Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bosco
    15. Rujan 2020. 22:12

Lubenica. Cestitam! 🤗💕
    Tajchika005. Zelim ti svu srecu, bitno da su na vrijeme otkrili. 💓
    Mjesecima 2410. Sretno i ako krene, da brzo prode 🤭🤗

• SmileA
    15. Rujan 2020. 22:23

tajchika005

Evo da se i ja javim sa pregleda. Isla sam privatno kod dr. Skvorca koji nam je vidio ivf. Cerviks mi je skracen na 14mm i sutra idem na hospitalizaciju na sveti duh!! U sok sam i nevjerici jer su mi moj soc. gin i jedna dr.privatno mjerili cerviks 2puta u 8.mj i bio je na 43mm!!! Bebe su super, curka na 1400 i nesto grama a deckic na 1300i nesto grama. Izvana sam zatvorena, nemam nikvih boluckanja ni slicno. Zbog ivfa i prijasnjih pobacaja, bolje da odem di sam sigurna i di je dobar odjel neonatologije pa da me se prati. Znam da sam sada do poroda samo inkubator, ali eto, suza suzu stize..

Tajchika005 nemogu vjerovati da bi se toliko bas odjednom cerviks mogao skratiti, bas su nemarni, dobro da si isla ovdje na pregled! Vjerujem da ti je tesko i da si u soku, ali isto tako vjerujem da bude sve dobro🥰, a i bebice vec imaju lijepu kilazicu! Drzi se i sretno!🙏🍀🍀🍀😘😘😘

🌈💙👣🙏

Demetria
    15. Rujan 2020. 22:43

teica30

Joj cure mene ovaj moj muž izluđuje… Planiramo kreciti cijelu kucu, on sve nešto odugovlači, stalno ima vremena… A meni već pun klinac svega… Čekam da oboja kolijevku, isto svaki dan ce… On samo viče da ima vremena, a meni već dosta čekanja 🤯🤬

Suosjećam s tobom.
    Prvo su nas majstori zavlačili do kraja kolovoza onda je trebalo dani da se soba sredi i da napokon imamo svoj krevet.
    Sad dani trebaju da se odjeća prebaci u ormare i da riješimo napokon bebinu ribicu.
    Ne ide mi u prilog to što je vani 30+ jer muž koristi svaku priliku za more. Pa svi radovi i planovi padaju u vodu.

A mene uhvatilo čišćenje...gnježđenje uff uff

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

AngelEyes
    15. Rujan 2020. 22:43

Lubenica čestitke!!! Lijepo je čuti još dobrih priča s poroda 🥰
    Tajchika samo polako, bit će sve dobro 🙏🙏🙏
    Mjesecina sretno, da bude što brže i bezbolnije 😘

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

Napokon 2804
    16. Rujan 2020. 00:19

ana1305

Mjesecina,zao mi je sto ti je dan bio naporan, ali bi bilo super da odemo nas dvije to nocas rijesiti 🤣 ja sam se isto najela i doma sam. Osjecam samo nesto cerviks, ali nikakve kontracije. Beba zivahna… ja bi bas voljela da odem pred jutro i da sutra upoznam kcerkicu. I tebi zelim da krene i da bude brzo i sto manje bolno 🥰🤞
    .
    McMouse i Napokon,sretno vam sutra na pregledima, javite novosti 🤗
    .
    Teica, mislim da je vecina zena tu prosla to hehehe. Oni stignu i ne shvacaju koliko je nama bitno. Ono, obavi to i onda si miran…🤣 samo strpljenja i zivaca 🤗🤗

Hvala 😁 
    Mene nesanica muci, tu i tamo koji grcic, ali zato desna strana leda rastura,  ne znam kako bi uopće legla

Princess Mimi
    16. Rujan 2020. 03:50

Drage moje, čitam vas i pratim, ali jednostavno ne stignem pisati...
    Leo je super, kao i ja. Još me malo bolucka rez kad se naprezem ali sam oporavak je odličan.
    Htjela sam samo napisati curama koje sumnjaju na curenje plodne vode. Kad bude stvarno pukao vodenjak, znat ćete sigurno. Dakle to kad krene ne staje, nego cijelo vrijeme curi. U mom slučaju natopilo je dvije plahte, svu robu i još curilo po podu 😂

plavo_nebo
    16. Rujan 2020. 07:18

Sinoc jedva zaspala u pol 1, i evo vec od 6 budna... 5x na wc u meduvremenu...

Nikad se naspavat 🤣

AngelEyes
    16. Rujan 2020. 07:32

Mimi ❤️❤️❤️❤️ lijepo je cuti da ste dobro oboje

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

Mina 29
    16. Rujan 2020. 07:47

Jutro🤩
    Napokon jedna mirnija noć.. Ja sam se čak i naspavala ovu noć samo u 3 dizanja na wc i nisam se puno nudila i okretala.. To se zove luksuz🙉🙈😂
    Sretno cure koje imate preglede ovih dana i koje čeka porod možda vec danas ❤️

Leia91
    16. Rujan 2020. 07:51

Lubenica čestitam!! Zvuči kao divan porod 😊 želim vam da se što prije oporavite i mazite doma 🤗🤗
    Tajchika razumijem da ti je došlo kao šok ali nemoj se opterećivati. Ležat ćeš pod nadzorom i sve će biti u redu. Bebači super napreduju 🤗
    Loma pa Luka je već veliki dečko, baš sam sretna što tako dobro napreduje 💙💙
    Mimi drago mi je da se javiš. I ti i ostale mamice. Lijepo je čuti dobre vijesti i da svi napreduju i da se privikavate jedni na druge 🤗🤗
    Teica i Demetria ista priča s mojim. Njemu za sve ima vremena. A kako radi skoro po 12 sati ostaje nam jedino vikend da nešto zajedno obavimo. A već 3 mjeseca za vikende nismo bili skupa doma. S obziom da se sad zna da 30. idem u bolnicu rekla sam da ovaj vikend mora složit krevetić i montirati sve što još dokupimo. Ja jednostavno želim da je to sve spremno a ne da ću u bolnici morati misliti tko će i kako mi napraviti. Sve mi je teže obavljati obične stvari po stanu. Drago mi je da je bar ta robica riješena.
    Bome sam se i ja raspisala 😂😂
    Sretno svima na pregledima danas!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.