NajdražE su mi te male kupovine pa kad zaboravim nešto 😁🥰… Onda imam dobar razlog za vratizi se hehe…
Cure od idućeg četvrtka u lidlu opet oprema za bebace 🥰, danas su isto bili veliki paketi bodija za nešto malo novaca 😁…
Mislim da je netko kupio swadlle ergobaby … Kakav je? Dvoumim se između toga i još jednog …
Kupile smo skakavac i ja…rekla je da će ovih dana baš isprobati jer mali jako trza u snu pa ćemo saznati pomaže li šta….
*
Što se tiče torbe, potražite ju u tražilici baš ovako:
FILLIKID torba za pomagala Wickeltasche hellgrau 6304-17
Proizvod nije na zalihi
Informativna raspoloživost u trgovinama
BCHR05 Osijek
BCHR14 Požega
BCHR10 Virovitica
Meni se nekako čini to prevelika torba za box za rodilište… ja sam planirala staviti u onu plavu od urigae znate onu prvu torbu pa mi se čak i ona čini prevelika, a opet neznam di bi stavila svu dokumentaciju jer ja moram povijest bolesti nositi pa mi se to čini logično…
a ako nosite vodu, ovih par dokumenata i tako nešto sitno nema onda potreba za išta veće od nesesera, zar ne?
ja sam mislila ovako pa mi se ta uriage čini prevelikom
A sta to planiras nositi u box? U os ti recimo vodu ne daju piti, zbog aspiracije ako bude potrebno uspavljivanje, sto je ok. I meni nista drugo nije ni trebalo 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Ubiti ni ne smiju nam stvari biti u radaoni u os
Ja jedva namolila mobitel da se mami javim poslje poroda, jer ni to ne smijemo imati, i to su mi igrom slucaja stvari bile pokraj mene (hitan porod)
Cak ni muz nije smio imat mobitel, tek kad je izasao iz rodilista je svima javio
Na kraju sam ju uzela, tu ergobaby, našla u bebe nova trgovini, super mi se čini ... Ubacim ju unutra i superiska. Čekam svakako dojmove kad ju netko isproba.
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Roshaja sam rodila j Petrovoj u 7.mjesecu. Masku sam morala imati u boxu, na kraju završila na carskom pa ne znam je li tjeraju i da prilikom izgona ima masku…bez pratnje je tak,ostave te solo u boxu pa si ti misli…dolazile su sestre u moj box jedino vagat druge bebice…iskreno, meni je to bilo koma jer ja nisam znala kaj će biti s mojim Lukom, a dok sam čekala sam gledala tuđu zdravu dječicu …
Ajme nije ti bilo lako, baš mi je žao. Iskreno se nadam da će sada biti bolja situacija.
Ni ja nisam nikad nista nosila u box i voda je zabranjena,bar je tako bilo prije 2 godine u Petrovoj. Srecom nije mi nista ni trebalo,a nakon poroda se sigurno ne bih shetila uzeti stvari sa sobom u sobu😂Sto se tice pratnje,ja nikad nisam htjeka da jd nuz samnom u boxu,a nije se ni on guraa da bude😂tako da sam u tom smislu mirna. Maska ce biti definitivno izazov🙄
Pozdrav mame i buduce mame 🤗 evo napokon vremena da se i ja javim 😅 ako nikako drugacije, onda iz bolnice. Hospitalizirana, pod nadzorom zbog smanjenih protoka, zapravo cekam indukciju. Stanje vezano uz koronu je super zapravo, odmah te testiraju pa ne trebas nositi masku. Osoblje takoder tako, a svi "vanjski" koji ti ulaze u sobu moraju imati masku.
Tako da, na cekanju, iskreno pod stresom, ali samo pozitiva i sretno svima ❤
Pozdrav mame i buduce mame 🤗 evo napokon vremena da se i ja javim 😅 ako nikako drugacije, onda iz bolnice. Hospitalizirana, pod nadzorom zbog smanjenih protoka, zapravo cekam indukciju. Stanje vezano uz koronu je super zapravo, odmah te testiraju pa ne trebas nositi masku. Osoblje takoder tako, a svi "vanjski" koji ti ulaze u sobu moraju imati masku.
Srerno💪🙏🤗
Drž se, bit će sve dobro! 💪🏻
U kojoj si bolnici?
Sif sretno i da sve sto brze i bezbolnije prode !!
Neznam ko je pitao za torbu sad sam skroz zaboravila jer sam jos prije procitala ali torba je moja jako velika nije ni priblizno onoj sa slike. Ja sam stvari ponjela ajme majko sveg i svaceg!!! Od izdajalice do nez hahah ali nek se nade
Hvala vam puno 🤗❤ u Varaždinu sam. Evo samo da velim, kompletno osoblje zasluzuje pohvalu,.da kucnem o drvo. Od ljudskosti do profesionalnosti.
Ima zena iz Zagreba koje su ciljano dosle roditi ovdje 🙃
I ja imam kufer i ruksak sa sobom 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji