Kokica37, u kojoj su bolnici tako ljubazni i dobri? Svaka čast da netko napokon radi svoj posao i pri tome ipak ostane čovjek
Super su mi ove realne priče nakon poroda. Tek kad pročitaš stvarno iskustvo skužiš da nije sve cvijeće i sreća 😉 bit će teško,to svakako ali uz dobru potporu kraj nas sve je lakše ❤️
Šetnja ja definitivno planiram van čim se budem osjećala super i sposobnom. Ne planiram bit zatvorena doma onih 40 dana koliko kažu da traje babinje jer ne mogu dočekat ovu našu malu srećicu da ju stavim u kolica i da krenemo u šetnje. Još sam ovu noć sanjala bebu i kako šetamo i sad još više ne mogu dočekat 😁 A mamice koje ste već u šetnjama,stavite nam slikice da vidimo kako uživate u ovom predivnom vremenu i da se divimo kolicima 😉😁😁😁
Slikice kolice i okolice... slikice bebica za sada zadržite za sebe
*
U travnju mislim da sam se priključila ovom forumu jer na forum.hr je par dežurnih cura koje ako se ne slažu s vašim mišljenjem vas toliko napadnu da mi je to neshvativo da jedna trudnica može imati toliko zloće u sebi...
Tada sam baš naletljela na temu baby watchera i kupila ga i spasio me psihički...ispočetka sam ga koristila češće priznajem sad evo skuplja prašinu na stolu...
Ono što sam htjela reći je da mi je jako pomogla ova tema...oko mene nema nitko trudan trenutno, svi su rodili ima skoro godinu dana ili su u još uvijek ne roditeljskoj fazi i niti pomišljaju na djecu...
Ova grupa me uputila i na klub trudnica di sam krenula s vježbanjem čime sam se odmah bolje osjećala a i upoznala sam divne cure s kojima se nadam ostati u kontaktu.
Koliko jedna stranica može čovjeku promjeniti život :)
Drago mi je da sam se makla s forum.hr jer mi je tamo samo bilo neugodno iskustvo za trudnicu.....za sve drugo je ok ali za temu trudnica su podbacili.
*
Stigao mi je i ruksak za kolica baš je super :)
Napokon će htjeti sliku pa evo
Za namještanje na kolica priložene su dvije kopče pa ne moram to naručivati posebno....odlično
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Kokica37, u kojoj su bolnici tako ljubazni i dobri? Svaka čast da netko napokon radi svoj posao i pri tome ipak ostane čovjek
U Njemackoj sam ja. Citajuci vase price, danas sam se nabrijala biti ostra i zauzeti se za sebe, a doma idem pomalo suznih ociju jer su svi svi svi evo apsolutno divni.
5 puta su me pitali imam li jos kakvih pitanja, pozeljeli srecu sutra, i da sve bude ok, vec sad je krasno
Tina.antares bolje da nisam procitala Hahahhaha sad sam jos vise uplašena,jet ja bas idem na carski četvrti nakon 6godina..
Ja znam rizik ,ali ono pokusam da mislim pozitivno kao i do sad,ne mogu roditi prirodno ..i do sad oporavak bio je odlican
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Obucu ja ne bi uzimala od nikog.. radije novu.. kao sto su cure rekle, staro je utabano i mislim da je bolje novo da se formira po nogici.
Šetnja ja se nadam da cemo moci sto prije. Ali tko zna kakav ce nam biti oporavak. Ici cemo kad cemo moci, necemo cekati 40 dana jer je neka baba tamo rekla da se toliko treba cekati 🤣
Tina Antares, ne mogu ti direktno komentirati.
Jasan je meni fizicki uzrok boli, sada mi je doktorica koja ce mi sutra raditi carski u detalje objasnila sto i kako radi (mislim, rekla je da radi jako malen rez i da bebu polako vadi, a ne vuce, i da ce cekati da pupcana prestane pulsirati, i da ce beba cijeli vrijeme biti na meni dok me siva i jos dva sata poslije, i tata ce cijelo vrijeme biti sa nama...)
Ali ako mozes popiti tabletu, zasto i dalje boli?
Cure, evo razmisljan nesto o porodu tj sta sve ide kad se beba rodi. Jel dobijemo bebu odma na prsa, koliko dugo ostaje uz nas? Je li prvo izvazu, izmjere i operu pa tek onda daju na prsa ili to ide nakon?
I koliko brzo kazu da se moze uzet mobitel i nazvat?
Marta❤️❤️❤️ Upravo to ,za nase bebice 💋🥰🥰🥰👶🏼
Kolica boli kad se i porezes,ako dobro podnosiš bol izdrzaces ,ja nakon 3carskog Reza digla se,tusirala se,dojila djete .dobices protiv bolova i tabletices i injekcije..i injekcije u trbuhu male.sve ce proci 🌞🌞🌞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji