Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    15. Srpanj 2020. 08:58

Jutro! Ja vec u 7h bila kod zubara, sad imam osjecaj da je podne vec...
    Jasamja, Zasto nije preporucljivo na lijevom boku? 

Ninche9
    15. Srpanj 2020. 09:04

Tejic kao pevo poklon je prekrasan ❤️❤️❤️ imas jako pazljivog muza
    Nego da te pitam normabel uzimas svaku vecer? Znam da se bebe mogu naviknuti na njega i da su onda po porodu uspavane, ali sam sigurna da ti doktori nebi rekli nista sto nisu sto posto sigurni, vjerojatno ce ga i maknuti kad budes u sigurnim tjednima 
    Ja jos malo pa idem za hrvatsku, sve vise se bojim da ne rodim tamo. Kolio god jedva cekam godisnji, veselim se i povratku kad cu biti na "sigurnom terenu" 

Ninche9
    15. Srpanj 2020. 09:05

Tina sticker stoji ovako vec mjesec dana, u lipnju smo proslavili 3.rockas😊 hvala ti svejedno😁

Marta14
    15. Srpanj 2020. 09:16

Ako kojoj treba.. 

tashee7
    15. Srpanj 2020. 09:24

Jutro! 
    Evo, doruckovala, danas je bolje 😊
    Sinoć nikako zaspati, em vruće, em nemam zraka, em mali udara..kaos. I opet sam se ranije probudila 😞
    Na lijevom boku je čak preporučljivo spavati, jer tak beba dobila više kisika, kiselina iz želuca se tolko ne diže itd. Inače sam uvijek spavala na desnoj strani, al otkad sam trudna nastojim na lijevoj. Samo mi je sad postao problem, primjetila sam ako većinu noći spavam na lijevom boku, kad se dignem na wc, sve živo me boli, i trbuh i leđa. Mali mi je inače na lijevoj strani a ovako ga još gravitacija spusti još lijevije (tako si ja to objasnjavam).

Tina.Antares
    15. Srpanj 2020. 09:48

Mana_mare hvala za dr Paladu, vidjet ćemo sve za dva tjedna. Zaboravila sam pitati, ali nekako se nadam da će pustiti muža sa mnom na pregled. 
    Tejic predivan poklon i gesta od muža! 
    mc_mouse sve znam oko faza jela i nejela, sad se jede po etapama. Jučer sam morala sakrivati tikvice i patliđan na pizzu, jer po novome je to gorko i ne valja. Ovo ljeto je grožđe, dinja i lubenica fuj, prošlo nije mogla stati koliko je jela.
    Banana, Demetria pronađem datoteku sa receptićima, pa stavim tu link na drive i skinete si koja želi. 
    Robica vam je svima divna, detalji za sobice i krevetiće isto! :) 
    Hvala na linkovima za kaufland i lidl. 
    Za krikove, mislim da je Mimi pisala da ih sluša stalno. Izdrži nekako, svaka od nas se nosi sa boli drugačije, u boksu do žena je smijala se kad god joj je došao trud, u drugom je vrištala pa su ju navodili da kad već vrišti, neka to radi s trudovima da ne gubi energiju. Nema pravila, ti sama ćeš znati kako ti najbolje odgovara i kako tu bol kanalizirati i prodisati. 

Svima dobro jutro, drago mi je da pregledi prolaze u najboljem redu i curama koje čuvaju da prođe još jedan dan u komadu. :)

Idem dalje čitati, aktivne smo jako. ;)

jasamja
    15. Srpanj 2020. 09:57

Marta14

Jutro! Ja vec u 7h bila kod zubara, sad imam osjecaj da je podne vec…
    Jasamja, Zasto nije preporucljivo na lijevom boku?

Ma krivo sam napisala 😂 nije preporučljivo spavanje na desnom boku. Eto koliko danas ne funkcioniram od nespavanja,kako će tek biti na zimu 😮

tashee7

Jutro!
    Evo, doruckovala, danas je bolje 😊
    Sinoć nikako zaspati, em vruće, em nemam zraka, em mali udara..kaos. I opet sam se ranije probudila 😞
    Na lijevom boku je čak preporučljivo spavati, jer tak beba dobila više kisika, kiselina iz želuca se tolko ne diže itd. Inače sam uvijek spavala na desnoj strani, al otkad sam trudna nastojim na lijevoj. Samo mi je sad postao problem, primjetila sam ako većinu noći spavam na lijevom boku, kad se dignem na wc, sve živo me boli, i trbuh i leđa. Mali mi je inače na lijevoj strani a ovako ga još gravitacija spusti još lijevije (tako si ja to objasnjavam).

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Tina.Antares
    15. Srpanj 2020. 10:02

Ninche nisam proučavala te stickere kako funkcioniraju. Na forumu nisam bila valjda od srednjoškolskih dana, do ovoga pa se još snalazim. :) Znam što misliš o sigurnom terenu, tako će mi biti pred kraj sa svim aktivnostima koje imamo tih par tjedana. 
    Lijevi bok je preporučljiv baš kao što je tashee napisala, barem su mene tako savjetovali. Na leđima i desnom boku može doći do smanjenja prokrvljenosti. I isto kad ustanem, a prospavam na lijevom boku cijelu noć, me pola kičme boli. Sva sreća pa se još uvijek rastežem svako jutro i sad plivam kako smo na godišnjem, pa je lakše. Primjetila sam da više ne mogu ustati ravno, nego moram na bok pa se dižem tako. Zeza me kćer da sam kao morž. 
    Prijateljica je rodila u nedjelju u Vinogradskoj. Pratnje nema, posjeta isto. Do vrata mogu donijeti sve što eventualno fali i dopuniti. Ona mora ostati tjedan dana, jer su joj zarezali mjehur na carskom, pa dopunjava svašta od "standard" opreme. U svojoj spavaćici cijelo vrijeme, ručnik, ulošci, jednokratne mrežaste gaće, oralna higijena, tuširanje, wc papir, šlape itd. Za bebu ne treba ništa, dobije se violeta paket sa nešto pelenica i vl. maramica. Sestra na odjelu joj je rekla da uzme Chicco uloške za postpartum. Tek po izlasku robica i jaje za bebu se treba donijeti i njoj odjeća u kojoj će doma. Rekli joj da dan prije spakira sve što joj ne treba i pošalje doma. A to jutro donijeti sve za izlazak. 

Tina.Antares
    15. Srpanj 2020. 10:03

Mana_Mare

Tina ja bila jucer i prije tri tjedna, i na zalost, s obzirom na situaciju sa koronom, pratnje su zabranjene

Muže će biti baš tužan sad, je li da snimku na USB za doma? Barem nešto. :( 

Dinosaurus
    15. Srpanj 2020. 10:12

Jutro! 
    Skakavac jesi na kraju nabavila ista za swaddle? Neke dekice si spominjala? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.