Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    09. Rujan 2020. 18:01

Mara čestitam i nadam se da će što više biti takvih poroda :*
    Mali Franjo dobro nam došao.... evo dečkići će opet voditi, ajde bar nisam nikome mijenjala iz dečka u curicu ili obrnuto .....za sada 
    Sutra stavim listu...
    Nećemo još bježati s ove teme nigdje, ne bojte se.... ima nas još 80 tak na listi za roditi a još nismo došli ni do jeseni :)

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• SmileA
    09. Rujan 2020. 18:12

mara1992

Curke samo da vam javim danas u 14:43 se rodio Franjo 🥰 3820 i 52 cm. Nisam rezana, niti sam pukla došla u rađaonu 12:30 u 13:15 prokidaju vodenjak i drip 12 kapi. Čak sam dobila rajski plin a sestre i babice su sve preljubazne.
    Sve u svemu bolno ali brzo 🥰🥰
    Sretno svima i želim vam porod kao moj.

Cestitaam!!😃🥰zvuci kao super porod, al vjerujem da je bolilo..zelim ti sto brzi oporavak, a Franji sretno i bezbrizno djetinjstvo!💙🤗😘😘

🌈💙👣🙏

• celaena
    09. Rujan 2020. 18:20

mara1992 cestitam! 

Skakavac, javi seee!

Leia91
    09. Rujan 2020. 18:23

Mara čestitam!! Dobrodošao Franjo!! 💙💙
    Kako je divno vidjeti listu popunjenu bebicama ❤

Ja dobila 7 kila. Trbuh u super stanju (ako ne brojim ožiljke od op slijepog crijeva 😁), ali su mi zato sise koma. Na svakoj imam po 10 strija sigurno cijelom dužinom 😣😣 a nisu se čak ni povećale da bi tako popucale!! A čak se i slažem s genetikom. Mama mi isto na trbuhu ništa a na sisama da. Trebala sam se bolje trackati 🤔🤔

Meni su isto otkucaji bili povišeni, tlak standardno nizak. I kod mene je to početak anemije bio. Baš sam osjećala kako udara srce, konstantan umor, samo sam se vukla s kreveta na kauč. Sad nekih mjesec dana pijem Floradix željezo i u petak vadim krv. Ali s obzirom da se već puno bolje osjećam vjerujem da se popravilo.

Baš ste divne trudnice, slike su krasne 😘
    Još sam nešto htjela napisati, ali je naravno isparilo 😂 jedva čekam dobiti svoj mozak nazad!

09. Rujan 2020. 18:24

Mara cestitam na rodenjuuuu malenog Franje. Sto brzi oporavak ❤️

09. Rujan 2020. 18:28

mara1992

Curke samo da vam javim danas u 14:43 se rodio Franjo 🥰 3820 i 52 cm. Nisam rezana, niti sam pukla došla u rađaonu 12:30 u 13:15 prokidaju vodenjak i drip 12 kapi. Čak sam dobila rajski plin a sestre i babice su sve preljubazne.

Dobro došao Franjo maleni, lijepe kilice 👌🥰 čestitam, mama, svima skupa želim puno zdravlja i sretnih obiteljskih trenutaka 🍀🥰🥳

Dinosaurus
    09. Rujan 2020. 18:29

Mara cestitke!!! Franjo dobro nam dosao! 🎉🎊

enana
    09. Rujan 2020. 18:41

Mara cestitam! Super na brzom porodu i sto je sve proslo ok.
    Uzivajte sad u mazenju i sve najbolje zelim malom Franji 😘
    Keksic super su mi Harry Potter bodici 🤗

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

• mamino zlateko
    09. Rujan 2020. 18:43

Mara cestitke..nek ima bezbrizno djetinjstvo i sve najbolje mami i ponosnom tati 

Hvala i Vama cure na cestitkama..mi smo danas malo bolje,ja sam bila i na nogama vec,mada sam jucer navecer nazad zavrsila u sali,prokrvarila sam i sumnja je bila na rupturu maternice,al hvala bogu samo lazna uzbuna,jednostavno se maternica nije dovoljno povukla i smanjila pa je pocelo krvarenje.  Danas dobila konacno jesti i piti nakon 2 dana..🤭🤭

Matej je dobro,napredujemo pomalo i polako,dise sam,pluca su uredu,dobio ujutro infuziju,sad popodne i malo hrane..dobio je i svoju hobicu..sutra pocinjemo s masazom dojki i da vidimo ako ce krenuti sta za izdajanje..

Drzite mi se sve,mamice uzivajte sa bebama,a vi na cekanju strpite se jos malo i imat cete najvecu srecu u rukama 😊😊🥰🥰😍😍😍😍

Bosco
    09. Rujan 2020. 18:46

mara1992

Cestitam! Zelim sve najbolje tebi i bebici, i tati naravno 💙 zvuci kao jako lijep porod, bas mi je drago da netko ima lijepo iskustvo i da je osoblje ljubazno :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.