Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Skakavac
    10. Srpanj 2020. 16:38

Mana_Mare ako je iko neodlucan, to san ja. Kaze sestra da joj triban placat kad ide s menon kupovat hahahah. Do nedilje cu se odlucit pa narucit 😂 ipak ce bit tako ko u kod tebe, zahvaljujem 😍💃

Dinosaurus
    10. Srpanj 2020. 17:25

Hvala vam cure! 🥰
    A mi smo na pocetku imali rabljeni krevetic tj posudeni, pa smo se dugo premisljali jel se isplati toliko novaca dat. Na kraju smo kao uredenje sobice i namjestaj dobili za poklon od mojih roditelja pa smo se ipak odlucili za ovaj krevetic kojeg mozemo dugo koristit. Evo slika kako izgleda kad se kupi jos dodatak skale + jedna podnica pa budu kreveti na kat
    https://ibb.co/j6PRbBd

Marta14
    10. Srpanj 2020. 17:39

Odlican je krevetic 👌 Curica sad ide u njega, ili ce mali jos tamo spavati?

Sta cete kupiti/stavljati bebama kad idete van, kakvu jaknu ? Ne znam sta je za ranu jesen dovoljno..
    Ima  onih jednodjelnih al mucastih mislim da ce biti toplo u tome? Ako neka ima sliku, hvala 😁

Dinosaurus
    10. Srpanj 2020. 17:59

Curica ce sad u ovaj sta se spoji na veliki krevet, do kad ne pocne okretat se i bizat 😁
    Mi smo imali i ove jednodijelne koji su za pocetak najzgodniji pa onda smo kupili i jaketu tamo sa cca 4mj. Evo slikice
    https://ibb.co/zS6d92p
    https://ibb.co/zxVNZyD

• bulba
    10. Srpanj 2020. 18:13

Cure, evo i mene. Loma nam je na porodu i svaku minutu cekam sto će mi javiti, CRP je još malo rastao unutar 24 sata i nisu htjeli riskirati da beba ne dobije infekciju nego su se odlučili na porod. Vjerujem da će beba i oka biti ok, ali treba preživjeti ovaj period sada. Mene su pak otpustili jer su mi rekli da s mojom dijagnozom mogu roditi danas ili u terminu i da nemam sto raditi u bolnici nego doma na strogo mirovanje . Nalaz mi je bas neki koma , prohodna sam kroz sav do ovoja i do vodeće cesti sto znaci do bebe koja je na zadak. U prijevodu otvorena za prst , moram mirovati i moliti boga da ne krene prije. Petrova je savršeno posložena i stručna ali kako je korona oni nemaju razumijevanja za mnoge stvari trenutno pa smo bile bas žalosne i razočarane. Imaju najbolju neonatologiju pa je to definitvno mjesto gdje ići roditi ako prijeti prijevremeni porod. Eto, držite nam fige i cuvajte svoje bebe i sebe. Obavezno ponovite briseve i urinokulture jer one dovode do ovakvih priča . Cuvajte se a mi javljamo detalje.

https://lilypie.com/Maternity_code.php#

Happymom
    10. Srpanj 2020. 18:25

Bulba, prvo nadan se da ce bit s tobon i bebicon sve u redu. Miruj maksimalno i viruj u najbolji ishod. Drugo ti i ne preostaje 
    Javljaj nan molin te šta se događa sa lomon. Držimo fige da sve bude u redu 🤞 🤞 

10. Srpanj 2020. 18:34

bulba

Cure, evo i mene. Loma nam je na porodu i svaku minutu cekam sto će mi javiti, CRP je još malo rastao unutar 24 sata i nisu htjeli riskirati da beba ne dobije infekciju nego su se odlučili na porod. Vjerujem da će beba i oka biti ok, ali treba preživjeti ovaj period sada. Mene su pak otpustili jer su mi rekli da s mojom dijagnozom mogu roditi danas ili u terminu i da nemam sto raditi u bolnici nego doma na strogo mirovanje . Nalaz mi je bas neki koma , prohodna sam kroz sav do ovoja i do vodeće cesti sto znaci do bebe koja je na zadak. U prijevodu otvorena za prst , moram mirovati i moliti boga da ne krene prije. Petrova je savršeno posložena i stručna ali kako je korona oni nemaju razumijevanja za mnoge stvari trenutno pa smo bile bas žalosne i razočarane. Imaju najbolju neonatologiju pa je to definitvno mjesto gdje ići roditi ako prijeti prijevremeni porod. Eto, držite nam fige i cuvajte svoje bebe i sebe. Obavezno ponovite briseve i urinokulture jer one dovode do ovakvih priča . Cuvajte se a mi javljamo detalje.

🙏🤞 neka bude sve najbolje što može biti, i Lomi i tebi 🍀💕

Hannica0 👧
    10. Srpanj 2020. 18:46

nicole12

Pozdrav cure! Ja sam sa teme zimske bebe, ali posto je većina u ranijem stadiju trudnoće i sve smo većinom prvi put mame mislila sam tu pitat možda ima vise iskustva 😊 naime na pregledu prije par dana ginic mi kaže beba je super, svi organi super kao i svaki put do sada, ali ovaj put na mozgu ima dvije male ciste i kaže da se to povuče kod svih i da nemam brige😔 a ja naravno krenula plakat i evo danima plačem i čitam dok čekam slj pregled za 3 tjedna. Jel neka od vas imala to iskustvo? Na nalazu piše “CPC od 6mm bez kliničkog značajna”.
    Svaki savjet je dobrodošao 🙏🏻

Da imali i mi cpc. Do 28 tj nestalo. To se razvija sve jos. Ne brini

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Hannica0 👧
    10. Srpanj 2020. 18:53

Cpc je cista plexus choroideus. Hm mislim da je u nas bila 5mm
    Ali mi je odmah dr rekao da je to u razvoju i da to ni ne govore majkama, ali posto je ovo bio Podobnik i platila sam ga momacki, sve je morao reci. Dok dodje do 30tt nestat ce. Jer je  za ovo razdoblje normalno da ih imaju. 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Marta14
    10. Srpanj 2020. 18:55

Dinosaurus, da to samni ja sinu, ali sam mislila da ce biti toplo u tome sad kad se ove bebe rode🙈

Bulba zelim vam da sto duze budete 2u1, samo miruj i polako.. Sve ce biti u redu 🙏🍀
    Javi nam za Lomu, nadam se da ce biti sve u redu sa njima! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.