Ma ja sam se izgleda samo preforsirala danas. Evo smiruje se sve lagano. To pred kraj sve nesta cudno bude pa pirimo i na hladno hahaha
Ako koja krene veceras zelim vam sto laksi porod 😘 nesta nas se puno javilo sa mogucim trudovima 😂😂😂
Ja i dalje ne mogu prepoznati da li je beba ili trudovi... iscjedak i dalje bijeli... zgaravica, tu i tamo zaboli, ali nista strasno...
Sve vise imam osjecaj da necu znati kad je to to
Cure bok, samo da se javim pa ću čitati od 702.str!
U nedjelju 13.9.rodio se mali pišulinac! Kako sam ostala nakon pregleda u bolnici zbog tlaka, fino sam trebala ići doma u ponedjeljak, ali eto... Još ćemo se malo zadržati ovdje ...oko 20 sati mi počelo nešto curkati, nisam bila sigurna jel to zbilja plodna voda ili urin zbog pritiska bebača pa sam ipak rekla, ma nije to još to, pa sutra idem doma! Cimerice otišle spavati, a mene oko ponoći počelo šarafiti ko menga, prvo pomalo pa sve jače. Nisam htjela nikoga zvati, jer sam znala da bi me odmah prikačili na ctg do kraja, nego sam se namještavala u mraku po krevetu, hodala po sobi, slušala super glazbu (stavit ću vam link) i pratila razmake, koji su bili sve kraći (i bolniji). Oko 3 više nisam mogla pa sam po zvonila sestri. Odmah me spojila na ctg, koji ništa nije očitavao, a mene frčee!
Cure bok, samo da se javim pa ću čitati od 702.str!
U nedjelju 13.9.rodio se mali pišulinac! Kako sam ostala nakon pregleda u bolnici zbog tlaka, fino sam trebala ići doma u ponedjeljak, ali eto… Još ćemo se malo zadržati ovdje…oko 20 sati mi počelo nešto curkati, nisam bila sigurna jel to zbilja plodna voda ili urin zbog pritiska bebača pa sam ipak rekla, ma nije to još to, pa sutra idem doma! Cimerice otišle spavati, a mene oko ponoći počelo šarafiti ko menga, prvo pomalo pa sve jače. Nisam htjela nikoga zvati, jer sam znala da bi me odmah prikačili na ctg do kraja, nego sam se namještavala u mraku po krevetu, hodala po sobi, slušala super glazbu (stavit ću vam link) i pratila razmake, koji su bili sve kraći (i bolniji). Oko 3 više nisam mogla pa sam po zvonila sestri. Odmah me spojila na ctg, koji ništa nije očitavao, a mene frčee!
Cestitam 🥳
Odmah su me stavili na pregled, a dr.kaže da sam još zatvorena. Kad sam silazila sa stola, velim im da ja moram tiskati! Prebacili me u box i ta ista dr.kaže da se ispričava, ali da je ona "zatvorenost" zapravo bila bebina glava! I da ću sad roditi! I zbilja!! Eto ga u 4 ujutro! Nisam stigla tražiti epiduralnu, nisam rezana nit sam popucala, sve je išlo tako dobro da se, eto, još uvijek čudim! Dobro, malac je mali, ali svejedno! Odmah su mi ga stavili na kožu dok smo čekali posteljicu. Nažalost, nije izašla pa su je vadili pod anestezijom. Sve ostalo je bilo super! Ekipa je bila predivna i stvarno ih treba slušati kad govore što i kada treba raditi, koliko god bilo teško. Sad se uštimavamo na hranjenje, jer nam baš i ne ide cicanje, ali sve će to brzo doći na svoje. Ajme, još se i sama čudim kak je to odlično prošlo!!
Link na glazbu koju sam slušala za vrijeme trudova u sobi. Stvarno divno!
https://youtu.be/fX7MfEBUKog
Zel čestitam, drago mi je da je sve i vise nego dobro prošlo
Uživajte, mazite se, pazite... puno sreće, zdravlja, ljubavi... 😘😘😘😘😘
Pitanje jedno, kako si sad sa tlakom?
Zel i ja bi tako 😍😍cestitam! Sve najbolje vam zelim. Tebi brz oporavak a bebici sretno i bezbrizno djetinjstvo 🍀
Mouse 😅Jel ide?
Zel ajme i ja bi takooo hahaha
Marta pa uspjevam odspavati, malo kao da se smirilo. Dajem si rok do četvrtka 🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji