Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    10. Srpanj 2020. 11:32

Happy super za pregled 😊
    Dinosaurus preekrasno! 😍😍
    Weleda ulje sam vidjela sad u DMu ali ja nisam u Hr, mozda ima i kod vas. 

nicole12
    10. Srpanj 2020. 11:36

Pozdrav cure! Ja sam sa teme zimske bebe, ali posto je većina u ranijem stadiju trudnoće i sve smo većinom prvi put mame mislila sam tu pitat možda ima vise iskustva 😊 naime na pregledu prije par dana ginic mi kaže beba je super, svi organi super kao i svaki put do sada, ali ovaj put na mozgu ima dvije male ciste i kaže da se to povuče kod svih i da nemam brige😔 a ja naravno krenula plakat i evo danima plačem i čitam dok čekam slj pregled za 3 tjedna. Jel neka od vas imala to iskustvo? Na nalazu piše “CPC od 6mm bez kliničkog značajna”. 
    Svaki savjet je dobrodošao 🙏🏻

enana
    10. Srpanj 2020. 11:42

Meni je evo sad jutro 😅 pa pozdrav svima!
    Dinosaurus prekrasno mi je sve sto si narucila, a krevetic od brata je zakon, pravi muski 🥰
    Nicole 12 ne moras se brinuti, to je normalno da bebice imaju i to prodje samo od sebe, nekom to doktori ni ne spomenu pa zene ni ne znaju, a to prodje, nemoj se oko toga brinuti, glavno da je sve ostalo ok...
    Princess, Unakit, LoMA, bulba, Isabela i ostale zelim miran dan!

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

10. Srpanj 2020. 11:51

Pozdrav svima,
    Evo i nas s pregleda 🥵 skuhala sam se. Potrajalo je malo duže danas, al glavno da je sve ok. To mi je sad i zadnji pregled kod doktorice bio. Dobila sam hrpu papira; doznake, otvaranje porodiljnog (5.8.), uputnice za transfuziju, trudničku ambulantu, preglede, mikrobiološki jer sam nosila bris. Na ultrazvuku je sve u redu, glavica je dolje, pokazala mi je gdi se smjestio, pa kralježnicu, srčeko, trbuščić, nogice... posteljica je ok, pupčana vrpca gore kod trbuščića, nije se omotala oko glave. I veli da mu je glavica jako nisko, da se skroz nagurao u zdjelicu. I da počnem spremati torbu jer joj se čini da nikako ne budemo dočekali termin 😳🤔 ... mali ima oko 1700 grama i mjerama odgovara za 30-31 tjedan. Što je dobro, malo je usporio 😉 možda ipak ne bude tak veliki (i teški) kak sam se pribojavala (prije je bio za 2 tjedna veći). Nismo dobili slikicu danas, nema veze.
    Već se sad polako sve pripremate, sobice, krevetići, kolica, robica... baš je lijepo, i još ljepše vidjeti kak uživate. 🙂
    Mrežaste gaće - dakle ja se ne moram ni truditi, za mene sigurno nema veličine. Nema veze.
    Veliki pozdrav našim dragim trudnicama na mirovanju 🤞🙏🍀💕
    Ugodan i lijep dan vam svima želim 🍀💕

jasamja
    10. Srpanj 2020. 12:00

Dinosaurus

Jutro cure!
    Evo nama stigle neke stvarcice pa da podijelimo s vama 🥰
    Tetre i dvi vrpce za kosu (minygreeny)
    https://ibb.co/PxCRF72
    Gnijezdo i velika tetra sa istom kapicom (hajdi)
    https://ibb.co/Z6W12PR
    I neku dekicu od vune Elodie (bila na popust) pa smo ju modelirali na bratov krevetic da vidite i nase navlakice 😁
    https://ibb.co/PgLh000
    Skakavac za pocetak kupis samo tako nekoliko, ionako je beba mala i ne mrda se bas pa kad uleti neki popust dobar (npr u 11.mj kad budu oni black friday i sl. onda uzmes jos).
    Weleda ulje za masiranje medjice sam ja vidila davno u mulleru ne znam jel jos imaju.
    Cure ugodan dan vam zelimo! 😎

Ajme koji lijepi krevetić 😍
    Moram pitat,od kud je lampa? 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Tejic
    10. Srpanj 2020. 12:07

