Pozdrav svima!
Svim curama u bolnici i na čuvanju želim još jedan dan u komadu i bez komplikacija. Prešle smo sve vise manje koliko vidim po popisu polovicu puta!
Ostale, pratim i čitam vas, ne stignem odgovoriti. Robice su vam divne sve.
Kod HM se zna dogoditi da u dućanu je manji model nego online. Koliko god bi trebalo bit isto tržište na razini EU i dalje mi se pokazalo da je vel recimo 146 realna s weba, a u dućanu manja. Tako je i sa Zarom, dok Mango i Mango outlet su malo realniji. Dobra kvaliteta, ali im je ponuda vise za šminku i to će vam vjerujem postati kasnije izvor šopinga.(Ovo troje je bolja kvaliteta online nego u dućanu) Posebice mame koje čekaju djevojčice. Petit Bateau jako divan i kvalitetan pamuk, ali boje izblijede brzo. Next nisam oduševljena. Jacardi divne i turbo kvalitetne stvari. Imate i onu Orchestra koju imate kao pretplatu, nisam član ali prijateljica oblaci svoje dvoje tamo. Hrvatski brend Orlando je izvrstan. Kik sam uzela prvi puta maloj traper kratke i mogu reci da su super. Ostala sam pozitivno zatečena s LK Waikiki i Pepcom. Peri deri, samo sto morate napipati svaki artikl jer nije ista kvaliteta. C&A peri deri posebice do 3 godine. Carters je savršen, ali kod nas skup. Za malu su mi donijeli iz SADa, pun ormar za malo novaca i neke ću moći stvari i za bebaca. GAP kako na sto naletite.
Bambi/Leptirić/Froddo robića isto super kvalitetna, peri deri iskuhavaj.
Vjerojatno ima još, al sad se ne mogu sjetiti.
Mi smo jučer imali jako aktivan dan. Probudio me bebač u 3 ujutro i istraživao koliko ima prostora u trbuhu do ponoć, još starija ima prijateljice na prespavancu i bila sam na pola koplja. Danas mi je ok, spavala do 6. 🙈
mc_mouse torta je mljac, vjerujem da je ukusna, tako da je nebitna forma.
jasamja mi se pakiramo sutra i jeza me hvata od stvari. Od bicikla, romobila, rola i redovno svega. 🙈 Idem kupiti još jedan kofer i vakum vreće danas jer ne znam gdje će sve. Još dok dođe bebač, trebat će mi veći auto.
Meni je jedino kod navikavanja, malo frka sto i kako ćemo s obzirom da se lagano pubertet nazire kod starije, i iako se veseli bratu ne želim da se osjeća zapostavljeno. Igra se sa djecom prijatelja koji su sve bebe i mališani do 3god, čak i uživa ih držati tako da taj dio njihove uspostave odnosa me ne brine. Muž i ja smo se već dogovorili da ćemo svaki dan nastojati da nas dvije imamo sat vremena solo mame i kćeri, a njih dvoje isto tako. Posebice jer još ne ide sama u školu, ima aktivnosti a ni njegovi ni moji nisu iz zgb. Doći će prvih par tjedana, mjesec dana nam biti od logističke pomoći no to je to. A sto se njega tiče, on je kao riba u vodi s njom i vjerujem da će tako i s njim kad se rodi. :)
Zg mame, jeste li primjetile kako vam je voda drugačija? Osim u kupaonici gdje se sloj kamenca nakupi u roku dva dana, naspram pet prije, do okusa. Imam vrč, ali bi uzela neki pročišćivač direkt na cijevi, pa ako koja ima napišite.
Za razmišljanje, barem nama prvorotkinjama... neke već možda i imaju iskustva s tim?
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10159914121407388&id=737632387
Za razmišljanje, barem nama prvorotkinjama… neke već možda i imaju iskustva s tim?
Ovo me podsjeća na hrpu filmova s porodom a i u seriji prijatelji ako se sjećate Rachel je prenijela termin pa joj je ginekolog savjetovao sve i svašta ali je rekao da je najuspješnije potaknuti sa seksom
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Za razmišljanje, barem nama prvorotkinjama… neke već možda i imaju iskustva s tim?
U komentarima na taj post ima poveznica na dokumentarac u kojem žena opisuje da je doživjela orgazam za vrijeme samog poroda, kolko je bila opuštena uslijed kontrakcija.
Meni se to čini tako nestvarno, a opet...
Hvala cure na dobrodoslici..bolnica je cakovec...
Vidim vi sve vec nabavljate robicu na veliko,mi ostalo skoro sve nabavili osim robice..to cemo dr tjedan,tako smo se dog.
Kolica su kupljena,kimbac dolazi u sub,dobili i prijenosnog krevetica..
mjesecina2410 pipci dođu sa prematalicom i ona ima utore za iste.
Mi smo već prije počeli aktivno uključivati bebu u Tonijev život. Naručili smo mu romobil i rekli da mu je to braco kupio.
Žene moje on je toliko bio sretan. On i sada svima u gradu govori kako mu je braco kupio rombač.
Mislim, naravno da će to biti druga dimenzija kada beba izađe iz maminog trbuha, no Ajde bitno da u našem životu postoji taj braco i sada 😂😂😂
https://ibb.co/0F51KBb
Evo nasih kolica
Jao prekrasna su!! Koja su to? I jel te mogu zamolit da namontiras sportski dio i spustis skroz u lezeci polozaj i uslikas. Vidjam tako slike po internetu a nije namontiran taj dio pa me zanima kako izgleda.
Sortiraj odgovore
Najstariji