Mamino zlateko bitno da je na vrijeme otkriveno i da je maleni sad dobro. Hrabro i sretno dalje 😘😘😘😘
https://docs.google.com/document/u/0/d/1aevu2v_Cd5Lda2di68sz2yumtxmoO2YQtjH45W-8xDs/mobilebasic
Evo jedan detaljan popis sto sam nasla pa mozda ce nekom koristiti :)
Ko naruceno, danas taman idem u shopping po sve za bolnicu, hvala 🤗
Gnijezdo ha ga imam i u njemu mi je preko dana na južnoj, a preko noći u njemu u kinderbetu spava...ali polako mi postaje premalo...ali odlična stvar ak mene pitate.
Otečene noge 5.dan poslije carskog nenormalno protekle pa prošlo za 3 dana... sad mi muž ooetvveli da su mi malo natečene noge 😢
Posteljina imam one jastučiće...ali planiram pletenicu uzet...ovo ima puno spagica kad se krene okretat po kinderbetu...
I d, kaj promijenite dolje na tajmlajnu da ste rodile? Meni je danas termin 😂😂😂
Cure ja sam vas htjela pitati gdje ste kupile odjecu onu najmanju,treba nam 44-50..imam nesto rabljeno 50,al sad bi nam trebalo jos i 44 i 50..mislila sam na kik i c@a..
Cure ja sam vas htjela pitati gdje ste kupile odjecu onu najmanju,treba nam 44-50..imam nesto rabljeno 50,al sad bi nam trebalo jos i 44 i 50..mislila sam na kik i c@a..
Znam samo za kik i c&a čak c&a ima veći izbor....
Loma vjerojatno isto stisneš na traku i samo odabere da je beba rođena?
Plavo nebo ne znam da li sam ikad detaljniji i bolji popis vidjela. Bas sve lijepo objasnjeno.
Ana super za pregled😁😁
Mamino zlateko znam da sam u h&m-u vidjela te male brojeve, ali mislim da i u c&a ima. Za drugo ne znam jer nisam te male brojeve nikad trebala.
Mjesecina 🤗🤗Krenut ce i kod tebe, mozda bolje da se ne mrcvaris danima.. Jer eto, to nista ne znaci, mene boli od 35tog tjedna pa nista haha.. Gospodica sve neke pripreme ima, sa sinom nisam nista osjecala, bas nista, odjednom krenulo i bilo gotovo za 4 sata 😊
Mame drago mi je sto se snalazite dobro 🤗🤗
Bit ce sve bolje..
Hm online i Next.
Mamino zlateko nadam se da ce bebica cim prije dobit na kilazi i da idete skupa doma 🙏
Marta drz se 💪mene telefonski poziv izbaci iz takta, a di da smo stalno skupa...
Nest sam danas mal nervozna, s posla me nazivcirali, pa me nest pocelo poboljevat u ledjima... jedva cekam prespavat da sutra bude bolje...
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Sortiraj odgovore
Najstariji