Evo cure da vas se javim…
U 8:32 je stigla naša Anja teska 4150 g i 55 cm ekspresnim porodom kojeg nisam mogla ni sanjati.. Rođena je za 15 min od ulaska u rađaonu na skoro moje trudove.. Sve je super.. Ona je super..ja sam malo popucala pa imam par unutarnjih savova.
Kad bude vremena napišem cijelu priču.
Cestitaaaaam prava velika cura. Brz oporavak. Ljubite se, mazite, pazite, volite ❤❤❤❤❤
Cure, u zaostatku sam skoro 200 strana,ne znam
Hoću li ih ikad uspijet pročitat 🙈
Ugl Luka i ja smo dobro, svaki dan nešto novo pa se stalno na nešto navikavamo...sada smo već na 5.5kg ,pravi dečko...ni p od palcica vise.
Ak se kojoj bude dalo, ukratko može sumirati kaj se sve točno izdogađalo generalno 🙂
Kaj je s onom grupom na Viber/whatsappu?
U 8:32 je stigla naša Anja teska 4150 g i 55 cm ekspresnim porodom kojeg nisam mogla ni sanjati.. Rođena je za 15 min od ulaska u rađaonu na skoro moje trudove.. Sve je super.. Ona je super..ja sam malo popucala pa imam par unutarnjih savova.
Jeeeee dobro došla Anja 😁
Hahaha ja,ti i Teica imale sve termin u dan razlike i sve 3 imamo curice 😉😁😁😁😁
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Mina, čestitam! A Matea, onda se tebe čeka 😊.
*
Zojo, držim fige da rezultati budu dobri, a HipHopsica, eto ne znam šta da kažem, užas da ne daju pratnju. Baš mi je žao što je ova pandemija toliko utjecala na trudnoće i porode. Sad kad razmišljam koliko sam se brinula dok bi u Zgu na dnevnoj bazi bilo 60 novozaraženih 🤦♀️
Ugl Luka i ja smo dobro, svaki dan nešto novo pa se stalno na nešto navikavamo…sada smo već na 5.5kg ,pravi dečko…ni p od palcica vise.
Ak se kojoj bude dalo, ukratko može sumirati kaj se sve točno izdogađalo generalno 🙂
Javis se plavo_nebo na mail neboplavo69@gmail.com sa svojim brojem i nadimkom pa te ubaci u whatsapp grupu... 😁
Lijepi nas veliki decko 💙💙💙💙💙
.
Uglavnom hrpa bebica, Unakit u terminu rodila. Matea u radaoni, Zojo u bolnici zbog osipa cekaju se nalazi...
Mina cestitam 🤗🤗
Loma drago mi je sto je sve u redu, Luka je veliki decko!
Hip hopsica ja sam danas bila na pregledu i nisu ništa rekli da su zabranili nego su uzeli rezultate testa i moj i od muža. Ne vjerujem da bi mi propustili to reći.
Daj provjeri jos sutra kad ideš na kontrolu. Možda ovisi o vrsti poroda?
Kod mene sve sporo, pregled opet za tjedan dana…
Mene su danas zvali da provjere dal dolazim uredno sutra na pregled i pita me preko telefona dal imam test... i ja joj velim da je muž jučer dobio svoj a da ja svoj danas očekujem. I veli meni ženska, da zakaj mi treba za muža, a ja njoj velim pa dr. je rekao da napravimo oboje test da muž može biti pratnja na porodu, ona meni kaže da su od utorka donjeli odluku o zabrani pratnje. Zamolila sam je da provjeri informaciju jer nema nikakve obavijesti a niti mi je netko javio pa sam je još jednom zvala pa mi je rekla da je to tako i da nisu nikoga zvali i obavještavali.
Sutra ću na pregledu još jednom provjeriti pa javim.
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
super Mina 29... zvučiš mi dobro i pozitivno.
Čestitam i brzi oporavak
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Predivno, čestitam!!! 🥰 velka cura, sjećam se da si se bojala poroda i baš mi je drago da je sve dobro prošlo! Brzo se oporavite i uživajte zajedno! 🥰🤱🍀💕
Ugl Luka i ja smo dobro, svaki dan nešto novo pa se stalno na nešto navikavamo…sada smo već na 5.5kg ,pravi dečko…ni p od palcica vise.
Vidiš, baš lijepo 🥰 raste Lukica
Po Lukinoj adjusted age naši momčići su blizu po starosti, a bome i po kilama 🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji