Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    09. Srpanj 2020. 16:54

U Petrovoj vam je do daljnjeg zabranjena pratnja pacijentica.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

jasamja
    09. Srpanj 2020. 16:58

Dinosaurus

Jasamja a vidi mozda ti se osjecaji promjene kad dode beba. Vidit ces sve kad bude. Svi znamo da je mamino mliko najzdravija i najbolja opcija hrane za bebu ali ako to povlaci za sobom depru i sve i svasta onda nisam za forsiranje. Svako odlucuje za svoje dite i to treba postovat.
    Mi smo u bolnici prosli tecaj za prvo dite. Bilo mi je ok sta se info tice ali nakon poroda san se izivcirala jer su vecinu toga predstavili kao divno i krasno i svakakvih opcija u rodilistu a sve se na kraju ispostavilo ka laz. Niti itko pomaze za dojenje, niti mozes dobit epiduralnu itd. Tako da te tecaje vise ne sljivim.

Definitvno. Nisam skroz zatvorila tu opciju ali ako vidim da ne ide i da to nije za mene onda bolje odustat i ne stresirat se jer od toga znam da će bit samo još i gore jer onda i beba osjeti stres pa to bude samo vrisak i plač. Kako bude bude ali sam sigurna da ako dojenje ne uspije da nije smak svijeta i da se neću osjećat kao nemajka 😉 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Tina.Antares
    09. Srpanj 2020. 17:10

Zel

Tina.Antares, ajd javi di ima tih vakum vreća. Moram isprazniti plišance iz komode, a kako ih starija seka želi čuvati za braceka, mislila sam ih sve oprati i zvakumirati pa nek stoje tak do daljnjeg
    Čestitke na dobrim pregledima, cure!!

Uzela jutros u kauflandu, dvije su dimenzije. Trebalo bi rješiti makar dio problema sa stvarima. A za plisance možda ideja kako smo mi rješili, dali smo šivati vreću u koju će naslagati unutra plisance i bit će kao vreća za sjedenje. Mislim da ima i za naručiti, ali smo mi odlučile teti sivalici dati. Javim ako stigne dok je muž u Zgb pa stavim sliku kako izgleda. 

Tina.Antares
    09. Srpanj 2020. 17:13

Imate 50% u babyhouse u Vlaškoj. 

https://www.instagram.com/p/CCW3APApVRq/?igshid=7f3e84fsw1zx

Shine
    09. Srpanj 2020. 17:18

Demetria

U Petrovoj vam je do daljnjeg zabranjena pratnja pacijentica.

Mislim da sam negdje po forumu vidila da ste pisali kako postoji neka stranica, grup na fejsu ili di vec gdje svakodnevno azuriraju stanje u vezi pratnje pri porodu i opcenito korisnih informacija u trudnoci?

Marta14
    09. Srpanj 2020. 17:19

Tko ima dada&rocco navlake, kako ste oprale to? Moje bez navlake su dobile neke zute fleke!! 😬😬

Marta14
    09. Srpanj 2020. 17:20

Cure cestitam na uspjesnim pregledima 🍀🍀🎉

butterfly784
    09. Srpanj 2020. 17:41

Demetria

Dobrodošla, znaš li možda i bolnicu di ćeš ići roditi?
    Ono kad čitaš sat vremena što ste napisali, pa pred spavanje vidiš ovu famoznu tortu 🤩😍🥰
    Cure ribica vam je preslatka i pupice i vi kao trudnice ste divne.
    Imam jedno tri različita popisa pa ću i ja malo pročistiti i sastaviti neki svoj finalni popis.
    Laku noć svima, ujutro stavim našu veselu listu.
    Curama u bolnici i na mirovanju šaljem puno ❤️❤️❤️❤️

Hvala vam! Ako se na mene odnosi, Rijeka. 

Ninche9
    09. Srpanj 2020. 17:52

Mamino zlateko imas li fejs? Mogu ti tamo poslati slike
    Inace sam da kazem po pitanju dojenja da sam x puta imala krizu i mislila da sam blesava sto se budim nocu x puta,  kad ima skok u razvoju cica cijele dane sto to meni treba, moje frendice su dale bocicu i bile bez brige satima..
    Al moj sin u tih godinu dana koliko sam dojila doslovno nije ni kihnuo a kamoli bio bolestan pa sam si sve te muke opravdavala njegovim dobrim zdravljem.. 

• LoMa
    09. Srpanj 2020. 17:58

Evo cure da se i ja javim sad kad su me razdvojili od bulbe (otpuštena doma)...
    Ja se još uvijek nalazim u Petrovoj, i budem do daljnjega. Danas je 5.dan kako mi lagano curi plodna voda, do danas su mi svi nalazi bili super i evo danas uočavam malo krvi na ulošku (kažu da je normalno kad tak već par dana curi) i došao nalaz crp-a malo povišen (16, a bio je jučer 4)...
    Ugl idemo dan po dan pa do kad uspijemo ostati u komadu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.