Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LUX
    04. Rujan 2020. 02:45

Stigla jos jedna cura! Porod neću komentirati zasad.. Nismo svi isti ali 😭
    Ostanite doma koliko god mozete.. 

[link=https://lilypie.com][/link]

Napokon 2804
    04. Rujan 2020. 02:50

LUX

Rodila?? Čestitam 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

04. Rujan 2020. 03:17

LUX

Čestitam, Lux! Oporavi se što prije a malenoj želim zdravlja i sreće 🍀💕
    Strašno mi je žao kaj ste imale loše iskustvo i ti i Slatke brige... 😥😞

Leia91
    04. Rujan 2020. 04:29

Slatke brige baš mi je užas pročitati takvo iskustvo. Da ti tako nešto priušte u vrijeme koje bi trebalo biti najljepše za ženu jer donosi na svijet drugo biće. Želim ti što brži oporavak i da što prije odete doma 😘😘

LUX čestitam!! Želim ti brz oporavak i da se puno maziš sa svojom curkom 😚😚🤗💗

Tina.Antares
    04. Rujan 2020. 04:33

Slatke brige Lux prije svega čestitam na rođenju prinove! Mazite se, pazite se i imajte vjere u to svoje malo čudo da uz sve muke je tu i bit će uz vas ljubav i tatinu sve dobro. 
    Zao mi je sto vam je porod toliko traumatično iskustvo i sto ste se napatile i to vjerojatno bespotrebno. Porod bi trebao biti sazrijevanje nas kao žena i donošenje tih naših beba na svijet kao najljepši trenutak, a ne mrcvarenje doktora i ovog našeg fuj sustava. 
    Prošla sam kalvariju s prvom, nećete zaboraviti, to je bespredmetno uopće pisati. Smetnut ćete s uma i brinut za bebu i sebe fizički, a tek kad psihički krenete sa zacjeljivanjem ćete osvjestiti i naći mir. 
    Ono sto vam mogu reci kao utjehu jest da u genima nam je upisana ta snaga da iznesemo i najgore situacije na svijetu kada su nam djeca u pitanju. Pocev od lošeg tretiranja na porodu, pa do starije dobi i milijun situacija koje ćete imati na putu. Biti majka je puno vise od biti “samo” roditelj.
    A sada vam želim da sa svojim malim velikim svemirom uživate i isključite okolinu i koncentrirate se na tu divnu ulogu koju imate - ulogu majke i centra njihovog bivanja. A miris norodenceta je kao eliksir koji liječi...

Leia91
    04. Rujan 2020. 04:34

Zojo

celaena

Ureaplazmu sam imala u prosloj trudnoci, nemoj previse brinuti, ona nije tako strasna. U trudnoci se lijeci antibiotikom do tri puta, a ako se ne rijesi, onda dalje nakon poroda ❤️ Jesi li urinokulturu radila prije ili nakon sto si krenula s antibiotikom? Jer ako si nakon, onda je sterilna zbog antibiotika i nije realan pokazatelj. Svakako drzim fige da se rijesis bestije! Preporucam piti caj od brusnice :)

Hvala, pijem čaj od brusnice i inače, sad sam samo pojačala dozu(naštetit ne može sigurno). A uk sam vadila prije antibiotika, mada nije u urinu ali je koliko sam skužila na cerviksu i ne sviđa mi se to ni najmanje. Imala kolegica od početka trudnoće i nije se riješila do poroda

I meni su na CB otkrili ureaplazmu. UK isto sterilna. Dobil sam turu antibiotila i vaginalete. Sada sam nakon terapije opet radila bris da se vidi jel izlječeno.
    Koliko su mi rekli, ako nije radila probleme do 30. tj onda ne bi trebala ni dalje jer inače prije uzrokuje prerano otvaranje. Ja sam skroz zatvorena. 
    Nemoj se previše brinuti, vjerujem da će biti ok 🤗😊

04. Rujan 2020. 04:36

Lux Cestitke i brz oporacak! Neka nam je stigla jos jedna bebica 🥰🥰

Happymom
    04. Rujan 2020. 05:48

Lux čestitke na malenoj bebici 

Tina slazen se s tobon
    Nadan se cure da cete sta prije uspit doc sebi ❤️

Ketty1309
    04. Rujan 2020. 06:12

Čestitam Lux! Dobrodošla tvoja curica! 🥰

keksic
    04. Rujan 2020. 06:20

Lux, čestitam od srca! Curi želim krasan život, a tebi što brži oporavak!
    *
    Kao što je Tina rekla, doista nije nimalo u redu da je ovo vaše iskustvo u bolnici. Nadam se da će vam dani koji slijede pomoći da se što prije oporavite od svega (fizički i psihički) i da ste što prije doma da uživate u druženju s malim smotuljcima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.