Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SmileA
    09. Srpanj 2020. 20:25

LoMa

Evo cure da se i ja javim sad kad su me razdvojili od bulbe (otpuštena doma)…
    Ja se još uvijek nalazim u Petrovoj, i budem do daljnjega. Danas je 5.dan kako mi lagano curi plodna voda, do danas su mi svi nalazi bili super i evo danas uočavam malo krvi na ulošku (kažu da je normalno kad tak već par dana curi) i došao nalaz crp-a malo povišen (16, a bio je jučer 4)…
    Ugl idemo dan po dan pa do kad uspijemo ostati u komadu…

Loma bas sam si mislila gdje ste vas dvije, reko nista se ne javljate...znaci Bulba je pustena domeka, ajde to su lijepe vijesti, drago mi je zbog nje!😃🤗
    A sta da tebi kazem nego drzi se i budi hrabra, vjerujem da ti je tesko ali bude sve dobro, ovako si bar pod nadzorom pa ipak sigurnija! Saljem tebi i malom sunceku🌞 puno pozitive i zagrljaja!🥰🤗😘😘😘❤️

🌈💙👣🙏

09. Srpanj 2020. 20:35

Sanja 😍😍
    Citala sam o orgazmu i porodu vec. Tj u clanku koji sam ja citala naglasak nije bio na samom orgazmu vec o ugodi i proizvodnji oksitocina... E sad... Nisam radala pa ne znam... s jedne strane mi ima logike, a s druge po svemu kaj sam procitala i cula je dijametralno suprotno od ugode, a kamoli orgazma xD
    Mimi zelim vam svu srecu! :)
    Ela hvala! Vjerujem i ja da ce tako biti, al me svejedno tu i tamo opere paranoja... :P
    Tejic mozda te vrucina i umor sredio?! Si danas ok? Kak je pregled proso?
    Uskoro cemo saznat sve kaj nas ceka u bolnicama... XD
    Mana mare i Skakavac cestitam na tjednima :) 

Tina hvala na recenzijama robice/marki :)
    Mamino zlateko kolica su preslatka :) 

Mc mouse preslatko da Toni prica svima da je braco kupio romobil!!! 😍
    Skakavac twistshake i nuk, obe imam po jednu, TS dobila nikad koristenu, i necu kupovat dok ne vidim kakvo je stanje, jer sam cula da djeca znaju bit dosta izbirljiva s bocama... 

Marta nemam iskustva kao ti, ali neke stvari mi se cine pretjerane (da budem pristojna), ali bit cu pametnija kad rodim... Tj moci cu rec dali me osjecaj varao ili ne...
    Happymom sad pomalo, znam da ti nije lako (meni nije lako kad moj ode na mjesec dana...) drzi se 😉

Tejic
    09. Srpanj 2020. 21:27

Bananaupidami

Sanja 😍😍
    Citala sam o orgazmu i porodu vec. Tj u clanku koji sam ja citala naglasak nije bio na samom orgazmu vec o ugodi i proizvodnji oksitocina… E sad… Nisam radala pa ne znam… s jedne strane mi ima logike, a s druge po svemu kaj sam procitala i cula je dijametralno suprotno od ugode, a kamoli orgazma xD
    Mimizelim vam svu srecu! :)
    Elahvala! Vjerujem i ja da ce tako biti, al me svejedno tu i tamo opere paranoja… :P
    Tejicmozda te vrucina i umor sredio?! Si danas ok? Kak je pregled proso?
    Uskoro cemo saznat sve kaj nas ceka u bolnicama… XD
    Mana mare i Skakavaccestitam na tjednima :)

Tinahvala na recenzijama robice/marki :)
    Mamino zlatekokolica su preslatka :)

Mc mousepreslatko da Toni prica svima da je braco kupio romobil!!! 😍
    Skakavactwistshake i nuk, obe imam po jednu, TS dobila nikad koristenu, i necu kupovat dok ne vidim kakvo je stanje, jer sam cula da djeca znaju bit dosta izbirljiva s bocama…

Martanemam iskustva kao ti, ali neke stvari mi se cine pretjerane (da budem pristojna), ali bit cu pametnija kad rodim… Tj moci cu rec dali me osjecaj varao ili ne…
    Happymomsad pomalo, znam da ti nije lako (meni nije lako kad moj ode na mjesec dana…) drzi se 😉

Hej Banana,ma  pretpostavljam da sam se prehladila jer sam se i danas losije osjecala i bas ona neka pocetna bol u grlu, tak da sam cijeli dan u horizontali i na rashladenom caju od mente. Prvi put sam evo sad u trudnoci Lupocet 500 popila odspavala i bilo mi je lakse. Sad sam malo izasla van na balkon udahnuti zrak i sad sam okej, osim kaj bebac lupka tako nisko da imam osjecaj da mi bude nekaj ispalo kroz rodnicu 🤔 kojih 3 do 4 puta me presjeklo nesto dolje i dalje je ok. 
    Sutra imam pregled u 8:15 :)
    Dnevno me prati do kojih desetak kontrakcija, a dio ih je popraćen laganijom menstrualnom boli pa moram sutra pitati jel to normalno 🤔
    Ti i bebica ste dobro? 🤗

butterfly784
    09. Srpanj 2020. 21:34

jasamja

Još ćemo se nas dvije družit u rodilištu 😉

Rijeka? 😁

Ninche9
    09. Srpanj 2020. 21:48

Mamino zlateko mozes mi se javiti na mail nikolina.huzyak@gmail.com za razmjenu brojeva za Viber
    Marta kad ti imas iduci pregled?
    Unakit kako ste danas, jel i kod vas ovako sparno i tesko vrijeme kao kod nas u De? 

Hannica0 👧
    09. Srpanj 2020. 22:03

Gonal

Marta14

Tko ima dada&rocco navlake, kako ste oprale to? Moje bez navlake su dobile neke zute fleke!! 😬😬

Draga koje navlake, ne kuzim?! Ja imam isto stvari dada&rocco pa da se znam pripremit kad krenem prati.

Ja te ogradice i gnjezdo nisam prala. Kupila sam sprej za dezinfekciju  igracaka i tak tih stvari.  https://ibb.co/cytML5N  Naspricala  i stavila susiti. I to je to. Cula sam da budu zute fleke pa nisam htjela riskirati.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

jasamja
    09. Srpanj 2020. 22:05

butterfly784

jasamja

Još ćemo se nas dvije družit u rodilištu 😉

Rijeka? 😁

Da 😊

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

09. Srpanj 2020. 22:06

Marta nisi nemajka. Mislim da je ok kad zene kazu tesko je i ja sam ti zahvalna na tomr, jer onda mi koje prvi put ulazimo u to, znamo da je ok da nam bude tesko ili da ne ide (prijateljica si je ozbiljno narusila zdravlje jer se sumanuto izdajala 11 mjeseci, nije imala mlijeka dovoljno, mali nije mogo vuc...itd...) - moram priznat da mi je puna glava prikaza savrsene majke i zene... I mi smo od krvi i mesa :)
    Mc mouse kazes bolje da je viska nego manjka opreme :) 
    Napokon suosjecam i mene budi boksanje... Pa isto spavam kad dragi ode na poso... XD
    Slatke brige krevetic je presladak! :) 

Jesenica super za pregled :)
    Demetria pazi na sebe! Je sad bolje? . :) 

Gonal super za pregled! :)
    Shine super za pregled! :)
    Ja sam ja ahahahahah... Tvoja reakcija je vrh! :)
    Zojo ajme slatko skroz! :) 

Dinosaurus i jesenica kad se kod nas stvari uvode na papiru, a ljudi se ne zele promijenit, pa tako te promjene ostaju na papiru... :/ a interijer dode majstor, prefarba, pregradi i imas novo... 😝
    Vas dvije imate iskustva, kako ne prolupat od tog vrtloga hormona nakon poroda... Svi kazu da je za.ebano...? 

Loma super da je sve najbolje sto moze bit! :) saljem puno pozitivne energije da i dalje budete u komadu :)

Dojenje voljela bi uspjeti, ali ako bas bude frustracija cemo probat kombinirat s izdajanjem, ako ne ide bitno da beba nije gladna... Al da me plasi pomisao na grizenje/pritisak, regade, upale i sl... Plasi me dosta...
    Tejic super da si bolje i da si se naspavala (san sve lijeci). Sam ispitaj sve doktore... Bolje pitat nego skitat. 
    Joj za udarce te kuzim, imam osjecaj da ce kroz pupak van ili kroz rodnicu kad se valjda skroz ispruzi pa me paralelno zvizne u rebra i dole... Za kontrakcije nemam pojma, sva sreca (jer bi onda morala u bolnicu) mislim da ih jos nemam (al kako sam na progesterenu zbog posteljice/cervixa kaze dr da ih to sprecava), al moram priznat da me te lazne kontrakcije zbunjuju kak ih osjetit i sl... 
    Dobro smo, vruce nam je, a klima nam ne pase.. Pa smo na 100 cuda... :P

Hannica0 👧
    09. Srpanj 2020. 22:07

https://ibb.co/7j61JwR

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Tejic
    09. Srpanj 2020. 22:20

Banana divim ti se kak uspjevas popratiti sve, ja prodem 2 strane i vec sam zaboravila kome sam kaj htjela komentirati 🤣 ja bi rado da imam klimu u stanu al ocito mi je i ovo razgoliseno spavanje kroz noc bilo dovoljno, a kamoli jos i klimu da imam..
    Hanicao gdje nabaviti taj sprej?  Ja bi takoder oprala i dezinficirala sve stvari prije nego beba dode, a ne moze se bas sve prati 🤔 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.