Bok curke! Javljam za pregled danas! Kaj mi mozete malo pomoći pliz! Danas ravno 31 tt, beba 1700 grama…
Uvijek je bila naprednija za tjedan i pol, a sad je skroz usporila, u dva i pol tjedna je dobila samo 200 grama…
Drugo, mjerila je protoke i rekla da su uredni, medutim kad je došla do mozga htjela je ulovit, al aparat nije ništa ulovio, kaze ona vidim da pulsira, al aparat ne očitava…kaj na mozgu treba vidjeti doplerom? Bas sam se zabrinula 🙈
A kaj se mene tiče, cerviks 33 mm, zatvorena, t oblik, kontrakcije ne utječu na nista hvala bogu!
A za ove mjere na uzv i to, utjesite me ♥️
Pojma nemam iskreno, meni je dr gledala da li imaju te komore nekakve i neke mjere uzimala i to je to... koliko se ja sjecam...
Moj je u 33 tjednu bio 2170 grama...
Kad ti je sljedeci pregled?
Bok curke! Javljam za pregled danas! Kaj mi mozete malo pomoći pliz! Danas ravno 31 tt, beba 1700 grama…
Uvijek je bila naprednija za tjedan i pol, a sad je skroz usporila, u dva i pol tjedna je dobila samo 200 grama…
Drugo, mjerila je protoke i rekla da su uredni, medutim kad je došla do mozga htjela je ulovit, al aparat nije ništa ulovio, kaze ona vidim da pulsira, al aparat ne očitava…kaj na mozgu treba vidjeti doplerom? Bas sam se zabrinula 🙈
A kaj se mene tiče, cerviks 33 mm, zatvorena, t oblik, kontrakcije ne utječu na nista hvala bogu!
Pojma nemam iskreno, meni je dr gledala da li imaju te komore nekakve i neke mjere uzimala i to je to… koliko se ja sjecam…
Moj je u 33 tjednu bio 2170 grama…
Mozak i svi organi i sve je super razvijeno...al me to neko oulsiranje u mozgu nečega zbunilo...
Idući je za 3 tjedna, 24.9.
[/url
Evo da se javimo... Nejde nam i nejde.... Ovako... U pon sam imala trudove cijeli dan.... navečer sam mislila da mi je pukao vodenjak a nije 😳😳😳😳 i otišla sam u bolnicu.... Zaprimljena u, pol 1 u noći. Nedjelja na ponedjeljak.. ... Trudovi su bili, od adrenalina do jutra stali..... Cijeli dan malo bili, malo ne....u pon tako cijeli dan... Bila sam 3 cm otvorena, dogovorila sam sa gin navečer da če dati gel do jutra koliko se otvorim, u jutro drip i, to je to...sve bi bilo ok da u jutro nije smjena, i gin koja me zaprilima kasa je vidla da sam otvorena 5 cm nije dala drip nego prirodno.... Očistiti me i za rađaonu. U rađaoni sam bila od 8 u, jutro do 7 navečer.... Kada su vidli da se ne otvaram dali drip, došla 3 smjena 3 gin, pojačavao drip i tako.... Iskrena budem urlala sam od bolova. Na kraju otvorena 9 cm ali se beba nije spuštala... I tako sam u, pol 8 navečer Imala carski..... Vodenjak su bušili u, plodnoj vodi ke je već bio mekonij..... užasno mi je bilo, mali ima povišeni crp kao neka infekcija nagutao se plodne vode predugo se čeka.... Sad smo u bolnici do utorka umjesto da idemo doma znači 7 dana, dobili smo i, žuticu . Nema doktora fale u bolnici ... Nije imal ko dati epiduralnu radi toga , rajski plin nemaju čekaju da dođe..... Carski prošel ok, ali, boli rana, trudovi i ra bol za mene je horor... Plakala sam puno, vrištala još više. Več sam i buncati počela i tresti se od bolova . I tako. Beba je divna spava, papa ali radi nemara, drugih ljudi 3 gin su me imala preko i, svako svoje u svojoj smjeni i, naše divne države da nema ko inekciju dati jadno.... doživjela sam najgore iskustvo u životu,
Pojma nemam iskreno, meni je dr gledala da li imaju te komore nekakve i neke mjere uzimala i to je to… koliko se ja sjecam…
Moj je u 33 tjednu bio 2170 grama…
Mozak i svi organi i sve je super razvijeno…al me to neko oulsiranje u mozgu nečega zbunilo…
Idući je za 3 tjedna, 24.9.
Potrazi drugo mišljenje kod privatnika ako si u mogućnosti, cisto da se smiris, jer ti stres najmanje od svega treba....
.
.
Slatke_brige, najbitnije je da ste oboje sad dobro..
Ovo je pre strasno za citati, uzas, napatili i tebe i bebicu... fuj, sve ih treba nasamarati pošteno....
Moze pitanje? Kako si mislila da je otisao vodenjak a nije? Kako ti je bilo?