Hej curke🥰
    Evo i nas sa pregleda. Sanja kod tebe i mene ista identicna situacija evo 😃 mali Leon ima 1730g glavicom je dolje nisko, i to me bocka kad imam osjecaj da me u rodnici boli. Sve mjere odgovaraji 31+1 jedino je natkoljenica za 32tt. Kaze mi gin da je valjda povukao na nekog gentski iz obitelji da ima malo duze noge, a mi svi patuljci 🤣🤣🤣 osim mog dede on je bio visok pa mi je to jedino objasnjenje hahah 😂
    Sljedeci pregled za 11 dana odnosno 21.07. Ksd zatvaramo bolovanje i otvara se porodiljni, radimo briseve medice, i na transfuzijsku medicinu vaditi krv, testovi senzibilizacije itd.. Neznam vise kaj tocno sve 🙂 slikice nemam neke citke jer je za 3D beba prevelika i jos posteljica napred a glavica nabijena dolje i uz posteljicu. 

• Sif
    10. Srpanj 2020. 12:11

Pozdrav cure 🌷

Samo da se kratko javim, ne stignem citati nazalost...

Tejic - meni je odgoden pregled za 13.7.  Ti si svoj obavila?
    Ja sam zadnje ostala na temi spavacica 🙈 hvala svim curama koje su rekle da mi dobro stoji ❤❤ Nince09 - ta spavacica iz lidla pise da je 100% pamuk.

.....
    Ja sam trenutno bas lose i fizicki i psihicki, renoviramo cijeli gornji kat kuce, znaci komplet struja, podovi, zidovi, stolarija itd... morala bih strogo mirovati zbog skracenog cerviksa i ulozivosti, a to mi je sad neizvedivo jer neke stvari jednostavno nema tko napraviti umjesto mene. Uz to, treba i kuhati za sve ljude koji nam pomazu, hendlati sedmogodisnjaka i pripremiti se za krstenje sutra (kuma sam). A spavamo u dnevnom boravku 😂😂😂 evo malo sam se i ja izjadala, oprostit cete nadam se 💐💐

Kad sva ta ludnica prode, citam zaostatke 😊

Cestitam svim curama na pregledima i sretno koje tek imaju ❤

AngelEyes
    10. Srpanj 2020. 12:19

Cestitam curama na urednim pregledima!
    Sve slikice robica su prekrasne 🥰
    Uvijek neka guzva pa ne stignem sve detaljno procitati. I ja pokupila paketic za trudnice u Dm-u, slatko je. Banana hvala na informacijama za to, ne bi znala inace.
    Smile neki dan sam narucila weleda ulje za medicu, sa stranice ecco verde, isto tako i prirodno ulje od badema. Kontam samo u vodu za kupanje kanut par kapi, bolje bebu sa sto manje proizvoda mazati, samo voda na pocetku.
    Svima ugodan dan zelim, a cure u bolnici budite hrabre i dalje! 💕🙏

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

10. Srpanj 2020. 12:32

Tejic

Hej curke🥰
    Evo i nas sa pregleda. Sanja kod tebe i mene ista identicna situacija evo 😃 mali Leon ima 1730g glavicom je dolje nisko, i to me bocka kad imam osjecaj da me u rodnici boli. Sve mjere odgovaraji 31+1 jedino je natkoljenica za 32tt. Kaze mi gin da je valjda povukao na nekog gentski iz obitelji da ima malo duze noge, a mi svi patuljci 🤣🤣🤣 osim mog dede on je bio visok pa mi je to jedino objasnjenje hahah 😂
    Sljedeci pregled za 11 dana odnosno 21.07. Ksd zatvaramo bolovanje i otvara se porodiljni, radimo briseve medice, i na transfuzijsku medicinu vaditi krv, testovi senzibilizacije itd.. Neznam vise kaj tocno sve 🙂 slikice nemam neke citke jer je za 3D beba prevelika i jos posteljica napred a glavica nabijena dolje i uz posteljicu.

🤗👍
    Sam nek dečki lijepo rastu i napreduju 🥰🍀

10. Srpanj 2020. 12:37

Joj Sif, pazi na sebe! Renoviranje i strogo mirovanje baš i nejdu skupa 🤔 budi oprezna, molim te. 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.