Mamino zlateko lijepa su kolica i htjela sam ti vec 10x zazeljeti dobrodošlicu ali sam senilna 😁
Hvaallaa..nemas brige,nisi jedina..🤣
Mamino zlateko bas je lijep dezen kolica! :)
Ja sam isto čula da su bočice Dr. Browns dobre. Ali nije mi se dalo vise isprobavati.
Danas idem u DM kupiti uloške za bolnicu i šta mi fali za torbu.
Što se tiče AD mlijeka nemojte to kupovati unaprijed, pa lako kupite kasnije. Tog bar ima na svakom cosku. A i ako već daju neko mlijeko u rodilištu onda je najbolje i nastaviti s njim ako ga bebica prihvaća. Svako rodilište ima svoje adaptirano.
Ovaj put u bolnicu nosim i šeširiće, izdajalicu, bočicu, dude. Napadam svim oružjem 😂
Imam inače uvučene bradavice i Toni mi je bio takve rane napravio u 18h od poroda da su se doktori više zgražali nad mojim grudima nego ranom od epiziotomije.
Nove cure dobrodošle.
.
Princess u sigurnim si rukama, sve za bebicu. Izdrzat ces!
.
Unakit kako je prošao pregled?
.
Ostale curke koje su u bolnici, molim vas javite nam se da znamo da ste dobro. ❤
.
Kolica su 😍😍😍😍
.
Robica sto je jedan od tata kupio, svaka mu čast 🥰🥰🥰
.
Odjelca iz kina, znaci od robice imam stvarno svega i iz svakakvih trgovina, i iz njemacke, hrvatske... i na kraju, kad je oprano i opeglano kik mi izgleda odlično, c&a isto tako, je da je manja velicina ali dobro, pamuk mi se sviđa. Hm mi je nekakav tanak, ne znam, a ostalo, nadam se da ce biti peri, deri... pepco mi je isto na prvi pogled ok, ove neke kao baby trgovine, kao da mi se robica smanjila tijekom pranja...
Ne znam... uglavnom tu malu robicu, bodije i to, gledala sam da kupujem najvise na akcijama i nisam htjela davati neke velike novce jer će to sigurno biti i zasrano i ispovracano... i stvarno sam iznenađen koliko se lijepih komada zapravo nade za male novce...
.
Mi smo se noćas budili 3 puta, nisam uopce cula muza da je otišao raditi, a nas dvoje smo se ustali u podne i to jer se moj dečkić odlučio igrati u pupi 😍 ali i dalje ležimo 😂
Mamino zlatekobas je lijep dezen kolica! :)
Ja sam isto čula da su bočice Dr. Browns dobre. Ali nije mi se dalo vise isprobavati.
Danas idem u DM kupiti uloške za bolnicu i šta mi fali za torbu.
Što se tiče AD mlijeka nemojte to kupovati unaprijed, pa lako kupite kasnije. Tog bar ima na svakom cosku. A i ako već daju neko mlijeko u rodilištu onda je najbolje i nastaviti s njim ako ga bebica prihvaća. Svako rodilište ima svoje adaptirano.
Ovaj put u bolnicu nosim i šeširiće, izdajalicu, bočicu, dude. Napadam svim oružjem 😂
Imam inače uvučene bradavice i Toni mi je bio takve rane napravio u 18h od poroda da su se doktori više zgražali nad mojim grudima nego ranom od epiziotomije.
Imam i ja problem sa uvucenim bradavicama. Iduci tjedan budem isla pokupovati sve za rodiliste pa sam planirala i te sesirice uzeti, ali gledala sam malo vec. Kako znati koje uzeti? Kako ti se prva beba snasla za ciku iako kazu da nema veze jesu li uvucene ili ne vec da beba mora pravilno uhvatiti aureolu...
[lbdf.lilypie.com]
Evo da se i mi javimo 💪💪💪 zadnje peglanje u toku, kinderbet sperman, kolica isto, sobica sprmna, i sve za bolnicu. Dečko riče sve jače, sve je očito stabilniji počinje odbrojavanje lagano, javlja se i lagani strah 😮🤭 još malo. Žene neke drugi tjedan ulazimo u 9 mjesec 🙃🙃🙃😮😮😮💪💪💪 evo i našeg kinderbeta.
https://ibb.co/VCXk7Dx
Skatke brige😍😍prekrasno
Ja bi uzela sesirice al se ne kuzim u velicinu, negdje pise bolje L negdje M.. Boze..
Evo da se i mi javimo 💪💪💪 zadnje peglanje u toku, kinderbet sperman, kolica isto, sobica sprmna, i sve za bolnicu. Dečko riče sve jače, sve je očito stabilniji počinje odbrojavanje lagano, javlja se i lagani strah 😮🤭 još malo. Žene neke drugi tjedan ulazimo u 9 mjesec 🙃🙃🙃😮😮😮💪💪💪 evo i našeg kinderbeta.
https://ibb.co/VCXk7Dx
Prekrasan jeeee 🥰🥰🥰🥰
StizeBeba2020 pa ja nemam neke Gigantske bradavice sa ogromnom aureolom pa sam posegnula za manjim brojem veličine šeširića. Sa Tonijem sam koristila Avent, sad sam uzela Medeline. Mi nikako nismo mogli dobiti pravilan hvat. On je tako malo zinuo da bi mi samo sa čeljusti bradavicu kidao, to je bilo krvi ajme. Čak sam ga već u rodilištu poslala doktorici da mu pregledaju da li ima skraceni frenolum jezika jer mi je bilo “nemoguce” prihvatiti da neće zinut i jaaaako otvoriti usta. Uglavnom šeširići su nas spasili i lijepo je napredovao preko njih.
Slatkebrige kindač je presladak. Moram priznati da prvi put vidim ovako tamniju posteljinu i ogradicu i baš mi se sviđa :)
Većinom je to bijelo i sivo, a kod tebe je tamnoplavo, asocira na mirnu noć 😄😄😄
Sortiraj odgovore
Najstariji