Cure super za uspjesne preglede 🍀😊🍀
.
Sanja klistir sa molila jer nisam mogla obaviti nakon poroda, bila sam tamo 6 dana ukupno. Njihove tablete nisu djelovale, wc neki mali na hodniku odmah blokada u glavi, mislila sam da ce ispast sve iz mene.. A oni svaki da pitaju jesam li.. Na kraju mi je muz donio kompot, onda nisam vise gledala di je wc.. 😅
.
A ovo za tetru ispod glave nisam mislila da se bas ne smije, nego ne preporucaju vise nista u krevetu zbog tog gusenja. Takoder po noci, dan je drugo jer imas kontrolu i gledas bebu..
.
A brijanje, ja cu sama, i prije sam..
Netko je pisao za inhalator, ja mislim da cu uzeti Omron jer mi je dosta ljudi reko da je dobar. Ali ne znam jos koji jer mi treba i za veceg.. Ako netko ima drugu preporuku slobodno pisite..
Pozdrav od nas dvoje, idemo na kavicu 😎😍
https://imgur.com/a/zhbYKbn
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Jutro svima! Evo da se i ja malo javim, stvarno ste puno tema već prošle...
Cure koje su u bolnici, držite se! Moje misli su uz vas 😊 bit će sve u redu
Netko je spomenuo da mu je rodin tečaj bez veze.. moram priznati da je meni bio baš poučan, s obzirom da trenutno čitam jednu knjigu o trudnoci koja je malo zastarjela, ovo mi je bilo osvježenje.
Patronazna mi je bila, al koliko mi može toga reći u sat-sat i pol.. inače, ja sam zvala patronazu u svoj dz, ali zbog tečaja. Pa s obzirom da nema tečaja, poslali su mi patronaznu da me uputi u neke stvari. A kad rodim, moram joj se javit i doći će dan nakon što se vratim iz bolnice.
Krv u nosu- meni je to bio prvi simptom trudnoće i još dan danas traje. Zna stvarno bit tlaka, pogotovo kad se sasusi pa ostane negdje iza.. po noći ne mogu spavat od toga a nemam snage tolko jako ispuhati. Kaos 😂
Nego, jel osjetite stucanje bebe? Meni je to baš slatko, ne traje dugo, možda nekih 5 min
Cure iz Zagreba, moze jedno pitanje. Vidim na internetu trgovinu Djecji svijet, imaju dosta povoljne cijene i pise da se nalaze u Westgateu. Jel znate mozda jel to trgovina u koju se moze uci ili su samo za online prodaju? Htijela bi izmedju ostalog kupiti kolica a vise volim kad ih uzivo vidim nego ovako na slici.
Čini mi se da je Dječji svijet preko puta Antunovića, a BabyLand u Westgateu. Bila sam neki dan prošla sve dječje dućane u Westgateu i imaju šta toga izloženo ali nijedan artikl koji sam ja imala na umu. Možda da nazoveš i pitaš imaju li taj model prije nego se uputiš.
Bivši Adax, Lucaso baby shop na Maksimirskoj ima do 70% na asortiman u dućanu. Njihov krevetić Panda i komodu imam od starije i savršeni su, s tim da smo se nekoliko puta selili i rastavljali iste i i dalje su top. Ja sam im na fb poslala upit sto imaju u dućanu, pa čekam odgovor.
Jutro svima 😘
Sinoć sam si prije spavanja u nos našpricala neki sprej za ovlaživanje nosa pa recimo da sad imam manje krvi ali tek je jutro,dug je da još. Dragi mi jučer pogledao jestu to stvarno hemeroidi i očito nisu,tako da sam odahnula. Jer samo kad se sjetim da imam nešto tamo dole ide mi na povraćanje 😂
Banana hvala na popisu 😁
Zojo od kud je lampa? Baš mi se sviđa 👌
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Netko je pitao kako se zove Rodina grupa na fejsu pa evo https://ibb.co/nPb19K2
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Dobro jutroo svimaa! 😊
Evo nama stigao paketic iz ljekarne, mislim da ce beba imati zalihu sljedecih godinu dana 😅
https://ibb.co/TLQvJBD
*
I klistir i brijanje u bolnici mi zvuci koomaaa, al kak kazete bolje uzeti klistir nego da se izblamiram i ukakam tamo na stolu 😕 a brijanje planiram odraditi doma prije bolnice makar kak 😃 imam jako mekane dlačice i nemam iritacije nakon brijanja pa se nadam da s time nece biti problema.
*
Hanica velika curka, samo nek je sve u redu 😊❤️
*
Hvala vam za sve savjete da vas nema pola toga nebi znala niti bi imala odakle saznati ❤️
Netko je pisao za inhalator, ja mislim da cu uzeti Omron jer mi je dosta ljudi reko da je dobar. Ali ne znam jos koji jer mi treba i za veceg.. Ako netko ima drugu preporuku slobodno pisite..
OMRON comp AIR, ima masku za odrasle i za djecu, i nastavke za usta i nos, ja sam Toniju dok je bio “beba” držala nastavak za usta kod nosa i tako mu je taj inhalator djelovao. Neda još uvijek staviti masku na lice.
Gonal busa 😍
Ninche, ela32, bljak za britvicu... Pa jednokratne su bar jeftine...ok ak dode do vaginalnog se sredujem doma xD
Tina drago mi je da ti se svida popis :)
Hvala na savjetima za homeopatiju (bolje znat pa ne trebat nego...). A za prematalicu, ja sam npr uzela takozvanu tvrdu spuzvu (od ispod ima dasku i cepice i moze se staviti na bilokoju povrsinu, pa i na precke kinderbeta) bas zato jer mi "prijeti" carski pa da mi bude lakse ak se necu moc bas ustajat... Vidjet cu sve, al bar imam neki plan xD
Ne kuzim to sakacenje zena po bolnicama?!
Ugl. Sretno s VBACom! I super da si tak spremna i mirnija :)
Hvala na savjetu za Afroditinu kremu,to si koristila i tijekom trudnoce ili?
Hanicao super :)
Marta ok kuzim za tetru.
Ti si u Ri rodila jel tak? I nisu te brijali ili?
Kompot je zakon! :)
Ivana Du predivna :)
Tashee ne osjetim stucanje (bar mislim) al toliko mlati da me vise ne bi cudilo da ne primjetim stucanje... Ako je stvarno tako kako kazu da ce i poslije bit aktivna beba, sve me strah mi necemo spavati uopce xD
Ja sam ja nema na cemu :)
Tejic super za paket, nek beba ima :)
Sortiraj odgovore
Najstariji