Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LoMa
    23. Srpanj 2020. 14:21

Evo čekala sam da dobijem friske informacije za Luku (u 13h ga mogu vidjeti i dobiti info )...
    Luka je super, jede svaki dan sve vise i vise i dobiva lijepo na kilaži, sad je na 1830g...vise nije ni na infuziji, samo na mlekecu...krvna slika mu je super 💪
    Za sebe neću ju pisati, ja sam već odavno dobro, samo čekam da ga primim i da idemo skupa doma 😍

• ela32
    23. Srpanj 2020. 14:29

Loma prekrasne vijesti! Drago mi je da Luka napreduje, jos malo ces ga moci drzati i grliti 😍😍😍😍😍

Bosco
    23. Srpanj 2020. 14:33

Lepepa

Bosco

Dosla obavijest da je na Sv. Duhu dozvoljena pratnja 😁

Gdje vidite te obavijesti za pratnju?

U Facebook grupi Trudnice 2018 /2019/2020
    https://ibb.co/Z87N8Yt
    Loma.  Bas lijepe vijesti 🥰

keksic
    23. Srpanj 2020. 14:50

LoMa

Evo čekala sam da dobijem friske informacije za Luku (u 13h ga mogu vidjeti i dobiti info )…
    Luka je super, jede svaki dan sve vise i vise i dobiva lijepo na kilaži, sad je na 1830g…vise nije ni na infuziji, samo na mlekecu…krvna slika mu je super 💪
    Za sebe neću ju pisati, ja sam već odavno dobro, samo čekam da ga primim i da idemo skupa doma 😍

Super vijesti!

Napokon 2804
    23. Srpanj 2020. 14:52

LoMa

Evo čekala sam da dobijem friske informacije za Luku (u 13h ga mogu vidjeti i dobiti info )…
    Luka je super, jede svaki dan sve vise i vise i dobiva lijepo na kilaži, sad je na 1830g…vise nije ni na infuziji, samo na mlekecu…krvna slika mu je super 💪

Pravi veliki decko 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 
    Kad ce vam dopustiti kožiranje? 

• LoMa
    23. Srpanj 2020. 15:31

Napokon pojma ti nemam, nitko ovdje ne voli govoriti za tolko i tolko bude to i to...svi kažu kada bude vrijeme, još koji tjedan...tak da ništa ne znam... doslovno sad saznala da je prebačen s intenzivne na postintenzivnu kad sam došla kod njega taj dan...tak ću vjerojatno saznati i kad mi ga prebace na odjel di ga mogu držati...

• mini_mouse26
    23. Srpanj 2020. 15:48

ana1305

Hvala na odgovorima za pranje robice 😉
    MiniMouse, znam kako je s dermatitisom. Moja necaka ima, dijete se 5 godina ljecilo po Vt, na kraju i Zg. Hrpe krema, kortića, htjeli su joj i hormonske tabletice neke davati. I zadnjih godinu dana koristi homeopatske kapljice, jos malo pa se rijesila dermatitisa, 90% joj je bolje. Da se ranije pocela lijeciti homeopatijom, prije bi se i izlijecila. Tako da ja bih svakome preporucila, zbilja pomaze.
    .
    Trenerkica iz h&m je med medeni, mozda narucim za jesen i zimu, samo dok vidim malo kako cemo velicine nositi kad se cura rodi. Danas mi stigla dva bodica, nisam odolila. 62 i 68 vel. 56 imam previse vec svega i pocinjem i vece kupovati.
    A drugo sam ja pri kraju 33eg tjedna :)
    https://ibb.co/R4m2p46
    https://ibb.co/BPMsmxq

Da nije homeopatije ja danas ne bih bila ziva, tako da, podrzavam u potpunosti. Kao dijete su me odveli roditelji homeopatu koji mi je spasio zivot. To su uostalom potpuno prirodni biljni pripravci koji se uvijek preporucaju uz redovnu terapiju ako je ima i doslovno moze samo pomoci, nikako nastetiti.
    Evo ako netko bude imao problema, a zna to biti kad su tako mali i osjetljivi, aderma ima odlicne sampone i kremice koji jako pomognu i vjerujte mi da je najjeftiniji a najbolji dobri stari melem. Dusu melem dao za sve dermatitise.

• mini_mouse26
    23. Srpanj 2020. 15:50

LoMa

Divne vijesti!!! 🥰🥰🥰 samo neka on nama raste i razvija se 😁😁

mc_mouse
    23. Srpanj 2020. 16:02

Demetria divan kolaž🥰
    LoMa divne vijesti!
    Napokon sam složila komodu sa robicom i ostalim stvarima. 
    https://ibb.co/NVcmndJ
    https://ibb.co/xfCsKpN

Napokon 2804
    23. Srpanj 2020. 16:03

LoMa

Napokon pojma ti nemam, nitko ovdje ne voli govoriti za tolko i tolko bude to i to…svi kažu kada bude vrijeme, još koji tjedan…tak da ništa ne znam… doslovno sad saznala da je prebačen s intenzivne na postintenzivnu kad sam došla kod njega taj dan…tak ću vjerojatno saznati i kad mi ga prebace na odjel di ga mogu držati…

Uglavnom ti ostaješ u bolnici do kad je i on? Ne smiju te otpustiti? Uspijevaš se izdajati i on papa tvoje mlijeko? 
    Sta tata kaze? Smijes ga uslikati?
    Sorry ako tusim  sa pitanjima. Ako ti je teško i ne želiš, ne moraš odg 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.