Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matea02
    23. Srpanj 2020. 12:31

Ej curkee mi smo obavile pregled 😁 sve super princezita ima 860g s 25+3 malo je velika ahha al sve je u redu, meni su nalazi dobri, cerviks je na 3.2 cm 😁😁 naravno opet nema slikice, uspjela sam vidjet samo srceko kako kuca kada je upalio i to kad sam se nagnula haha nema veze budem privatno otišla dok saznam kad će biti idući pregled 😁😁💕

Napokon 2804
    23. Srpanj 2020. 12:35

mini_mouse26

Mana_Mare

Cure cestitam na uspjesnim pregledima.
    .
    Sretno i onima koje su i dalje na mirovanju !
    .
    Cure slike su vam odlicne. Opet nisam zapamtila koja je stavila narudzbu iz hm-a, zanima me komplet majica i hlace crvena ja mislim. Gledala sam bas jucer isto, pa me zanima kad stigne kakav je.
    .
    Ja nisam planirala nista od kolica prati, mozda onaj umetak sto ide u kosaru, ali svejedno na to planiram stavljat tetra pelenu.
    A i sto se tice jaja/autosjedalice za izlazak iz rodilista mislila sam isto staviti ispod bebine glave jednu tetra pelenu, pa valjda se to moze stavit, to je tanko. Nekako neznam bi li jaje prala sa necim, ako moze pod glavu tetra pelena 🤔🤷

https://ibb.co/6HdSYXF
    https://ibb.co/B2S8V2p
    https://ibb.co/Wy8KMsT
    Evo draga trazila si pa ti javljam 😊 te trenerkice su bas za jesen. Tople ali ne predebele. Imas i sliku kako je iznutra.
    Majice i hlacice su pamucne. I kapice je isto tako taman za jesen, niti pretenka niti predebela.

Kako mi se sviđaju trenerkice 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    .
    Matea cestitam na uspjesnom pregledu 😍
    .
    Loma, kak ste vi? Kako nam Luka napreduje? 

• mini_mouse26
    23. Srpanj 2020. 12:36

Nisam bas redovno pratila pa cu vas pokusat polovit.
    Porodiljni dobro da ste napisale sta sve treba posto ne znam nista a sljedeci mjesec moram to obavit
    Struk 103cm, iskreno mislila sam da ce bit puno vise 😂😂😂
    Pranje robice i starije dijete i ja imamo atopijski dermatitis i odjecu u pocetku perem odvojeno, djecje i nase, a poslje godinu dana sve zajedno. Koristim najobicniji ariel i hipoalergeni omeksivac(bilo koji). A na pocetku perem sa hipoalergenim persilom samo bebicino.
    Hiphopsica drago mi je da ste dobro, bas si nas zabrinila.
    Cestitam vam na dobrim pregledima. I vidim da je jedna od vas, mislim Marija napisala da ima veliku bebicu. Moja je isto tako jaca za 400g pa te razumijem. Strah me kako ce izaci hahahahhaha

• mini_mouse26
    23. Srpanj 2020. 12:40

Napokon 2804

mini_mouse26

Mana_Mare

Cure cestitam na uspjesnim pregledima.
    .
    Sretno i onima koje su i dalje na mirovanju !
    .
    Cure slike su vam odlicne. Opet nisam zapamtila koja je stavila narudzbu iz hm-a, zanima me komplet majica i hlace crvena ja mislim. Gledala sam bas jucer isto, pa me zanima kad stigne kakav je.
    .
    Ja nisam planirala nista od kolica prati, mozda onaj umetak sto ide u kosaru, ali svejedno na to planiram stavljat tetra pelenu.
    A i sto se tice jaja/autosjedalice za izlazak iz rodilista mislila sam isto staviti ispod bebine glave jednu tetra pelenu, pa valjda se to moze stavit, to je tanko. Nekako neznam bi li jaje prala sa necim, ako moze pod glavu tetra pelena 🤔🤷

https://ibb.co/6HdSYXF
    https://ibb.co/B2S8V2p
    https://ibb.co/Wy8KMsT
    Evo draga trazila si pa ti javljam 😊 te trenerkice su bas za jesen. Tople ali ne predebele. Imas i sliku kako je iznutra.
    Majice i hlacice su pamucne. I kapice je isto tako taman za jesen, niti pretenka niti predebela.

