Mini_mouse sobica je predivna ❤
Butterfly jako mi je drago da si se javila i da si dobro, a malena Erin lijepo napreduje, samo tako naprijed!! 💪💪❤❤❤🙏 kad si vec spomenula oticanje, i ja imala carski i cijelo vrijeme mi noge otecene i bas sam se pitala pa zasto sad pobogu, pa vise nisam trudna 🤔 ja mislila da ce nakon poroda otici sva voda iz mene a ono nista..
Zel bravoo i cestitam od srca i bebici nek je sve najbolje u zivotu 💙💙💙
Tajchika ja imam gnijezdo i bas ga lijepo koristimo. Mislila sam prvo da je to gnjezdo samo moj hir jer mi je lijepo i eto moram ga imati, a sad mi se pokazalo bas lijepo iskoristivim. Spava u njemu stalno, u kinderbetu, na trosjedu, krevetu..ja sam super zadovoljna ❤
Mamino zlateko drzim 🤞 da sve prode kako treba i da mali mis sto prije bude dobro. Ako mogu pitati kako ste skuzili da nesto nije u redu ?
*
Sve curke koje brojite doslovno sate do upoznavanje sa vasim srecicama zelim puni srece i da sve prode kako treba 🙏🍀❤💙🥰
*
Mi smo uspjeli jucer sa dojdenjem 💪💪😁😍 sesirici su spasili stvar, nakon minutu ga maknem i dalje ide samo od sebe 😁 al svakako moram jos malo i izdojiti da "zavrsimo" obrok jer se uspava na sisi i kad se dizem da ga stavim u krevetic se razbudi i trazi jos.
Mini sobica je predivna 😍
Teica žuta dekica je naručena na stranici Big baby. U petak predala narudžbu i jučer stigla 😁
Demetria svaka ti čast da sada čistiš ormar i preslaguješ robu 👌 ja bi isto morala sredit neke stvari po kući ali jednostavno ne mogu 😂 ja sam oprala dio robice prošli tjedan i još čeka na peglanje a imam još toga za oprat 😔
Zel čestitke na malom pišonji 😍 a porod za poželjet 👍
Pranje robice vodila sam se po etiketama. Koja temperature piše na toliko sam i prala.
Ogradica ja sam isto mislila kupit pletenicu koju bi stavila na stranu prema našem krevetu ali ću ipak naručit one pojedinačne navlake sa dada&rocco a na drugu stranu prema zidu ću stavit onu klasičnu ogradicu.
Peglat ću sve što se može peglat(samo neznam kada 😂)
Mamino zlateko a joj,baš mi je žao da ste to morali prolazit 😔 što brži oporavak i da ste što prije svi zajedno kod kuće na okupu 🤞😘💙
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
mamino zlateko bit će vjerujem sve u redu, bitno da se na vrijeme primjetilo i da si ti blizu njega! držim fige da ulovi sto prije dozu papanja koju treba da možete ići doma u svoj mir
Zel čestitam i želim brz oporavak i puno maženja i pazenja
pisete o prilagodbi, moja ima 9 i p godina i spava u svojoj sobi od 4 godine. nakon potresa je počela spavati s nama tj dolaziti kod nas u sred noći, tako da smo muž i ja se dogovorili i uzeli koljevku koju prikvacimo na krevet tako da ona može i dalje dolaziti nam u krevet, a bebac u svojem krevetiću pokraj mene. mina možda da tako pokušate, pa će sam sazrijeti i otići u svoj krevet. :)
imamo dogovor o vremenu u danu samo za nas dvije i muž i ona za njih dvoje m, kao i vrijeme za nas troje i nas četvero.
uz to sto smo već obavili razgovore sa svima oko nas jer prabake pametno su već sad imale ispade u stilu ne smetaj mamu, ona odmara zbog bebe, ti moraš pomagati, ti moras biti dobra, ti ne smiješ smetati itd. Već smo rekli da ćemo ih sve izolirati od nas ne budu li pravilno se izražavali.
Kod nas je u startu dogovor da moja mama dolazi odmah, pa njegova mama nakon i onda njegov otac i mama2 jer u tom periodu 11/12mj imamo kćerine aktivnosti plus škola, muž je na terenu i još mora učiti za državni ispit koji mora proći u prosincu, tako da oni će doći ali isključivo kao logistika. Njegovi su odmah se angažirali i našli gdje će bit u tom periodu jer ipak se radi o dva mjeseca uskakanja, a da nama ne remete ritam.
jesenica je dala izvrstan primjer kako naviknuti klince na dolazak bebe, a i još jedna od vas, ne znam vise koja 🙈🙈🙈
Marta zeno drzi se, nije ti lako
Tejic bravo za uspjesno uspostavljeno dojenje super! Al nedaj mu da se uspava, stipkaj ga po bradi ili po uhu kad vidis da tone u san..
Mene su tako naucili u bolnici, rekli su mi milovanje po glavici (sto nekako ide spontano tokom dojenja) jako uspavljuje, treba ga toliko dugo drzati budnim dok stvarno ne pojede koliko mu treba i sam makne glavu.. Naravno ne mislim na pravo stipanje al ono toliko da ga odrzis budnim da.. inace ce zaspati i ne najesti se do kraja
To jutro je imao kontrolno snimanje pluca,pa se odmah na snimci vidjelo zasjenjenje,al hvala bogu stavili mu odmah sondu malenu da to izvuce,i uspjelo je brzo..mislili su da ce trebat i na respirator mozda,al tamo je stalno disao sam,malo su mu dodavali samo kisik..
Hvala vam puno cure na podrsci...stvarno sam se uvjerila u ovih par dana kako te nesto takvo moze samo jos vise zbliziti i ojacati..😊❤❤❤❤
mamino zlateko bit će vjerujem sve u redu, bitno da se na vrijeme primjetilo i da si ti blizu njega! držim fige da ulovi sto prije dozu papanja koju treba da možete ići doma u svoj mir
Zelčestitam i želim brz oporavak i puno maženja i pazenja
pisete o prilagodbi, moja ima 9 i p godina i spava u svojoj sobi od 4 godine. nakon potresa je počela spavati s nama tj dolaziti kod nas u sred noći, tako da smo muž i ja se dogovorili i uzeli koljevku koju prikvacimo na krevet tako da ona može i dalje dolaziti nam u krevet, a bebac u svojem krevetiću pokraj mene. minamožda da tako pokušate, pa će sam sazrijeti i otići u svoj krevet. :)
imamo dogovor o vremenu u danu samo za nas dvije i muž i ona za njih dvoje m, kao i vrijeme za nas troje i nas četvero.
uz to sto smo već obavili razgovore sa svima oko nas jer prabake pametno su već sad imale ispade u stilu ne smetaj mamu, ona odmara zbog bebe, ti moraš pomagati, ti moras biti dobra, ti ne smiješ smetatiitd. Već smo rekli da ćemo ih sve izolirati od nas ne budu li pravilno se izražavali.
Kod nas je u startu dogovor da moja mama dolazi odmah, pa njegova mama nakon i onda njegov otac i mama2 jer u tom periodu 11/12mj imamo kćerine aktivnosti plus škola, muž je na terenu i još mora učiti za državni ispit koji mora proći u prosincu, tako da oni će doći ali isključivo kao logistika. Njegovi su odmah se angažirali i našli gdje će bit u tom periodu jer ipak se radi o dva mjeseca uskakanja, a da nama ne remete ritam.
jesenica je dala izvrstan primjer kako naviknuti klince na dolazak bebe, a i još jedna od vas, ne znam vise koja 🙈🙈🙈
Hvala ti za savjet🤗
Kad bolje razmislim i kod nas je nakon potresa došlo do pomutnje muž nije htio da bude malo sam u sobi a iskreno ja nisam htjela biti sama u kući a gde u sobi.. Pa mi je pasalo da je uz mene... Naravno sa vremenom to nosi opet posljedice pa opet kreće sve ispočetka.. Krenuo je spavati ali nezna šta se desi nakon par dana suze.. Ili nakon sat vremena spavanja već dolazi k nama..
Ma znam da moram to strpljivo s njim ali nekad ne mogu.. Onak sjedim kraj njega u sobi nekad po sat vremena.. 🙉
Hej svima, bila u zaostatku preko 70 strana. Pohvatala vrlo malo...
Zelim svima uspjesne preglede, sto manje tegoba i lake porode.
Stize beba i Kokica i Talija i Keksic i Zel cestitam! Zelim vam brz oporavak :) i svima drugima ak sam koga preskocila
Tejic rana mi je postala podnosljivija nakon cca 4-5 dana, ustajanje i okretanje nakon tjedan i pol, al jos uvijek me boli nakon kaj se zalezim pred jutro (nakon skoro mj dana), al ni blizu ko prva 2-3 dana... Pomalo to ide :)
Krvarenje je svakakvo, dan ima dan nema, pa jace slabije i tak... Al jos traje...
Bradavice - spas za mene je bila Purelan mast, mazala od samog pocetka i prosla zasad s 1 regadom... I sad kad me malo nazulja namazem jednom i odmah je bolje :)
Ketty sretan rockas :)
Sitne bradavice isto dobila tijekom trudnoce po vratu, prsima i grudima. Po prsima i vratu ko da su nestale/smanjile se, a ove na grudima au jos tu...
Oticanje nisam oticala nakon poroda al sam se znojila ko prascic (posebno stopala koja mi se nikad ne znoje).
.
Mi smo ok, u svom diru i sve pomalo. I hvala svima na tome kaj me se sjetite, i mog puta :)
(meni je trudnoca bila teska i zahtjevna, a sad sam fakat ok)
.
😘 Svima
Babyboy kod tebe je bar noc vec bila ok, moj jos uvik nikad nije prospava cilu noc a one s jednim budjenjem mogu prebrojat na prste. Kad se probudi sam u svom kreveticu, sidne i pocne lupat nogama ili rukama o madrac da se razbudi, to je radio i dok je bio skorz beba. 🙄 Sad kad lipo dojimo sam mozda mislila da svi skupa budemo u sobi jer imam krevetic koji se spoji na krevet ali mi ipak treba neko svjetlo i ona zna ne zaspat odma pa me stra da ce njega budit to stalno a i ovako je kronicno ne naspavan. Prije bi svima rekla da cemo drugu bebu imat kad stariji pocne spavat normalno ali evo kad procitam da se vasi sa 5-6god vracaju vama u krevet onda vidim da od kalkjlacija stvarno nema nista 🤣
Mina moja je kao velika, ušla je z predpubertet pa se svjenama uvaljala u krevet. pogotovo jer je cula u školi da je ovih dana opet treslo(nije osjetila za razliku od mene) i vratili smo se natrag. Iako je noćas spavala u boravku, ali opet nije u svojoj sobi. jednostavno i njima treba vremena. Pogotovo sto tvoj je u dobi kad oni počnu svašta pričati među sobom, provjereno i neprovjereni pa sami sebe još dodatno splase. Trebaš čuti spike u četvrtom razredu oš. 🙈🙈 Tako veliki i odrasli, a tako mali i nevini. Mislim da prilagodba nema veze sa koliko imaju godina, svi oni uz svoje redovne razvojne faze imaju isto proces adaptacije. Najvažnije je da zadržite svoje neke rituale, da im dozvolite da sudjeluju u svemu oko bebe ukoliko žele i da uvijek imate vremena za sve. Ovdje ne mislim samo na djecu, već i kućne ljubimce, muževe i najvažnije na sebe. U cijelom toj novoj životnoj etapi, nemojte sebe zaboraviti! banana je otišla s prijateljicama na kavu čim je osjetila da može, ja sam otišla prošetati oko zgrade(doslovno) i sjela na klupu sama kad sam prvu rodila, sad već planiram s curama izaći na piće za rođendan ako beba u terminu dođe na svijet. Prvi poslovni angažman - razgled Zgb imam već dogovoren u prosincu itd.
Streptokok upravo mi došao pozitivan nalaz.. ima li vas još i kakva su iskustva.. sad cekam pregled 23.9. da mi daju antibiotik :(
Peglanje ne peglamo ni naše i necu ni od bebe...
Ogradicu smo kupili ali to cu tek kad se krene penjati.. do tad nista. Samo plahta, beba spava u svojoj vreci... Nema jastuka, popluna itd..
Sortiraj odgovore
Najstariji