Puno cura s liste se ne javlja...upisano je 95 cura... Možda samo čitaju pa kad budemo imali se prebaciti privatno slušajte šta vam ja kažem odjednom će nas biti hrpa, vjerujte mi...
*
Kako dođemo do kraja s listom ostaviti ću samo listu rođenih beba i to je to...
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Marta jel i tebi 18.9. Termin kao i meni? Onda ti sticker nije tocan ili?
Mozda cemo mi na isti dan da curice imaju isti dan rođendan
Tina hvala ti na dobrim savjetima 😊 danas nam je problem taj sto nece sisu. To je takav plac ko da mu, da izvines, govno guram u usta 😒 i Onda veselje krece, sestre kazu nek se izdajam da su mi jako tvrde sise da ne dode do upale, pokazale one meni opet kak izdajati (u casicu) a meni to nikako nejde. Em me boli em to slabo kapa van. I muz mi je inda kasnije donio izdajalicu i sad evo izdajam..hvala bogu lakse je i u prsima, i ne boli tak strasno a i imam svoje mlijeko koje mogu Leonu dati papati 🙂 jest da bi sve bilo lakse i bolje da on hoce sisati, al ajde snasli smo se zasad i ovako.
Talija sretnooo 😊🍀🤞🤞
Ana joj to se meni desilo. Dobila hemic u subotu il ned nisam vise sigurna, nije bolio samo je smetalo, i molila boga da samo ne krene porod jer uz svu muku jos ce mi i to stajati nad glavom i boljeti. I ko za vraga krene porod u utorak predvecer a meni jos dubre nije proslo 😂 tamo mi sestra daje klizmu i kaze imate mali hemeroid, ah reko znam di bi moglo sve biti savrseno i bajno 😂
Sanja hahaha poznata scena s mackom 😂😂 nade mjesto za spavanje tocno tam di ne treba, a zal ti ju je maknuti i isterati 😂 meni su moji (muz i sestra) danas pripremili krevetic u sobi i sve je spremno za nas dolazak sutra 😊😊
Probava - drugo jutro nakon carskog kad su mi skinuli katetar me zazlajfalo u crijevima i obavila sam wc, od tad evo nista. Imam ocito neku psihicku blokadu zbog reza, a nikako da me "potjera" sila i da odem sama od sebe. Nadam se da ce biti bolje kad dodemo doma.
*
Sad kad se moram izdajati tek shvacam sto je morala prozivjeti nasa draga LoMa kad je pisala o izdajanju 7 puta dnevno. Ja ovako ludim a kamoli da moram rucno u jos 7 puta..svaka cast na tome, al sta ces kad znas da je ti sve za nase male srecice ❤❤
*
Neznam kaj mi je al mislim da me peru neki hormoni. Jedva cekam doci doma, aal mi se neda druziti ni s mojim starcima ni s muzevima. I sva neka placem i emotivna sam - osjecaj beskonacne srece i samo mi suze krenu kad pogledam taj svoj mali smotuljak, a jos kad sutra vidim muza, plakat.cu ko kisna godina a ne zelim to.. ah te emocije 😑
Uh meni je dojenje uvijek bilo najtezi dio,a na to te nitko ne pripremi😬em boli,em upale,beba nece jest pa nervoza,pa ne znam je li pojela dovoljno,mlijeko koje curi i taj kiseli miris,pa stalno moras biti stand by! Uh drz’te se cure🙏💪
Tejic Imaš one mam komprese? To je normalno i jako često poslije CR jer ti je naglo nadošlo mlijeko, stavi si topli ručnik nakon sto se izmasiras onako kako sam pisala, a onda izdajalicu ispod tog ručnika i udri. To bi trebalo spriječiti mastitis, a pomoći tebi i bebi da uspostavite ritam. I taj plac je jer je već zbunjen od boce i cice, a boca je lakša varijanta jer mlijeko samo ide. Vjerujem da ćeš ti ustrajati i uspjeti. A za emocije, vrtlog će ti bit još veći i to je sve normalno i u najboljem redu. Prozivi svaku i olakšaj si. Ipak si prošla tranziciju i kako fizički, tako i psihički. :) Sretno s odlaskom doma!
Ej cure evo mene nakon svih onih šokova malo dosla k sebi.
Prvo zelim cestitat svim curama koje su rodile u meduvremenu 💕💕
A sad pitanje u vezi dojenja + duda.
Dojenje nam super ide (uspjeli pobjedit zastoj i sve sto ide s tim, nije bilo lako). Zanima me da li je itko dao dudu tak maloj bebi? Danas mi je bas nemirna, nudim ciku svako malo ali je sita i makne glavu, na kraju dam dudu i uzme i samo ju drzi i spava. Znaci ne cucla. Sto bi to znaci ako netko ima iskustva?
[link=https://lilypie.com][/link]
Ja sam davala od starta nakon obroka ako se ne uspava jeduci😊mislim da to ne znaci nista posebno,njih i sisanje umara😊
Marta jel i tebi 18.9. Termin kao i meni? Onda ti sticker nije tocan ili?
Mozda cemo mi na isti dan da curice imaju isti dan rođendan
Da 18tog je termin pa cemo vidjet kad ce. Samo da prode ponedjeljak do podne pa moze van😅 a 15tog nam je godisnjica braka.. Tko zna 😁
Mene moj ne boli ne smeta nego je jednostavno tu već dva tjedna i ne mrda.. ne bi ni znala da je tu da se ne brišem 🙈🙈🙈
Ali možda bi ipak trebala nešto da ga maknem do poroda…
*
Krenula sam bila aktivno čitati knjige o trudnoći porodu dok nije zatoplilo i jutros gledam te hrpe knjiga jadne stoje već od lipnja/srpnja skupljaju prašinu i osjećam se tako tupavo kao da se nisam pripremila za ono što me čeka
I sad idem s predavanja od pedijatrice i osjećam se kao vreća krumpira... Nije da nisam slušala nego neznam kako sve to popamtiti 🙈🙈🙈
Nadam se da nisam jedina
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji