Ja sam robicu prala na 40 sa frosch baby detrdžentom bez omekšivača ali sam dodala ocat, tetre na 90, ručnike i plahte na 60. Peglala sam sve.
Upravo sam oprala tetre i ručnike na 60°C sa frosch baby, duplo ispiranje i sve mi se čini hrapavo…
Je to treba biti tako?
Ja sam prala sa našim tekućim za ves i stavljala ocat, prala na temperaturi koja je pisala na etiketi i sve je okej, peglala sam sve... jedino su mi tetre iz pepca izgubile onaj prvobitni oblik ali nema veze, bitno da posluze svrsi
Ja sam robicu prala na 40 sa frosch baby detrdžentom bez omekšivača ali sam dodala ocat, tetre na 90, ručnike i plahte na 60. Peglala sam sve.
Upravo sam oprala tetre i ručnike na 60°C sa frosch baby, duplo ispiranje i sve mi se čini hrapavo…
Je to treba biti tako?
Da, malo kao bude grublje. Ali kad sam speglala bilo je ok. Meni je super što taj frosch nema miris.
Da, malo kao bude grublje. Ali kad sam speglala bilo je ok. Meni je super što taj frosch nema miris.
Meni baš ovaj lijepo miriše 🙈
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Kao prvo želim čestitati svim mamicama koje su rodile, drago mi je kad čujem da ste imale brze porode 🤗
Demetria ipak sam krenula na Sv. Duh na kraju spletom okolnosti pa eto opet te zezam da mi mijenjaš bolnicu na listi..
Ovako na zadnjem pregledu kod soc. ginekologa uzet mi je bris na streptokok i kako je na kraju pozitivan, pijem amoksicilin i stavljam vaginalete..
Danas sam bila na Sv. Duhu i doktor mi je rekao da zapravo nisam ni trebala piti antibiotike, ali ne kužim zašto..
I utvrdio je višak plodne vode tako da je rekao da može biti svašta (gestacijski dijabetes, malformacije djeteta, itd) a može biti i njima nepoznat uzrok tako da moram sad raditi svakakve pretrage, a kontrola je za tjedan dana.. Beba je inače u redu i procijenjena na 3400g..
Da li neka ima iskustva s tim viškom plodne vode? Baš sam zabrinuta..
Meni su u prošloj trudnoći rekli da imam viška plodne vode.. Sa nekih 35 tt.. Ponovno me slali na ogtt.imala sam jako jako veliki trbuh . Sve je bilo uredno.. Rodila par dana prije termina zdravog dječaka od 4,5 kile.
Mina hvala ti, drago mi je čuti da je kod tebe bilo sve ok.. ❤️Ana također hvala za podršku 🤗
Koliko sam shvatila najviše se sumnja na gestacijski dijabetes, s time da je meni ogtt nalaz bio uredan kad sam par dana prije pazila na prehranu, a od tada jedem svakakve gluposti (slatko, kroasane, itd) pa si mislim da se ipak aktivira šećer na taj način i onda se nakuplja voda..
Zel, cestitke, neka vam je decko ziv I zdrav 🥰
Butterfly, divno sto is se javila, mnogo veseli napredak malene Erin. Molimo za vase zdravlje I da cim prije ste doma 💗
Mamino zlateko, super vijesti da je malac opet s tobom I da se oporavlja. Zelimo vam da se mazite u vasem okruzenju ubrzo 🥰
Ne sjetim se tko je pitao za GBS - ja sam +, ab mi nisu propisani jer se ovdje tretira na porodu intravenski. Misljenje je da se on vraca i kad je tretman oralno uspjesan pa zato preferiraju iv pred I tjekom poroda.
Moja mislim ni 5. objava ovdje, a već javljam da sam rodila. Prije 2 tjedna stigla nam je bebica. U subotu sam mislila da mi curi plodna voda pa smo otisli u bolnicu. Ispostavilo se da nije, ali ctg nije bio uredan pa su me ostavili. Bila sam otvorena 2 prsta, ujutro 4. Prijepodne se javili lagani trudovi koje nisam osjećala. Oko 13 bušenje vodenjaka, klizma, drip, epiduralna i oko 18h skroz otvorena. Malo smo pričekali da se bebica spusti i u 20:30 stiže cura. Epiduralna je zakon 😄 nije bilo tako strašno kao što sam očekivala.
Čestitam svim mamama na prinovama.
Mame iz Zg, zapadni dio, da li možete preporučiti nekog dobrog pedijatra?
Lubenica čestitke na curici 😁 još jedan dobar i lagan porod 💪
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Evo se sjetih jos jednog upita - velicine premie i 50 preporucam Carters ukoliko ga ima u prodaji u Cro.
Lubenica čestitam, brz oporavak, puno sreće, zdravlja, ljubavi 😍😘
Sortiraj odgovore
Najstariji