Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess Mimi
    02. Kolovoz 2020. 00:27

Mana Mare, predivne, najljepše vijesti 😍 cestitam vam od srca i nadam se da uzivate jedna u drugoj i mazite se i pazite 😊🥰 znate li hoce li vas pustiti ranije doma zbog korone ili ostajes tri dana? 

Tejic
    02. Kolovoz 2020. 00:40

Hvalaa cure, lakse je kad znas da nisi jedina koja se muci sa tak ludim raspolozenjima 🙈
    Demetria takve chico i ja imam i ove to.to. mrezaste M vel..a kaj se Bubamare tice definitivno posalji mail kak je Zel predlozila. Ja jos nista nisam kod njih kupila, i to bas zato jer kad god smo muz i ja dosli nesto pogledati i informirati se, prodavacice bi bile bahate i nezainteresirane pomoci. Reko ok ak tebi nije stalo da prodas i da se potrudis, ima drugih koji hoce i koji ce ti lijepo sve objasniti...(vz supernova) 
    Sanja waaau bas pravi mali akrobat 😍 moj je aktivan, al se ne vidi tak lijepo izvana. A kad ukljucim kameru da uhvatim i to malo kad se vidi, odmah se smiri ko da zna da ga snimam😆 sramezljivko mali.😃
    Bosco totalno te kuzim za celulit, nikad ga nisam imala a sad kad pogledam guzu, noge leda u ogledalo, izgldam si ko stara baka sa objesenom i naboranom guzom, joj uzaas 🙈

Dinosaurus ovo zvuci utjesno, nadam se da ce stvarno otici nakon poroda, bar pola 😆
    Lepepa to i mene bas zanima, dobro da si postavila pitanje oko hrane za rodiliste 😃
    Mana_mare AJMEEEE CESTITAAAAAM 😍😍😍😍❤❤❤❤  bas predivno iznenadenje 😍 evo ronim suze ko luda hahaha bas sam sretna radi vas dvije, bitno da je sve supeeer i tebi zelim brzi oporavak 🥰🥰🥰🥰 

klupko_srece
    02. Kolovoz 2020. 06:58

Mana_Mare

Cure nisam uopce pratila temu od sinoc jer neznam di ste stale.
    Nadam se da ste sve dobro, ako nka i nije da ce bit! 🤞
    .
    Uglavnom red je da se i nas dvije javimo. Imamo zanimljivosti kako nam je poceo kolovoz 🤗
    Jeste spremne za kratki opis.
    Sinoc iza ponoc iz cista mira pukao vodenjak. Ostalih bolova i cudnih boja nije bilo. Dosli u Split oko 2 gliserom, inace sam sa otoka.
    Jutros do 7 nista se nije dogadalo, cilu noc sam slusala rodilje oko sebe kako vicu, al ajde i to sam prezivila.
    U 7 su mi dali gel, jer sam bila dva prsta otvorena kad sam dosla. Od 8 do 13:00 ja sam se skroz otvorila. U meduvremenu su trudovi bili ajme, al izdrzala sam nekako, pa pod tus malo, pa malo pilates lopta ali na zadnje nista nije pomoglo. Kad je doslo vrijeme tiskanja onda su mi se trudovi cinili tezi, al zapravo sve mi je bilo tesko, necemo se lagat. Ja sam sivana, al ok. Sve u svemu, na kraju je dosla nasa curica 💕💕duga cijelih 48 cm i teska 2880 ja mislim da je tako.
    Pratnje i posjete zabranjene do daljnjega, a maska obavezna na porodu i svuda okolo, cak i kad vam sestre i doktori dodu u sobi morate stavit masku
    .
    Skakavac nadala sam se da cemo se stvarno srest, al nasa cura je odlucila da ima rodendan prvi dan u kolovozu. I neka. Malo nas iznenadila, al sad smo mirni. ❤️❤️❤️

Šokirala si me 😳😳 ujjjjj 👶👶👶 čestitam ti od srca, nek ima sretno i bezbrižno djetinjstvo a tebi brz oporavak 💜💜💜💜💜🍀🍀🍀🍀👣👣👣👣💜💜💜🥰🥰🥰🥰🥰

Talija
    02. Kolovoz 2020. 07:05

Mana_Mare, kako lijepe vijesti za ovo jutro. Na kraj pameti mi nije bilo da bi me to moglo docekati na forumu! Zelim ti brz oporavak i povratak kuci i malenoj djevojcici jaaaaako puno zdravlja 💕💕
    Uzivajte!!

