Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ledolina
    14. Srpanj 2020. 18:15

Tejic

Malo zakasnjeli rođendanski poklon od muža… Znači, kaj da vam kažem, suza suzu stizale ❤️❤️❤️
    https://ibb.co/nBnXRhS

Jako lijepo iznenađenje, bravo za muža 🙂😀

14. Srpanj 2020. 18:19

Marta thx na savjetu za tetrice :)
    Mozda, ako ces fakat morat sama da si napises osnovne fraze na papir il negdje da mos procitat kad zagusti (vjerujem da ti tad nije do citanja, al bolje ista nego nista)... Na svaki pregled nosim popis pitanja i sl. Jer mi mozak ne radi... Funkcioniram u popisima... XD
    Evo maloprije objavljeno da se u Ri moze s pratnjom... Sve bumo vidle mislim tek dan pred porod... 
    Robica je 😍😍😍😍😍 predivna!!! pa kako moj dragi kaze prvih par mj neznas jel beba cura il decko xD 
    Voznja hvala na savjetima/iskustvima/misljenjima svima!!! :) 
    Ja sam ja i meni ne pase jastuk spavam sa sfrkanim poplunom medu nogama...
    Tina nisam razmisljala o porodu doma, iako mi se cini ugodnije, prvo dijete, pa me frka...
    Vita hvala, pomalo se navikavam na ideju, al ulovi me panika tu i tamo... Sad mi je iskreno samo da prode jos tih par tjedana i da sve prode dobro s bebom i samnom i da dodemo doma sto prije... Bas mi je nekako pritisak od korone i neizvjesnosti... (luda sam 100%) xD
    Tashee si bolje? 
    Slonić i mini_mouse ciao😊 joj ne znam gdje tocno, ali prije cca tjedan i pol smo napisale popise i komentirale ih... Mislim da je to na jesenske bebe prvi dio... Mozda se neka od cura sjeti... 
    Sanja majcica je 😍
    Enana daleko od toga, presretna sam obzirom kakve su nam prognoze bile, ali iskreno svejedno me ulovi siza (hormoni il sto god) pa sam malo cendrava i nemoguca... :)
    Napokon sretno na pregledu sutra!!! :)

Postam ovaj komentar pa idem dalje... Puno ih je od jutraaaa

enana
    14. Srpanj 2020. 18:31

Tejic prekrasan poklon i gesta od muza 
    Pokazem ja kao to ovom mom be bi li mu suptilno ideju neku dala, a on nist ne kuzi, gleda i pita A tko je Lexi? 😔

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

Marta14
    14. Srpanj 2020. 18:49

Joj zenske, cistila sam jutros i nesto me presjeklo u ravnini pupka sa desne strane.. I ponovilo se jos dva puta u danu.. Sad sam sva u strahu.. 😔

14. Srpanj 2020. 18:53

Tina bedast prijedlog mozda, ali mozda da potrazis info kod poroda u autu/helikopteru kad se ne stigne na vrijeme u bolnicu, pa ces znat vise oko prijave i kak to funkcionira...
    Stavi link pliz za zdrave snackove :) 
    Slonić moze ti muz ili netko donijeti stvari, samo ih pusti sestrama pa one donesu u sobu...
    Sanja nisam ziher, al mislim da je taj popis s maticnim, policijom i sl. Star, ako se ne varam frendica je rekla da ides prijavit na policiju i to je to (i mislim da moraju ic oba roditelja ili mozete prijavit preko e gradanina ako oboje imate one najnovije osobne s cipom)
    A kad nam se porod ubrzano blizi... Nadam se da ne plasimo nikog, imas pravo! 🤗
    Ninche ajme preslatko 😍
    Demetria i ja jedem ful cesto, jogurt sa sjemenkama i/ili konfleksom, voce, kruh i neki namaz/naresci i paradajz, krekeri, jaja ili zganci (za dorucak pa malo duze izdrzim...), hladna salata, keksi il kaj ulovim slatko... Eto pa kaj mi se jede i kaj imam doma... 
    Enana thx na anegdotama 🤣
    Crwena super za Ogtt :) 
    Tejic inace obozavam kuhat, al u trudnoci samo bi pekla kolace i radila sitnice koje se samo meni jedu... Konkretni ruckovi mi nisu zanimljivi xD

Princess Mimi
    14. Srpanj 2020. 19:01

U Rijeci su dopustili pratnju na porodu!!! Daj Bože da i ostale bolnice slijede njihov primjer🙏🏼

Tejic
    14. Srpanj 2020. 19:04

Hvala cure hehe i mene je iznenadio bas 😃😃
    Enana hmm a di je vidio ime Lexi? 😂 Inace Lexi je moja macka a gledam sad opet sliku i ne vidim da negdje pise njezino ime😂😂

Marta14
    14. Srpanj 2020. 19:08

Tejic bas lijepo od muza 👌moj je kao od Enane hahah. Ja stalno nesto pokazujem al bez ucinka..

enana
    14. Srpanj 2020. 19:26

Tejic

Hvala cure hehe i mene je iznenadio bas 😃😃
    Enana hmm a di je vidio ime Lexi? 😂 Inace Lexi je moja macka a gledam sad opet sliku i ne vidim da negdje pise njezino ime😂😂

Ma to samo on vidi jer nije detaljno ni pogledo 🙃 al koja slucajnost za macku 😂😂

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

samomarina32
    14. Srpanj 2020. 20:05

Vecer samo da vam se nakratko javin 😊uspila san u par navrata vec sve procitat al nikako pisat..nikako neman vrimena od ove moje zvrkice male 😁a druga u stomaku je kako kad aktivna..najvise pridvecer i ono oko 3-4 ujutro 😁 jucer bila na pregledu i s njom je sve super da bolje bit ne moze 😁 tako da san bas mirna i sritna 😊 jedva cekan da je vidin vise al moran jos se nacekat 😄 jucer usla u 32.tjedan 💪a curica ima oko 1950g 🙂😊 sta ss tice stvari i za rodliste i za sve ja san tu tako usporena..ko da cu sve u zadnji tren al tako mi je kad ovisin o muzu kad se vrati doma posto ne vozin i onda da bi ista i tila kupit moran cekat njega. Robicu mislin da necu nista uzimat jer cemo sve opet dobit proslijedit ce nam se tako da cu uzet nekad cisto ako mi se nesto svidi sta vidin slucajno. Mozda jedino robicu za izlazak 🤔🤔al san se raspisala haha 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.