Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Baby.nb.3
    15. Rujan 2020. 08:46

tajchika005

Cestitke svim novim mamama, a bebicama sretno djetinjstvo!!! 🥳🥳❤️❤️
    Pitanje: dal cete u konderbet stavljat ogradicu ili onu ukrasnu pletenicu? U cemu je razlika? Ili je stvar samo izgleda,dekoracije?
    I koja su vasa misljenja o gnijezdu?
    Stigli nam krevetici, madraci, uzela sam i jastuke klasicne i poplune, al sad neznam s cime da “popunim” krevetic, osim s bebama 😂😂

Nikad nisam koristila ni ogradicu, ni pletenicu, ništa. Samo malo povišen madrac, plahta i gotovo, i beba unutra.
    Doduše, prvo vrijeme je imao gnijezdo i čini mi se da mu se to jako sviđalo jer je bio lijepo stisnut i ušuškan. 
    Nikad se nije pokrivao ničime, ni dekicom ni poplunom, od prvog dana to ne voli, pa ni sada s 2 godine. Piđama i samo on u krevetu, bez igračaka i ičega 😁😁
    Bebe male ne koriste jastuk. 

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

Marta14
    15. Rujan 2020. 08:48

Ja prijavljujem da ako danas ne rodim, sutra idem tamo i molim ih da me ostave jer ne mogu sa sveki vise..... 🤯🤯🤯
    A muz, ona ga toliko nervira, da se samo gubi okolo pa mene ostavi sa njom doma..

• mamino zlateko
    15. Rujan 2020. 08:49

Dobro jutro cure...ispricavam se na nejavljanju al nakon ovih par burnih dana,krenulo je u dobrom smjeru. 

Prvo cestitke svim novopecenim mamama,da budete sto prije sa svojim andjelima doma i da uzivate..a vi koje ste ostale jos 2 u1 da sto prije i sto bezbolnije prodje

Evo da i mi podjelimo iskustvo ovih par dana. U cetvrtak su nam Mateja odvezli na rebro,nakupio mu se zrak u plucnom krilu,ja ostala u bolnici u soku,nismo se tome nadali..poslali ga na promatranje,jer u rebru ima i specijalista i respiratora,ako zatreba.. mene su pustili u subotu doma,u nedjelju smo se narucili na rebro za posjetu,i onda nas u nedjelju ujutro,tik prije puta u zg,zovu iz bolnice da su nam Mateja natrag dovezli,da nema vise potrebe za rebrom,da su pluca u redu,da je poceo jesti. Odmah smo ga isli vidjeti i ja sam dobila mogucnost da me zaprime nazad na odjel kao majku dojilju. Jer se izdajam od prosle srijede,mlijeka imamo hvala bogu. Tak da sam ja od jucer opet u bolnici,svaka 3 sata se izdajam,i pazim na njega. Sad ujutro sam isla kod njega,maknuli su mu sondu,jede na flasicu 15 po obroku,svaka 3 sata. Jos danas i sutra ima infuziju sa antb a onda se nadam da cu ga konacno drzat i cuvat i probat dojit..hvala bogu,za sad ide sve super,moramo dobit pola kile i da pocne jesti bar 30 po obroku..to je cilj da mozemo doma..
    Oprostite na tak dugom postu..😊

• mini_mouse26
    15. Rujan 2020. 08:50

Ja sve prala onako kako pise na etiketi. A peglala sam sve. I jastuk i jorgan cak!!! Ali je nase sve proslo i kroz susilicu, pa je i tu malo temp ubila gluposti. 
    Mi smo i dalje u jednom komadu. Smirilo se sve. Valjda se tijelo lagano priprema pa je sinoc tako bilo.
    Eee da, ja vam zaboravila reci, rekla dr kako me navecer ti lazni trudovi znaju ubit kako sam prestala pit magnezij pa mi ona rekla da ga mogu slobodno piti. Kao pa mena tog magnezija koji ce vam zaustavit prave trudove, to kad krene krene. I sinoc popila pa je opet bio sou, al bar nemam u nogama grceve.

Marta14
    15. Rujan 2020. 08:51

Ja nisam spavala dobro i bol me budila, i u wc sam isla ali sad nista vise... 
    U krevetu imam samo one dada&rocco pojedinacne za ograde i to je to.. 
    Dinosaurus moj ima 6 godina, i drzao se dobro do nedavno kad se rasplakao i priznao da se boji da ga necemo vise grliti kad dode seka 💔

• mini_mouse26
    15. Rujan 2020. 09:00

mamino zlateko

Dobro jutro cure…ispricavam se na nejavljanju al nakon ovih par burnih dana,krenulo je u dobrom smjeru.

Prvo cestitke svim novopecenim mamama,da budete sto prije sa svojim andjelima doma i da uzivate..a vi koje ste ostale jos 2 u1 da sto prije i sto bezbolnije prodje

Evo da i mi podjelimo iskustvo ovih par dana. U cetvrtak su nam Mateja odvezli na rebro,nakupio mu se zrak u plucnom krilu,ja ostala u bolnici u soku,nismo se tome nadali..poslali ga na promatranje,jer u rebru ima i specijalista i respiratora,ako zatreba.. mene su pustili u subotu doma,u nedjelju smo se narucili na rebro za posjetu,i onda nas u nedjelju ujutro,tik prije puta u zg,zovu iz bolnice da su nam Mateja natrag dovezli,da nema vise potrebe za rebrom,da su pluca u redu,da je poceo jesti. Odmah smo ga isli vidjeti i ja sam dobila mogucnost da me zaprime nazad na odjel kao majku dojilju. Jer se izdajam od prosle srijede,mlijeka imamo hvala bogu. Tak da sam ja od jucer opet u bolnici,svaka 3 sata se izdajam,i pazim na njega. Sad ujutro sam isla kod njega,maknuli su mu sondu,jede na flasicu 15 po obroku,svaka 3 sata. Jos danas i sutra ima infuziju sa antb a onda se nadam da cu ga konacno drzat i cuvat i probat dojit..hvala bogu,za sad ide sve super,moramo dobit pola kile i da pocne jesti bar 30 po obroku..to je cilj da mozemo doma..
    Oprostite na tak dugom postu..😊

O srce maleno, bitno da ide na bolje. Javi svakako kako napredujete dalje. Drzimo 🤞😊😊

• Lullee
    15. Rujan 2020. 09:04

Mamino zlateko drzim fige da sto vise napreduje i da sto prije izadjete🙏❤️
    Zel cestitam🎉🥂🌟
    Sretno svim curkama koje ‘nesto osjecaju’😀🙏nnek je sa srecom❤️Zeljno iscekujem novosti🤗

Demetria
    15. Rujan 2020. 09:04

mamino zlateko

Evo da i mi podjelimo iskustvo ovih par dana. U cetvrtak su nam Mateja odvezli na rebro,nakupio mu se zrak u plucnom krilu,ja ostala u bolnici u soku,nismo se tome nadali..

Kako ste to primjetili? koji su bili simptomi? Pitam da znamo i mi drugi reagirati za ne daj Bože....
    Nadam se da će Matej brzo biti dobro i da će moći svojoj kući 
    *
    Ogradica- kupila sam samo za tri strane i tako ću i staviti, pletenicu ću uzeti za četvrtu stranu tek kad beba bude malo veća i kad se može sama bebica okrenuti u noći bez problema, kako ne bi upala nama u krevet....jer mi je plan krevetić držati tik do našeg kreveta.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Mina 29
    15. Rujan 2020. 09:15

Marta14

Ja nisam spavala dobro i bol me budila, i u wc sam isla ali sad nista vise…
    U krevetu imam samo one dada&rocco pojedinacne za ograde i to je to..
    Dinosaurus moj ima 6 godina, i drzao se dobro do nedavno kad se rasplakao i priznao da se boji da ga necemo vise grliti kad dode seka 💔

Marta naši su klinci znači blizu sa godinama moj još nema 6 ali je blizu, 5,5 ima..
    On se sad počeo vraćati nama u krevet a lijepo je spavao u svojem krevetu.
    Jučer ga je muž vozio u vrtić jer sam ja bila na vađenju krvi cijelo jutro.. I danas ga je muž htio d sja malo odmorim. Jako loše spavam.. No ne.. On se rastužio.. Da hoće da ga ja vozim jer voli mene i bebu
    . I nis digla sam se i ja ga odvela. Ne želim ga micati od sebe a on je svaki dan sve više vezan opet za mene.
    Najvažnije želim iz našeg kreveta maknuti jer jedva se namještam a on spava ko hobotnica..🙈🙉😬

AngelEyes
    15. Rujan 2020. 09:16

Zel čestitam!!! 💙💙💙 Tako je lijepo čuti da je or9d brzo prošao, svaka čast na smirenosti.
    Butterfly drago mi je da si se javila i da Erin lijepo napreduje 💕
    Tashee nadam se da ćeš se brzo oporaviti, joj što se sve može zakomplicirati.
    Mamino zlateko jao, mogu misliti kako ste se zabrinuli, glavno da je dobro, čuvajte se 😘
    Cure u terminu sretno!!! 🤗🤗🤗🤗 U mene se ništa ne događa, a termin za 2 dana 🙄 stalno nešto preuređujem po stanu samo da ne mislim o tome. 

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.