Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Noemi1
    30. Listopad 2019. 13:33

Zara88

Noemi1

Zara88

Jutro curke! Jucer gledala Tri,dva,jedan kuhaj i zaspala sa cipsom u rukama. Eto kako se dobiju kile u zadnja 2 tjedna 😂

😂😂😂😂 suti, da nisi napisala da ces gledat, ja ne bi ni poocela gledat, zaboravila bi da mi je to dobra emisija. Sad i ja gledam i jedem uz to. 🙄🙄 tak da kad se udebljam ti placas teretanu 😆

E moze. Taman se fino otvorila nova pored Petshopa…pa prvo skoknemo u teretanu, a onda preko u Blue Angel na slaju 😂😂😂. To ti je tamo kod Kauflanda

Hahhaha moze 😆 nisam jos probala slaju u blue angelsu, cula sam da je dobar 🤤 a dobra im je i kava bas 😃 

• Noemi1
    30. Listopad 2019. 13:36

Pikulica19

Noemi1

Pikulica19

luce35

Jutro 🦉

Jutro 🤗
    I kad ce te inducirati??? A da probas one vjezbice na lopti, mene prepone bole od sinoc a cura koja je samnom isto prvi put hopsala dobila trudove sinoc🤣🤣🤣🤣 a taman nam sestra pricala kako NE po noci hopsati 🙈🙈🙈

Znaci Pikulica ce nocas bit u trudovima, nasla je recept za poticanje poroda 😛

Iz tvog posta u Bozje oci pa me mozda s tim blagoslovi iako mi je ctg bio lud jutros (nadam se da nije od secera kojeg sam jela u 4h) a i sad ga ponavljali i nije nista drugaciji nego jutrosnji… 😁😁😁😁😩😩😩

Mislis usi? 😂😂😂😂😂😂

• Noemi1
    30. Listopad 2019. 13:37

Noemi1

Pikulica19

Noemi1

Pikulica19

luce35

Jutro 🦉

Jutro 🤗
    I kad ce te inducirati??? A da probas one vjezbice na lopti, mene prepone bole od sinoc a cura koja je samnom isto prvi put hopsala dobila trudove sinoc🤣🤣🤣🤣 a taman nam sestra pricala kako NE po noci hopsati 🙈🙈🙈

Znaci Pikulica ce nocas bit u trudovima, nasla je recept za poticanje poroda 😛

Iz tvog posta u Bozje oci pa me mozda s tim blagoslovi iako mi je ctg bio lud jutros (nadam se da nije od secera kojeg sam jela u 4h) a i sad ga ponavljali i nije nista drugaciji nego jutrosnji… 😁😁😁😁😩😩😩

Mislis usi? 😂😂😂😂😂😂

Ne, ne mislis usi 😂 jao gladna sam, a kad sam gladna oglupim maximalno 😂😂😂😂 

• Pikulica19
    30. Listopad 2019. 13:46

ayla

Bas jutros kontam kako nemam sto ni citat uz kafu nit ista i onda mi padne na pamet kako sam od 2 mj ovdje i kako smo se zbližile i sad se sve raspalo, cisto izgubih volju za forumom 😣😣

Tak sam i ja negdje.... Nije se raspalo tu smo mi 🥰
    Svejedno mi je gdje smo, ALI..... 
    Ovdje su mi drage osobe pa tako da sam i vise ovdje. 
    Samo sam vidjela da se nije postovao dogovor koje smo donijele da lijepo budemo svima podrska kako pocetku liste tako i krajem i eto netko nije trudan i rodio je i promjeni se kompletni dogovor. 
    A dobro, nije lose, lijepo je to i neka privatnosti zbog bebica iako nije nacin da se ovako naglo reagiralo s tim svim 😔

• Pikulica19
    30. Listopad 2019. 13:51

Zara88

Pilulice jel ti radis te čučnjeve? Mene mal strah ne znam ni sama zasto. Vjerojatno jer sam se stalno morala cuvati i mirovati, a sad da cucnjeve radim 🙈

I ja sam 8mj strogo mirovala i ja mislim da sam sinoc dobila upalu prepona, hodam kao bacvu da sam jahala 🤣🤣🤣🤣🤣 iako dok se rucak slegne idemo opet u vjezbacke pobjede 🤣🤣🤣

• Noemi1
    30. Listopad 2019. 13:57

Pikulica19

ayla

Bas jutros kontam kako nemam sto ni citat uz kafu nit ista i onda mi padne na pamet kako sam od 2 mj ovdje i kako smo se zbližile i sad se sve raspalo, cisto izgubih volju za forumom 😣😣

