ja mogu pomoći vezano uz nepromočivu navlaku za krevet. Ne znam smijem li reklamirati ovako javno, ali imam preporuke za dormeo i bebecenter. Uspjela sam tamo pronaći odgovarajuće. I jedne i druge se zakače za madrac kao plahte s gumicom i perive su u perilici
Hvala ti. Sad sam na stranicama Dormea i osnovna info, a to je sastav kojeg nema nigdje tako da mi je to instant odbijanac. Za krevetić još od kćeri što imam. Imam već navlake i plahte za standard madrace iz Ikee i nisam zadovoljna. Tražim navlake koje će dozvoliti madracu da diše, tj koje nisu pvc i ostala plastika od ispod, a da odgovaraju dimenziji madraca 160x200 i nisu 500kn/kom.
Meni je sve dobro. Vadili mi jutros krv i doktorica je rekla da se infekcija povlaci i da antibiotik djeluje. Al da ce me ostavit jos 2 dana da se povuce skroz 💪
Odlicno, otkriveno na vrijeme, sanira se, bitno da ste dobro 🥰🥰🥰🥰
Jutro!
Leia. Cestitam od srca! Sve najbolje vam zelim! Odmori se i uzivaj u deckicu 😘 Mene danas soraju neke emocije, procitala tvoj komentar, odma se rasplakala 😅💕💓
.
Demetria. Zao mi je zbog mame, razumijem te skroz, ali probaj ne mislit na to, koncentriraj se na bebicu i brzo se doc vrijeme kad ce je tvoja mama moc vidjet :)
.
Plavo_nebo. Drago mi je da se poboljsava situacija 🤗
.
Htjela sam vam rec za jedno lijepo iskustvo jucer. Stojim na placu, cekam u ribarnici i neki stari gospodin dode do mene, vidi mi trbuh i kaze : samo da vam kazem da vam zelim sve najbolje. I ode. Meni je to tak lijepo bilo. 😊
.
Ja ne mogu docekat sutra pregled . Nije me vise strah ni poroda, ni niceg, samo da je malisa u redu. Imam strahove ko i prva 3 mjeseca. Uzas. Samo da stigne ziv i zdrav, kad god da odluci izac, a ostalo cemo polako. 😓
Divno si iskustvo imala, ja sam nažalost imala suprotno. Meni je jučer na placu žena iz čista mira posegnula na trbuh uz komentar jadna ti si, uska si nećeš lako rodit to dijete. Ljudi si zaista svašta dopuštaju.
A strahovi, suosjećam. I meni se isto vrti svašta u glavi. Ali onda nekako sve otpustim i bude ok.
Žene drage, još jednu lijepu vijest vam nosim 😊 Moj Borna je odlučio prije doći na svijet, nije mu se čekala dogovorena hospitalizacija idući tjedan. Rođen je jučer (26.9.) oko pola 6 ujutro i miš ima 2700g i 49cm. Sreća je neopisiva 💙💙
Iskustvo poroda u Petrovoj - u petak oko 20h mi je pukao vodenjak. Ne možeš fulat, prozirna voda, oko 1 dl se izlio i cijele gaćice mokre. Na wc-u kod brisanja lagano roza boja. Trudova nema. S obzirom na moj miom i govoru o carskom, spremam se i oko 21.30 stižem u bolnicu. Doktor pregleda, otvorena za prst. Ne bude to skoro ali me ostavljaju tamo jer curi plodna voda. Oko 23.30 dobijam trudove, šetala sam po predrađaoni poslije pregleda i klizme. Oko pola noći me stave u box. Oko pola 2 doktorica gleda otvorenost, 3-4cm već! Onda je ona kao širila rukom dolje, to me užasno smetalo i rekla sam da prestane i odmah je stala. Pita jel hoću epiduralnu. Hoću naravno. Mislila sam biti hrabra ali kad je tako počelo boliti odustala od hrabrosti. Dobijem 2 infuzije i nakon toga u pola 3 epiduralnu. Bolilo me dok je uvodila to u kičmu, vidjet ću kako će biti koji dan poslije. Bol je sada podnošljiva. U par navrata sam skoro zaspala. Oko 4 i 15 popušta epi i počinje me boljeti u trudu sve više prema iza, prema debelom crijevu pritisak. Dobijam 8 kapi dripa da malo ubrzaju otvaranje iako mi dobro kao ide. Druga doza epi ne djeluje, umirem od bolova. Otvorena skroz, čekamo bebana da se još malo spusti. I eto kroz 3 truda u rano jutro stiglo moje klupko sreće 💙💙 plače on, plačem ja od sreće 😊
Osjećaj neopisiv. Dobila sam ga odmah na prsa i tako smo se mazili sat i pol. U međuvremenu izvadili posteljicu i zašio me doktor. Popucala sam malo, 3 šava, rezana nisam.
Noćas sam ga ostavila sestrama da se odmorim a evo uskoro će ga donijeti pa krećemo dalje u borbu i učenje dojenja 😊
Puse svima!! 😘😘
Bravooo, cestitkeee!!! sad mazenje i uzivanje! 👏👏💙💙😊😊😊
Hvala svima
Leica i loknica čestitam 💜
Isla sam dns ogledalcem provjerit situaciju dolje, ajd ovo izvana je ok zasiveno al ispucala sam iznutra isto i tu ko da fale savovi, zato me toliko i boli kad je otvorena rana, nemam kome reci, svi su nadrndani, sutra je vizita
Ninche, Loknica i Leia čestitaaam na srećicama malim! 🎊😍 Oporavite se brzo, mazite i pazite. 🥰
...
Tina baš grozno iskustvo s tom ženom. Stvarno ne razumijem kakvih zlih ljudi ima! 😡
...
Plavo nebo drago mi je da se oporavljaš. 😊
...
Napokon kakvo je stanje sa bolovima?? Imaš li još probadanja? Mene slični bolovi prate već zadnja 2 mjeseca, ali pošto je dr.rekao da to nije ništa i da je od pritiska bebice, trpim. Jučer sam se uhvatila čišćenja konačno i navečer me baš počelo probadati u leđima i trbuhu. Imala sam i kontrakcije u krevetu. Mislila sam da su trudovi, ali ništa još od toga. 🤪😅
...
Demetria žao mi je da mama neće biti s tobom kad rodiš, ali kao što cure kažu, sva sreća na današnjoj tehnologiji. Prvom prilikom ćete otići s bebicom u posjet baki. ❤️
...
Posjete- nisam uopće o tome razmisljala. Čak mi odgovara što u bolnici nisu dozvoljene jer će mi vjerojatno trebati mir u početku. Kada dođem kući, očekujem samo mamu i svekrvu. One će mi pomoći oko kuhanja dok se ne oporavim. Sljedeće na redu će biti najbliže prijateljice. Sve ovisi kako ću se osjećati i kako će biti bebica...
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ninche9 uzasno kako su tako odvratnim odjelu.
Nada i dalje probada i boli, jutros je tako jako me presjeklo kroz preponu ka trbuhu da sam samo stala i cekala hoce voda pljusnut, hocu ja upasti od boli... I evo sad klasična bol...
Ninche9 uzasno kako su tako odvratnim odjelu.
Nada i dalje probada i boli, jutros je tako jako me presjeklo kroz preponu ka trbuhu da sam samo stala i cekala hoce voda pljusnut, hocu ja upasti od boli… I evo sad klasična bol…
Očito zezaju ti bolovi, a bebica neće još van iako si već u terminu. Iznenadit će te ubrzo, to je sigurno. 🤗 ajme, ta neizvjesnost kad ne znaš kad će...
Meni je najgore što ja neću znati prepoznati prave bolove jer me stalno boli to u preponama i okolo, a još uvijek zatvorena. 🤷♀️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji