Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina.Antares
    09. Srpanj 2020. 09:35

Pozdrav svima! 
    Svim curama u bolnici i na čuvanju želim još jedan dan u komadu i bez komplikacija. Prešle smo sve vise manje koliko vidim po popisu polovicu puta! 
    Ostale, pratim i čitam vas, ne stignem odgovoriti. Robice su vam divne sve. 
    Kod HM se zna dogoditi da u dućanu je manji model nego online. Koliko god bi trebalo bit isto tržište na razini EU i dalje mi se pokazalo da je vel recimo 146 realna s weba, a u dućanu manja. Tako je i sa Zarom, dok Mango i Mango outlet su malo realniji. Dobra kvaliteta, ali im je ponuda vise za šminku i to će vam vjerujem postati kasnije izvor šopinga.(Ovo troje je bolja kvaliteta online nego u dućanu) Posebice mame koje čekaju djevojčice. Petit Bateau jako divan i kvalitetan pamuk, ali boje izblijede brzo. Next nisam oduševljena. Jacardi divne i turbo kvalitetne stvari. Imate i onu Orchestra koju imate kao pretplatu, nisam član ali prijateljica oblaci svoje dvoje tamo. Hrvatski brend Orlando je izvrstan. Kik sam uzela prvi puta maloj traper kratke i mogu reci da su super. Ostala sam pozitivno zatečena s LK Waikiki i Pepcom. Peri deri, samo sto morate napipati svaki artikl jer nije ista kvaliteta. C&A peri deri posebice do 3 godine. Carters je savršen, ali kod nas skup. Za malu su mi donijeli iz SADa, pun ormar za malo novaca i neke ću moći stvari i za bebaca. GAP kako na sto naletite.
    Bambi/Leptirić/Froddo robića isto super kvalitetna, peri deri iskuhavaj. 
    Vjerojatno ima još, al sad se ne mogu sjetiti. 

Mi smo jučer imali jako aktivan dan. Probudio me bebač u 3 ujutro i istraživao koliko ima prostora u trbuhu do ponoć, još starija ima prijateljice na prespavancu i bila sam na pola koplja. Danas mi je ok, spavala do 6. 🙈

Tina.Antares
    09. Srpanj 2020. 09:47

mc_mouse torta je mljac, vjerujem da je ukusna, tako da je nebitna forma. 
    jasamja mi se pakiramo sutra i jeza me hvata od stvari. Od bicikla, romobila, rola i redovno svega. 🙈 Idem kupiti još jedan kofer i vakum vreće danas jer ne znam gdje će sve. Još dok dođe bebač, trebat će mi veći auto. 

Meni je jedino kod navikavanja, malo frka sto i kako ćemo s obzirom da se lagano pubertet nazire kod starije, i iako se veseli bratu ne želim da se osjeća zapostavljeno. Igra se sa djecom prijatelja koji su sve bebe i mališani do 3god, čak i uživa ih držati tako da taj dio njihove uspostave odnosa me ne brine. Muž i ja smo se već dogovorili da ćemo svaki dan nastojati da nas dvije imamo sat vremena solo mame i kćeri, a njih dvoje isto tako. Posebice jer još ne ide sama u školu, ima aktivnosti a ni njegovi ni moji nisu iz zgb. Doći će prvih par tjedana, mjesec dana nam biti od logističke pomoći no to je to. A sto se njega tiče, on je kao riba u vodi s njom i vjerujem da će tako i s njim kad se rodi. :) 

Zg mame, jeste li primjetile kako vam je voda drugačija? Osim u kupaonici gdje se sloj kamenca nakupi u roku dva dana, naspram pet prije, do okusa. Imam vrč, ali bi uzela neki pročišćivač direkt na cijevi, pa ako koja ima napišite. 

09. Srpanj 2020. 09:49

Za razmišljanje, barem nama prvorotkinjama... neke već možda i imaju iskustva s tim?
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10159914121407388&id=737632387 

Demetria
    09. Srpanj 2020. 10:10

Sanja*

Za razmišljanje, barem nama prvorotkinjama… neke već možda i imaju iskustva s tim?

Ovo me podsjeća na hrpu filmova s porodom a i u seriji prijatelji ako se sjećate Rachel je prenijela termin pa joj je ginekolog savjetovao sve i svašta ali je rekao da je najuspješnije potaknuti sa seksom

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

09. Srpanj 2020. 10:32

Sanja*

Za razmišljanje, barem nama prvorotkinjama… neke već možda i imaju iskustva s tim?

U komentarima na taj post ima poveznica na dokumentarac u kojem žena opisuje da je doživjela orgazam za vrijeme samog poroda, kolko je bila opuštena uslijed kontrakcija.
    Meni se to čini tako nestvarno, a opet... 

• mamino zlateko
    09. Srpanj 2020. 10:55

Hvala cure na dobrodoslici..bolnica je cakovec...

Vidim vi sve vec nabavljate robicu na veliko,mi ostalo skoro sve nabavili osim robice..to cemo dr tjedan,tako smo se dog. 

Kolica su kupljena,kimbac dolazi u sub,dobili i prijenosnog krevetica..

• mamino zlateko
    09. Srpanj 2020. 11:01

https://ibb.co/0F51KBb

Evo nasih kolica

• mamino zlateko
    09. Srpanj 2020. 11:02

Evo nasih kolica

mc_mouse
    09. Srpanj 2020. 11:04

mjesecina2410 pipci dođu sa prematalicom i ona ima utore za iste. 
    Mi smo već prije počeli aktivno uključivati bebu u Tonijev život. Naručili smo mu romobil i rekli da mu je to braco kupio. 
    Žene moje on je toliko bio sretan. On i sada svima u gradu govori kako mu je braco kupio rombač. 
    Mislim, naravno da će to biti druga dimenzija kada beba izađe iz maminog trbuha, no Ajde bitno da u našem životu postoji taj braco i sada 😂😂😂

• ela32
    09. Srpanj 2020. 11:11

mamino zlateko

Evo nasih kolica

Jao prekrasna su!! Koja su to? I jel te mogu zamolit da namontiras sportski dio i spustis skroz u lezeci polozaj i uslikas. Vidjam tako slike po internetu a nije namontiran taj dio pa me zanima kako izgleda.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.