Slatke brige ajme... sokirana sam ovime sta sam procitala!! Tako mi je zao sta si to morala prozivjeti pa to je mucenje . Svaka ti cast divim ti se da si izgurala to! Bitno da je na kraju bebica dobro nadam se da cete se cim prije oporaviti i probati ne misliti na to sto ste prosli iako je tesko sigurno. Bas mi je zao evo 😔
Evo da se javimo… Nejde nam i nejde…. Ovako… U pon sam imala trudove cijeli dan…. navečer sam mislila da mi je pukao vodenjak a nije 😳😳😳😳 i otišla sam u bolnicu…. Zaprimljena u, pol 1 u noći. Nedjelja na ponedjeljak.. … Trudovi su bili, od adrenalina do jutra stali….. Cijeli dan malo bili, malo ne….u pon tako cijeli dan… Bila sam 3 cm otvorena, dogovorila sam sa gin navečer da če dati gel do jutra koliko se otvorim, u jutro drip i, to je to…sve bi bilo ok da u jutro nije smjena, i gin koja me zaprilima kasa je vidla da sam otvorena 5 cm nije dala drip nego prirodno…. Očistiti me i za rađaonu. U rađaoni sam bila od 8 u, jutro do 7 navečer…. Kada su vidli da se ne otvaram dali drip, došla 3 smjena 3 gin, pojačavao drip i tako…. Iskrena budem urlala sam od bolova. Na kraju otvorena 9 cm ali se beba nije spuštala… I tako sam u, pol 8 navečer Imala carski….. Vodenjak su bušili u, plodnoj vodi ke je već bio mekonij….. užasno mi je bilo, mali ima povišeni crp kao neka infekcija nagutao se plodne vode predugo se čeka…. Sad smo u bolnici do utorka umjesto da idemo doma znači 7 dana, dobili smo i, žuticu . Nema doktora fale u bolnici … Nije imal ko dati epiduralnu radi toga , rajski plin nemaju čekaju da dođe….. Carski prošel ok, ali, boli rana, trudovi i ra bol za mene je horor… Plakala sam puno, vrištala još više. Več sam i buncati počela i tresti se od bolova . I tako. Beba je divna spava, papa ali radi nemara, drugih ljudi 3 gin su me imala preko i, svako svoje u svojoj smjeni i, naše divne države da nema ko inekciju dati jadno…. doživjela sam najgore iskustvo u životu,
Bas mi je zao, ovo je tesko procitati a kamoli prozivit. Svaka ti cast. Sretno tebi i bebici. Da sto prije odete doma i da sto prije zutica prođe. 🤞 Nadam se da ces nekako uspjeti 'zaboraviti' porod, ali znam da tesko 😕
slatke brige... ja ti necu pisati da ces zaboraviti i da je najbitnije da je gotovo... naravno da u svijetlu toga da imas dijete nista drugo nije bas toliko vazno...
Ali stvarno osjecam da jedan ovakav dogadjaj, jedno ovakvo maltreriranje moze obiljeziti osobu za citav zivot. Sram ih sve bilo.
Srce mi se slama kad procitam tvoje rijeci, nitko to ne zasluzuje i nitko to ne bi smio prozivjeti.
I sigurna sam- da muskarci radjaju, ovakve stvari bi bile doslovno protuzakonite. A zena neka trpi, za to je stvorena. Nadam se da ce malisa biti skroz dobro i to jako brzo.
Znaci opet muku mucim sa ne spavanjem, evo upravo sam slagala svoj ormar i isprobavala robu od prije trudnoće i sa ponosom vam mogu reci stanem u 1 traperice niskog struka, znaci mogu ih i zakopcat i ne stiscu me nigdje 😁😁😁😁
Sad razmišljam da idem peci muffine, ili gledati nekakav film... ili oboje 😂
Mislila sam da je vodenjak a nije bio, je jako obilan iscjedak bila sam mokra ko miš. Žene ostanite čim duže doma . Bolnice užas. A sad sestre živčane, ne pomažu, svaka zna najbolje.. Koma evo ja mogu reći da nikad, ovo ne budem zaboravila
Mislila sam da je vodenjak a nije bio, je jako obilan iscjedak bila sam mokra ko miš. Žene ostanite čim duže doma . Bolnice užas. A sad sestre živčane, ne pomažu, svaka zna najbolje.. Koma evo ja mogu reći da nikad, ovo ne budem zaboravila
Prezao mi je zbog tog jako ruznog iskustva 😭 nisi zasluzila ni ti, niti bilo koja druga zena da se tako ponasa prema njoj. Ako su sestre bezobrazne prema tebi, budi i ti prema njima... sve se vraca sve se plaća... a kad vas otpuste iz bolnice reci im sve u facu...
Izdrzite jos malo to u bolnici a onda kuci na mazenje sa tatom... ljubim vas 😘😘😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji