Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    enana
    08. Srpanj 2020. 10:28

Jutro svima! 
    Gonal - sretno sutra na pregledu!
    Hannicao - to je prava velika beba 😍
    Tina - ajd ako ti nije problem javis kad dobijes od njih odgovor sta imaju...
    Inace, mi se fino naspavali i danas je na redu pranje kose, a ne da mi se ustat iz kreveta 😴

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

2020
    08. Srpanj 2020. 10:31

Popis je super, hvala svima 👏
    Lampice su mi lijepe i kupovne a ova od Napokon još ljepša 🤩 
    Ja ću vidjet ako uzmem ovlaživač zraka da ima u sebi lagano svjetlo. Ako netko ima preporuku neka javi. Počela sam gledat po forumima pa svaki ima neku manu.
    Mame koje su objavile pupe, preslatke ste 🤗💜
    Tina Antares ja sam bila kod dr. Poljaka da mi napravi dijete 🤣 (IVF). Mišljenja su podijeljena, meni je npr bio odličan, izravan, bez okolišanja, hladan ali smiješan. Ne znam kakav je za preglede u trudnoći jer mi je daleko pa ne idem otkad sam trudna.
    *
    Blago vam svima koji ste blizu bolnice, ja sam skoro 2 sata udaljena, a voljela bih da mogu doma čekat zadnji čas da krenem. A opet da najgore trudove proživljavam sjedeći u autu nije mi dobra ideja. 🥴 A još mi je gore ako ću u bolnicu doći par dana prije i čekat 🥴 mislim da ću neki apartman blizu bolnice morat uzet 2-3 dana prije 😅 joj ne želim još o tome ni razmišljat

Ninche9
    08. Srpanj 2020. 10:45

Inhalator imam iz lidla, za 25 € odlican i puno smo ga koristili. Mozda nije bas za malu bebu jer nije tih
    Izdajalica rekla bih dovoljno je rucna u pocetku, vidjet cete i u bolnici kako ce to ici i hoce li uopce trebati ako beba lijepo prihvati cicu
    Elektricna je skupa za imati ovako za svaki slucaj
    Napokon ak ce ti trebat elektricna ima za iznajmit u ljekarni Medela na recept a savrsena je..

s cajevima treba mozda malo paziti i pustiti da tijelo samo odradi svoje jer lako dovedu do hiperprodukcije mlijeka, a to moze dovesti do kvrzica i upale.. 

08. Srpanj 2020. 10:50

Demetria, imaš u mailu od 3.7. poveznicu na rodinu grupu.
    Lijepe sličice danas 🥰 
    Pozdrav svima, a posebno našim borcima na mirovanju 🤞🍀💕

Marta14
    08. Srpanj 2020. 11:17

Hvala Mouse, idem ga pronaci 😊
    Banana, da u Rijeci sam rodila , nisu me brijali.. A ja sam se doma 3-4 dana prije sama, znaci imala sam nesto dlacica.
    .
    Ja sam se vratila doma i cistim od ranog jutra, bas me puklo nesto.. 🙈

Princess Mimi
    08. Srpanj 2020. 11:26

Evo cure, mi smo imali kontrolu sad. Ne pustaju me jos doma, beba je skroz nisko, nastavljam terapiju Cordipinom i mirovanje.
    Jucer sam imala i i pregled neurokirurga i dogovoren je carski rez (zbog mojih prijašnjih problema s leđima).
    Ne znam jos datum, ali dr kaze da kroz mjesec dana bi trebala se dogovoriti sve sa anesteziologom i onda smo mirni i Leo može doći na svijet 💙
    Malo mi je krivo sto me ne puste doma, jer je muzu u nedjelju rodendan pa sam se nadala da cemo biti zajedno, ali naravno da je bolje da smo tu i da nas paze💪

Tina.Antares
    08. Srpanj 2020. 11:33

Banana koristila ju tijekom trudnoće, pa i nakon. Često zna biti na njihovom webshopu ili u dućanu u promo pakiranjima i super cijenama. Odgovaralo mi je čak i za rez kad sam smjela početi tretirati. Znala sam i s domaćim eco maslinovim se namazati u visokoj trudnoći, samo onda ili šetaj ili imaj nešto na sebi i oko sebe sto ti nije žao baciti. 🤣 

Nažalost, koliko vidim nije se puno toga promijenilo u zadnjih deset godina po bolnicama. Najmanji stres mi je bio porod, sve ostalo mi je bilo napor psihički. 

enana javim čim odgovore :) 

2020 hvala na podjeli iskustva. u biti mi treba samo klasična kontrola i eventualno 4D ako će malac biti raspoložen 🤣

Moj gin mi je rekao da bi mogla na kontrolu kod Viskovica u Makarsku, ali za njega sam cula jako oprečna iskustva i ne znam ima li 4D. 

Ninche nisam znala da se može iznajmiti izdajalica, to je nešto novije povijesti, a super info! hvala! 

Tina.Antares
    08. Srpanj 2020. 11:43

Princess Mimi

Evo cure, mi smo imali kontrolu sad. Ne pustaju me jos doma, beba je skroz nisko, nastavljam terapiju Cordipinom i mirovanje.
    Jucer sam imala i i pregled neurokirurga i dogovoren je carski rez (zbog mojih prijašnjih problema s leđima).
    Ne znam jos datum, ali dr kaze da kroz mjesec dana bi trebala se dogovoriti sve sa anesteziologom i onda smo mirni i Leo može doći na svijet 💙
    Malo mi je krivo sto me ne puste doma, jer je muzu u nedjelju rodendan pa sam se nadala da cemo biti zajedno, ali naravno da je bolje da smo tu i da nas paze💪

Drago mi je da ste dobro! Divne vijesti, vjerujem da si sada mirnija. Začas će proći tih mjesec dana, a tata može ročkas slaviti kad dođete doma! ❤️

Sad dobila mail, u Magic Baby je 15% u petak u Avenue mallu, jedina napomena koju imaju je da ne vrijedi na Stokke i Bugaboo pa bi moglo biti i na već sniženi asortiman. :) 

Napokon 2804
    08. Srpanj 2020. 12:00

Princess Mimi

Vjeruj doktoru i hej, uskoro ces upoznati svoje malo prekrayno zlato 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Shine
    08. Srpanj 2020. 12:02

Cure, evo najnovija peticija oko pratnje na porodu, do sada je bila ona za pratnju djeci u bolnicama... Na mail ce vam doci potvrda (meni je otisla u spam pa pazite) i tek kad tamo potvrdite potpis je valjan 😍 Nadam se da ce se isplatiti svima nama...

https://www.peticija24.com/peticija_za_osiguranje_prava_svake_rodilje_na_pratnju_prilikom_porod?u=2819097&s=74298351&utm_source=fb_share

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.