Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Listopad 2020. 18:20

Javila se.
    Cestitam curi koja je rodila
    Jesenica super za test. 
    Zojo kaj su ti rekli? 

Zojo
    27. Listopad 2020. 18:52

Evo da javim ko nije u grupi, išla ipak na hitnu jer dr nisam mogla dobit i kažu da mi se skupilo puno vode pred porod da je to normalno i uz to vjerojatno sam dobila neku slabiju alergijsku reakciju(a ja naravno jučer jela datulje koje nisam ni okusila prije trudnoće i ne znam koji mi vrag bio da idem riskirat i eto🙈). Uglavnom trebalo bi se povući kroz koji dan i da jedem neslano i pijem puno tekućine. Napravila sam si frku sama baš nepotrebno! Znači datulje su za mene prekrižene definitivno i sad pratim situaciju, ako se šta ne daj Bože pogorša vraćam se nazad(nadam se da neće, da će se povući samo). Eto toliko. 

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]

Tina.Antares
    27. Listopad 2020. 19:24

Zojo bolje da su otišla provjeriti, sad puno vode i neslano. Nadam se da će sto prije proći. 

jesenica bas mi je drago sto su testovi negativni i sto se možeš opustiti! nismo jedini u ovom periodu pred porod za našu primalju tako da ne znam koliko je opcija dolaska par dana. Iako po njihovim mjerama ne bi trebalo biti problem ishoditi dozvolu zbog rada, nadam se pozitivnim vijestima do kraja tjedna. 

terminuše moje kako ste? kako vam sa kontrakcijama? 

priključiti ću se i ja grupi na wp/viber, no mislim nakon sto rodim jer ipak će tamo biti prioritet na bebama :) 

Napokon 2804
    27. Listopad 2020. 20:05

Tina.Antares

Zojobolje da su otišla provjeriti, sad puno vode i neslano. Nadam se da će sto prije proći.

jesenica bas mi je drago sto su testovi negativni i sto se možeš opustiti! nismo jedini u ovom periodu pred porod za našu primalju tako da ne znam koliko je opcija dolaska par dana. Iako po njihovim mjerama ne bi trebalo biti problem ishoditi dozvolu zbog rada, nadam se pozitivnim vijestima do kraja tjedna.

priključiti ću se i ja grupi na wp/viber, no mislim nakon sto rodim jer ipak će tamo biti prioritet na bebama :)

Kod unakit nam se nešto desava... 

Unakit
    27. Listopad 2020. 20:48

Tina.Antares

Zojobolje da su otišla provjeriti, sad puno vode i neslano. Nadam se da će sto prije proći.

Tina, meni kontrakcije idu na tipa 5min pa smo dosli na ctg. Podnosljive, ali znatne. No pregled daje cerviks da je josvisoko I mozda par mm prohodan. Tako da cekamo kontrolni ctg I pregled za uru prije nego vide da li ostajemo ili idemo doma.

Mina 29
    27. Listopad 2020. 21:15

Tina.Antares

Kontrakcije su počele prošlu srijedu.. I od tad su prosutne najviše predvečer...
    Termin je preksutra.. A meni sve mirno.. Nemam osjećaj da bi i bilo sta.. Mislim da ću prenijeti.. Pregled je u petak 

27. Listopad 2020. 21:19

Zojo - bolje da si isla provjerit
    Curke oko termina sretno! :) 

plavo_nebo
    27. Listopad 2020. 21:47

Sretno svima u iscekivanju 

Marta14
    27. Listopad 2020. 22:02

Keksic nemam iskustva ali da mi curi probala bi sa skoljkama sigurno. 

Matea02
    27. Listopad 2020. 22:24

Tina.Antares

Mi smo danas na ctgu bile, opet se morao ponavljati. Prvi sa kontrakcijama, a ona mirna skroz, i uzv je uredan sve, protoci plodna. A drugi je bio bolji mrduckala se i ništa u četvrtak opet. Kontrakcije su tu stalno već danima nekad jače nekad slabije, a probadanje u rodnici-strasno valjda se nešto dešava 
    .
    Danas mi je poznanica rodila, isti dan nam je termin malo sam ljubomorna haha 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.