Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    28. Listopad 2020. 18:49

Starfish

Tajoder,ne mogu naci mail za whatsapp grupu😐,paako moze netko napisati

neboplavo69@gmail.com

Marta14
    28. Listopad 2020. 19:32

Talija bila je prica o spolnom odnosu ali nesto da se ne osjecamo privlacno zbog sto stvari. Ako imas jos nelagodu bolje pricekaj prvi pregled i da vidi gin. kakvo je stanje.. 

Matea02
    28. Listopad 2020. 19:46

Evo i ja sam poslala mail 😁 .. oke za čep onda izgleda da on od jučer ide van 
    .
    Šta je sa Unikat?

Napokon 2804
    28. Listopad 2020. 19:55

Matea02

Evo i ja sam poslala mail 😁 .. oke za čep onda izgleda da on od jučer ide van
    .
    Šta je sa Unikat?

Ne znam, cekam da se javi 

butterfly784
    28. Listopad 2020. 20:01

Oooo pa dobro vece :)
    U zaostatku sam 100 i vise stranica pa mi oprostite sto ne ynam poimence sve koje ste rodile, ali yaista svima od srca cestitam i yelim svu srecu i mamama i bebicama. Evo danas je mjesec dana da je Erin doma, a prosli tjedan je imala 2 mjeseca :D Presla je 3 kile vec, kontroliramo oci redovito i to je zasad sve ok, bebica je za pozeljet, naprosto mi bude zao kad vidim kako se neke od vas muce s budenjima, nosanjima, grcicima i slicno. Erin je dosla kuci s rasporedom, mi ga se drzimo, poremetio ga je jedino jedan skokic i sad ovo mijenjanje sata :/ Lijepo papa, nana, jedino nas kakica muci zbog zeljeza koje dobiva. Svaki lijepi dan iskoristimo za setnjicu po zraku, mazimo se i pokusavamo uzivat u svakom trenutku. Buduci da muz i ja apsolutno sve radimo sami, s tim da on jos i radi od kuce, nemam bas vremena za citanje foruma, ali bacim oko tu i tamo i rado se sjetim  svih vas i vase ogromne podrske kad mi je bilo najteze. Hvala vam svima na tome!
    Jos jednom velika pusa svima!

Napokon 2804
    28. Listopad 2020. 20:52

butterfly784

U zaostatku sam 100 i vise stranica pa mi oprostite sto ne ynam poimence sve koje ste rodile, ali yaista svima od srca cestitam i yelim svu srecu i mamama i bebicama. Evo danas je mjesec dana da je Erin doma, a prosli tjedan je imala 2 mjeseca :D Presla je 3 kile vec, kontroliramo oci redovito i to je zasad sve ok, bebica je za pozeljet, naprosto mi bude zao kad vidim kako se neke od vas muce s budenjima, nosanjima, grcicima i slicno. Erin je dosla kuci s rasporedom, mi ga se drzimo, poremetio ga je jedino jedan skokic i sad ovo mijenjanje sata :/ Lijepo papa, nana, jedino nas kakica muci zbog zeljeza koje dobiva. Svaki lijepi dan iskoristimo za setnjicu po zraku, mazimo se i pokusavamo uzivat u svakom trenutku. Buduci da muz i ja apsolutno sve radimo sami, s tim da on jos i radi od kuce, nemam bas vremena za citanje foruma, ali bacim oko tu i tamo i rado se sjetim svih vas i vase ogromne podrske kad mi je bilo najteze. Hvala vam svima na tome!

Bas mi je drago da si se javila, a još draže da ste svi dobro. Šaljem vam velikuuuu pusu

Tejic
    28. Listopad 2020. 20:58

Joj napisala sam komentar prije 2 dana jos i mala sirena se oglasila i nisam poslala 😂🙈 bila je tema o cijepljenju i njihaljkama pa sam to komentirala 😀
     - Mi imamo njihaljku Joie Serina i nije bas pokazivao odusevljenje, tak da smo ju koristili svakih par dana max po 5 - 10min dnevno. I tek jucer sam ga stavila unutra ukljucila vibraciju, njihanje i zvuk pticica iz sume pustila i bio je miran ko bubica i zaspal nakon pola sata a ja uspjela speglati 5 masina vesa i rucak napraviti i najesti se 😅😅
    Cijepljenje - isto planiramo uzeti sva cjepiva koja dolaze po rasporedu.- 
    *
    Javila sam se Plavo_nebo za grupu 😊

Juceer i danas smo nesto dosta nervozni i budimo se na svaka 2 i pol do 3 sata i samo trazi papati, a prije bi se normalno drzao rasporeda na svaka 4h  🤔 mozda opet skok..
    I sad nakon cijelog dana kak je bio budan, on meni zaspi oko 19h a trebali bi na kupanac..i sad mi ga zao buditi al morat cu inace nece biti spavanja kroz noc i ode rutina koju smo jedva stekli.

28. Listopad 2020. 21:06

butterfly784

U zaostatku sam 100 i vise stranica pa mi oprostite sto ne ynam poimence sve koje ste rodile, ali yaista svima od srca cestitam i yelim svu srecu i mamama i bebicama. Evo danas je mjesec dana da je Erin doma, a prosli tjedan je imala 2 mjeseca :D Presla je 3 kile vec, kontroliramo oci redovito i to je zasad sve ok, bebica je za pozeljet, naprosto mi bude zao kad vidim kako se neke od vas muce s budenjima, nosanjima, grcicima i slicno. Erin je dosla kuci s rasporedom, mi ga se drzimo, poremetio ga je jedino jedan skokic i sad ovo mijenjanje sata :/ Lijepo papa, nana, jedino nas kakica muci zbog zeljeza koje dobiva. Svaki lijepi dan iskoristimo za setnjicu po zraku, mazimo se i pokusavamo uzivat u svakom trenutku. Buduci da muz i ja apsolutno sve radimo sami, s tim da on jos i radi od kuce, nemam bas vremena za citanje foruma, ali bacim oko tu i tamo i rado se sjetim svih vas i vase ogromne podrske kad mi je bilo najteze. Hvala vam svima na tome!

😍😍🤱💕💕
    .
    Zna li netko koja je razlika između ove dvije baze i kak da znam koja je bolja za moj auto?

jasamja
    28. Listopad 2020. 21:43

Sanja*

butterfly784

😍😍🤱💕💕
    .
    Zna li netko koja je razlika između ove dvije baze i kak da znam koja je bolja za moj auto?

Koliko vidim na ovu prvu se možda kasnije može montirat i veća autosjedalica. A za to dal paše u auto je najbolje otić u trgovinu i isprobat na licu mijesta. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

28. Listopad 2020. 22:30

Starfish - koma!
    Butterfly 😍
    Curke koje cekate sretno :)
    :*svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.