02. Kolovoz 2020. 07:23

Dobro jutro svima!!!
    Curke na mirovanju mislim na vas, nadam se da ste dobro! :)
    Loma i Luka, Mana i curka - uzivajte koliko mozete u bolnici i nadam se da sto prije svi idete doma svojim tatekima :)

Happymom sretan ti rockas draga! :)
    Teica pomalo, sad pocinje rast trbuscic, ali nekako postepeno, pa se stignes naviknut :) (iako se i dalje znam zacudit kolki je xD) 
    Uzivaj u svadbi!!! :) 
    Princess Mimi sad tek vidim da smo ti i ja danas 35 tt!!! 🤗😍 Cestitam!!! Kako si? 
    Ulovila me neka sreca sada... Cim sam se probudila sjetila sam se kako su me plasili da necu docekat 26,pa 32 tt... A danas evo 35 :) skoro smo u terminu. Bas sam happy!!! :) 

Zelim svima ugodan i bezbrizan dan :))) 

• vitae
    02. Kolovoz 2020. 07:26

Mana_Mare čeeeeestotam od ❤️!!!!!!
    Prekrasna vijest!

• ZuMama
    02. Kolovoz 2020. 07:54

Mana_Mare

Cure nisam uopce pratila temu od sinoc jer neznam di ste stale.
    Nadam se da ste sve dobro, ako nka i nije da ce bit! 🤞
    .
    Uglavnom red je da se i nas dvije javimo. Imamo zanimljivosti kako nam je poceo kolovoz 🤗
    Jeste spremne za kratki opis.
    Sinoc iza ponoc iz cista mira pukao vodenjak. Ostalih bolova i cudnih boja nije bilo. Dosli u Split oko 2 gliserom, inace sam sa otoka.
    Jutros do 7 nista se nije dogadalo, cilu noc sam slusala rodilje oko sebe kako vicu, al ajde i to sam prezivila.
    U 7 su mi dali gel, jer sam bila dva prsta otvorena kad sam dosla. Od 8 do 13:00 ja sam se skroz otvorila. U meduvremenu su trudovi bili ajme, al izdrzala sam nekako, pa pod tus malo, pa malo pilates lopta ali na zadnje nista nije pomoglo. Kad je doslo vrijeme tiskanja onda su mi se trudovi cinili tezi, al zapravo sve mi je bilo tesko, necemo se lagat. Ja sam sivana, al ok. Sve u svemu, na kraju je dosla nasa curica 💕💕duga cijelih 48 cm i teska 2880 ja mislim da je tako.
    Pratnje i posjete zabranjene do daljnjega, a maska obavezna na porodu i svuda okolo, cak i kad vam sestre i doktori dodu u sobi morate stavit masku
    .
    Skakavac nadala sam se da cemo se stvarno srest, al nasa cura je odlucila da ima rodendan prvi dan u kolovozu. I neka. Malo nas iznenadila, al sad smo mirni. ❤️❤️❤️

Bravo! Cestitam roditeljima i maloj princezi na dolasku😍 bitno da je sve dobro proslo. Uzivajte❤

Vita26
    02. Kolovoz 2020. 07:55

Mana_Mare Cestitam od srca😍😍😍bebica je super za 37tj.zelim vam brz oporavak i uzivajte u upoznavanju ❤️❤️Poljubac malenoj 💋💋💋

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    02. Kolovoz 2020. 07:57

Bananaupidji ajme ti vev 35tj 🙈🙈kako vrjeme leti ..jos malo i ti imas ❤️❤️

Vita26
    02. Kolovoz 2020. 07:57

Ostale cure,dobro jutro i ugodan dan vam zelim 💋

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.