Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Listopad 2020. 10:52

Ja ne vidim ni grupu. Tek sad sad instalirala whatsapp. Kaj moram napraviti? 🙄
    Broj sam poslala

Napokon 2804
    29. Listopad 2020. 11:14

Plavo nebo ce vas ubacit u grupu 😁😁😁

Blink13
    29. Listopad 2020. 11:48

Pozdrav cure!
    Pratim vas već dugo ali se nisam javljala. Unatoč tome ste me milijun puta utješile, nasmijale i pojasnile mi svašta. Ovakvu razinu podrške koja postoji u ovoj grupi nisam nigdje vidjela niti doživjela. 
    Moj se Teo rodio 08.08. u osječkoj bolnici u 35-tom tjednu trudnoće. Uskoro će imati 3 mjeseca a ja ne vjerujem da je već toliko prošlo. 
    Ako me primate, voljela bih se pridružiti WhatsApp grupi.

29. Listopad 2020. 12:01

Tina, Matea, Mina danas vas nema? Kako to? Jel kaj krenulo? 🤪

Marta14
    29. Listopad 2020. 12:14

Matea je u radaoni 👌😁

Napokon 2804
    29. Listopad 2020. 12:50

Blink13

Pozdrav cure!
    Pratim vas već dugo ali se nisam javljala. Unatoč tome ste me milijun puta utješile, nasmijale i pojasnile mi svašta. Ovakvu razinu podrške koja postoji u ovoj grupi nisam nigdje vidjela niti doživjela.
    Moj se Teo rodio 08.08. u osječkoj bolnici u 35-tom tjednu trudnoće. Uskoro će imati 3 mjeseca a ja ne vjerujem da je već toliko prošlo.

Čestitam... to je već velikiii dečko 🥰🥰🥰🥰
    Javi se plavo_nebo ona je admin grupe

Blink13
    29. Listopad 2020. 13:02

Sanja*

butterfly784

Oooo pa dobro vece :)
    U zaostatku sam 100 i vise stranica pa mi oprostite sto ne ynam poimence sve koje ste rodile, ali yaista svima od srca cestitam i yelim svu srecu i mamama i bebicama. Evo danas je mjesec dana da je Erin doma, a prosli tjedan je imala 2 mjeseca :D Presla je 3 kile vec, kontroliramo oci redovito i to je zasad sve ok, bebica je za pozeljet, naprosto mi bude zao kad vidim kako se neke od vas muce s budenjima, nosanjima, grcicima i slicno. Erin je dosla kuci s rasporedom, mi ga se drzimo, poremetio ga je jedino jedan skokic i sad ovo mijenjanje sata :/ Lijepo papa, nana, jedino nas kakica muci zbog zeljeza koje dobiva. Svaki lijepi dan iskoristimo za setnjicu po zraku, mazimo se i pokusavamo uzivat u svakom trenutku. Buduci da muz i ja apsolutno sve radimo sami, s tim da on jos i radi od kuce, nemam bas vremena za citanje foruma, ali bacim oko tu i tamo i rado se sjetim svih vas i vase ogromne podrske kad mi je bilo najteze. Hvala vam svima na tome!
    Jos jednom velika pusa svima!

😍😍🤱💕💕
    .
    Zna li netko koja je razlika između ove dvije baze i kak da znam koja je bolja za moj auto?

Mi imamo ovu drugu, i-size a sjedalicu Primo Viaggio i-size
    Mislim da ovisi o sjedalici koju ćeš staviti na bazu a što se tiče kompatibilnosti s autom, na Peg Perego stranici ima popis za svaku bazu u koji auto može ići (svakako moraš imati iso-fix da bi imalo smisla uzimati)

Blink13
    29. Listopad 2020. 13:03

Napokon 2804

Blink13

Pozdrav cure!

Čestitam… to je već velikiii dečko 🥰🥰🥰🥰
    Javi se plavo_nebo ona je admin grupe

Hvala!
    Da, da, veliki dečko. Rođen sa 2870g i 49cm, sada smo na cca 6,5kg i preko 60cm🥰

• arya85
    29. Listopad 2020. 13:32

Pozdrav, 

I ja sam poslala mail za grupu.
    ...
    Tejic, cestitam na popeglanim masinama, svaka cast.
    Meni jos peglanje odradi svekrva, ona to pokupi, a ja se ne bunim 😁
    To mi je tlaka, ne koliko peglat nego izvuc dasku, poslje cekat da se pegla ohladi da je spremim a da ne pricam da tu cistu nepopeglanu robu nemam ne stavit pa je najcesce u krevetici.
    ..
    Mi jos nemamo neku rutinu, a ja se time ne opterecujem. Svaki dan drugacije spava tako da mi je tesko imat neki termin za kupanje, a ponekad je ni ne okupam jer spava kao top i ako je probudim, kasnije je sva nervozna...
    ..
    Ulosci, ja sam koristila jessa neku deblju vrstu i bili su ok.chicco su kasnije stvarno preveliki, a vir su najudobniji ali su uzasni zbog te mrezice, da ne mogu malo poradit na tome. Ne znam kada si rodila, ali ako si nedavno mozda bolje i dalje te bapske nego one koje inace koristis. Tako je meni i patronazna rekla.

Hip_Hopsica
    29. Listopad 2020. 13:36

Upravo me zvali iz Podobnika da provjere dal dolazim na pregled i javili da su od utorka 27.10.2020. Donjeli odluku o zabrani pratnje na porodu...
    Eto prekrasno 😥

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.