Tak sam i ja negdje…. Nije se raspalo tu smo mi 🥰
    Svejedno mi je gdje smo, ALI…..
    Ovdje su mi drage osobe pa tako da sam i vise ovdje.
    Samo sam vidjela da se nije postovao dogovor koje smo donijele da lijepo budemo svima podrska kako pocetku liste tako i krajem i eto netko nije trudan i rodio je i promjeni se kompletni dogovor.
    A dobro, nije lose, lijepo je to i neka privatnosti zbog bebica iako nije nacin da se ovako naglo reagiralo s tim svim 😔

Ja se isto slazem.. Bezveze, nekak me zivcira cijela ova situacija. Da smo svi tamo pa ajd, al posto ni Ayla ni venus, ni lala ni aurora ni jeja ni kengurica ni felicita ni frajla nisu tam mi bezveze (vjeroatno sam jos dosta njih zaboravila). Mislim ja pratim sve, ali da mi fali tu napisanih stranica, stvarno fali. Treba jos to nekak regulirat, ne znam. Ne bi da nam ode forum k vragu, ko sto su na ljetnima cure osle na facebook, pa im se raspala grupa. I sad ispada da se nitko ne veseli nadolazecim bebicama, sto nije istina. Ja jedva cekam da neka od vas ide rodit. Bas volim citat te price s poroda i veselit se s vama 😊 

• Noemi1
    30. Listopad 2019. 13:58

Deja1988

Pikulica-e da,kad su me odveli u salu na carski,zvali su i prim.Tomića,i on mi radio carski.. Htjela sam mu reci-ovo je i vase dijete,ali sam samo plakala i plakala….Poslije kad sam se toga sjetila,dobroooo da sam sutila,jer fakat bi cudno zvucalo🤦‍♀️🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂😂

• Pikulica19
    30. Listopad 2019. 13:59

luce35

Cure moje zaprimili me u bolnicu, kad mi je dr na prijamu rekla da ce me poroditi do 40 tj podrazumjevalo se 40+0 je krajnji dan ali ne, ostavljaju me do 40+6 i ako se ne otvorim idem na carski, promjenili su tih 40tt 🙄.
    Druga dr me maloprije gledala na uzv i pricam usput s njom, ona ne vidi razlog za carski, nek lezim tu i cekam da se pokrene. Jos me trebaju vaginalno pregledati a to ce garant treca osoba.
    Kako bilo, za 8 dana tek moze biti rasplet, a ja sam u soku i nevjerici jer nema sanse da bi jutros dosla da sam znala da ce me drzati toliko dana tu. Rasplakali se i muz i ja, djetetu nismo jos nista rekli, zivi u uvjerenju da ce mama za 3 dana sa sekom doma 😪.

Sama sam u sobi, cimericu sam imala cijelih 5 min 🤣🤣🤣

Ajooooj suosjecam s tobom 😩😩😩😩😩

• Noemi1
    30. Listopad 2019. 14:02

E ni October se nije javila, ona je trebala imat pregled valjda? October gdje sii? Kak je proslo pegled? Se sto pomaklo tamo dolje? 😂

30. Listopad 2019. 14:07

Jeja4

ayla

Deja1988

Jeja4

Deja1988

Dr.Grgic je najbolji,dusa od covjeka🥰.Dr,Djakovic odlicna… Bilandziju srecom ne znam😁😁
    Meni je uzas to kaj moram cekati bar 2 godine za novu trudnocu zbog carskog🙄 Ja sam htjela jako brzo novu🤪🤣🤣 Starim jbg🤪
    Pikulice moja,drzi mi se,mislim na tebe🤗🥰🥰❤

Stignes jos, ne znam koliko imas godina ali ja cu sad sa 41 roditi drugo 😊. Jesi cula jucer za onu kineskinju koja je rodila sa 67? 🤣🤪

31 god. navrsila u 8mj…ali kad je bila ivf trudnoca….mozda druga bude spontano🤞 A joooj,nisam cula,ajme🙈🤪😁😁

Uz to pise da je zatrudnila prirodnim putem 😂😂 nez kako je imala volju za tim u tim godina 🙈🙈🙈

Bogme…..u tim godinama su vec bake a ne mame….mene jucer ekipa na poslu zeza, sad jos taman trece….reko sipak, dvoje dosta, vec sam si sa 41 prestara za radjanje a kamoli jos trece 🤪

Svi poznati kasno radaju 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.