Ja ne vidim ni grupu. Tek sad sad instalirala whatsapp. Kaj moram napraviti? 🙄
Broj sam poslala
Pozdrav cure!
Pratim vas već dugo ali se nisam javljala. Unatoč tome ste me milijun puta utješile, nasmijale i pojasnile mi svašta. Ovakvu razinu podrške koja postoji u ovoj grupi nisam nigdje vidjela niti doživjela.
Moj se Teo rodio 08.08. u osječkoj bolnici u 35-tom tjednu trudnoće. Uskoro će imati 3 mjeseca a ja ne vjerujem da je već toliko prošlo.
Ako me primate, voljela bih se pridružiti WhatsApp grupi.
Pozdrav cure!
Pratim vas već dugo ali se nisam javljala. Unatoč tome ste me milijun puta utješile, nasmijale i pojasnile mi svašta. Ovakvu razinu podrške koja postoji u ovoj grupi nisam nigdje vidjela niti doživjela.
Moj se Teo rodio 08.08. u osječkoj bolnici u 35-tom tjednu trudnoće. Uskoro će imati 3 mjeseca a ja ne vjerujem da je već toliko prošlo.
Čestitam... to je već velikiii dečko 🥰🥰🥰🥰
Javi se plavo_nebo ona je admin grupe
Oooo pa dobro vece :)
U zaostatku sam 100 i vise stranica pa mi oprostite sto ne ynam poimence sve koje ste rodile, ali yaista svima od srca cestitam i yelim svu srecu i mamama i bebicama. Evo danas je mjesec dana da je Erin doma, a prosli tjedan je imala 2 mjeseca :D Presla je 3 kile vec, kontroliramo oci redovito i to je zasad sve ok, bebica je za pozeljet, naprosto mi bude zao kad vidim kako se neke od vas muce s budenjima, nosanjima, grcicima i slicno. Erin je dosla kuci s rasporedom, mi ga se drzimo, poremetio ga je jedino jedan skokic i sad ovo mijenjanje sata :/ Lijepo papa, nana, jedino nas kakica muci zbog zeljeza koje dobiva. Svaki lijepi dan iskoristimo za setnjicu po zraku, mazimo se i pokusavamo uzivat u svakom trenutku. Buduci da muz i ja apsolutno sve radimo sami, s tim da on jos i radi od kuce, nemam bas vremena za citanje foruma, ali bacim oko tu i tamo i rado se sjetim svih vas i vase ogromne podrske kad mi je bilo najteze. Hvala vam svima na tome!
Jos jednom velika pusa svima!
😍😍🤱💕💕
.
Zna li netko koja je razlika između ove dvije baze i kak da znam koja je bolja za moj auto?
Mi imamo ovu drugu, i-size a sjedalicu Primo Viaggio i-size
Mislim da ovisi o sjedalici koju ćeš staviti na bazu a što se tiče kompatibilnosti s autom, na Peg Perego stranici ima popis za svaku bazu u koji auto može ići (svakako moraš imati iso-fix da bi imalo smisla uzimati)
Pozdrav cure!
Čestitam… to je već velikiii dečko 🥰🥰🥰🥰
Javi se plavo_nebo ona je admin grupe
Hvala!
Da, da, veliki dečko. Rođen sa 2870g i 49cm, sada smo na cca 6,5kg i preko 60cm🥰
Pozdrav,
I ja sam poslala mail za grupu.
...
Tejic, cestitam na popeglanim masinama, svaka cast.
Meni jos peglanje odradi svekrva, ona to pokupi, a ja se ne bunim 😁
To mi je tlaka, ne koliko peglat nego izvuc dasku, poslje cekat da se pegla ohladi da je spremim a da ne pricam da tu cistu nepopeglanu robu nemam ne stavit pa je najcesce u krevetici.
..
Mi jos nemamo neku rutinu, a ja se time ne opterecujem. Svaki dan drugacije spava tako da mi je tesko imat neki termin za kupanje, a ponekad je ni ne okupam jer spava kao top i ako je probudim, kasnije je sva nervozna...
..
Ulosci, ja sam koristila jessa neku deblju vrstu i bili su ok.chicco su kasnije stvarno preveliki, a vir su najudobniji ali su uzasni zbog te mrezice, da ne mogu malo poradit na tome. Ne znam kada si rodila, ali ako si nedavno mozda bolje i dalje te bapske nego one koje inace koristis. Tako je meni i patronazna rekla.
Upravo me zvali iz Podobnika da provjere dal dolazim na pregled i javili da su od utorka 27.10.2020. Donjeli odluku o zabrani pratnje na porodu...
Eto prekrasno 😥
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Sortiraj odgovore
Najstariji