Kako mi se sviđaju trenerkice 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    .
    Matea cestitam na uspjesnom pregledu 😍
    .
    Loma, kak ste vi? Kako nam Luka napreduje?

Muz mi je rekao da prestanem kupovat jer joj necu stici to sve ni obuci hahahahahhahah tako da mislim da je ovo zadnje od robice. 😂😂 A kad je sve tako slatko hahahaha

Matea02
    23. Srpanj 2020. 12:41

Joj mene je stvarno strah kak će ona izaći hahaha čitam da je u 25 tjednu 600grama a Dunja skoro 900 jojj ahha al tješi me prije neka dva mjeseca je rodila moja rođakinja doduše na carski 41+ je bila i mali 5 kila 😮 znači beban ima šakicu vec kad uhvati prst cijeli ga prekrije mrgica mala 😁 al i bolje da su veći nego da nešto ne štima 😁

Ledolina
    23. Srpanj 2020. 12:47

Ana, robicu ću prati odvojeno u mašini, bez omekšivača 
    Mini mouse, trenerke su preslatke, pogotovo ona dva kompletića... I ja bi takvu za nas velike 😀
    Demetria, super za kolaž i svaka čast na slikanju svaki tjedan.
     Ja imam tek par slika 😁 pa evo jedna
     https://ibb.co/6B52p3r
    Ne mogu pohvatat sve što pišete i u zaostatku sam s čitanjem, ali sretno ako netko ima pregled 🍀

Tina.Antares
    23. Srpanj 2020. 12:47

Ja ću bit sad kao da sam pala s Marsa, ali koje sve pretrage ste radile do sada? Pitam prvenstveno vas cure koje ste ušle u 9mj, btw čestitam, još malo i držat ćete svoje pahuljice/hobotnice u rukama. 
    Ja sam za sada odradila kks, urin, rh, zarazne bolesti(sve ono sto se vadi na Petrovoj), probir i to je to. Još bih trebala urinokulturu i ogtt, plus novi kks do kraja 8mj prije kontrole kod svog ginekologa. 

Ne sjećam se ni da je išao bris na streptokok, niti test na žuticu. Ovu trudnoću neću uopće u bolnici vodit, s obzirom da ako se stanje ne popravi u našim rodilištima i sve bude ok s trudnoćom, plan je rodit doma s primaljom i doulom. :) 
    Moj ginekolog ne zapisuje mjere cerviksa iako mi sve odradi tako da ću u ponedjeljak tražiti u Cito da mi mjere daju. Čisto da imam. 

Robica vam je divna, sviđaju mi se trenirkice. Gledam i ja uzeti s Patpat, probnu narudžbu od 50€, pa ćemo vidjeti sto će doći. Još sam planirala Next pidžamice jednodijelne i trebam benkice i najmanje bodice na preklop da se lakše tata i kćer snađu kad će presvlačiti bebu. 

Marta14
    23. Srpanj 2020. 12:53

Da li je neka od vas isla na 4D u ovim mojim tjednima, vidi li se sta? 

• mini_mouse26
    23. Srpanj 2020. 13:10

Matea02

Joj mene je stvarno strah kak će ona izaći hahaha čitam da je u 25 tjednu 600grama a Dunja skoro 900 jojj ahha al tješi me prije neka dva mjeseca je rodila moja rođakinja doduše na carski 41+ je bila i mali 5 kila 😮 znači beban ima šakicu vec kad uhvati prst cijeli ga prekrije mrgica mala 😁 al i bolje da su veći nego da nešto ne štima 😁

Ja se stalno tjesim da ako je moja strina mog bratica od 5kg rodila prirodno i bez pucanja pa valjda cu i ja prezivjet hahahahha al da me je strah, bome da je!! A istina bolje da su i veci samo nek sve bude uredu ❤❤❤
    Mana mare drago mi je da sam pomogla 😊😊

23. Srpanj 2020. 13:15

Marta14 cula sam da je dosta cura bilo sad evo ne znam osobno nisam pa ti nemogu sa sigurnošću reci, možda da nazoves i pitas vrijedi li ga raditi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.