Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Julie
    30. Listopad 2019. 12:25

Luce pratim te, bas mi je zao sto su te ostavili da cekas. Tvoj komentar nikad necu neboraviti jer u toj muci me je jedino on nasmijao kad si mi rekla da brze radam jer ce ce se kosa zamastiti 🤣 
    Sto se tice grupe, to je prvi forum na koji sam se ikad prijavila i svaki dan provodim s vama i htjela sam da se jos vise zblizimo, da vidim te sve zene koje me bodre mjesecima, da si vidimo tu divnu dugo cekanu djecicu. I proslo je vec ve sad hrpa slika, cisto da se jos bolje upoznamo. Doci cu i tu da vidim kako ste, ali bas bi mi jako bilo drago da smo svi tamo, da mozemo pisati o cemu god bez da itko cita, da mozemo poslati koju slikicu bez bojazni. 

• MonaL.
    30. Listopad 2019. 12:25

luce35

Ja mislim da oni od hzzo izvlace debelu lovu za profile i ove kerefeke, ne vidim drugog objasnjenja cemu sve ovo.
    Ujutro cu biti pametnija nakon vizite al cekala ovdje ili doma ne znam zasto im to stvara problem, zivim 5 min od bolnice.

Pustit ćete sigurno ako potpišeš na vlastitu odgovornost. Tako su moju cimericu jedva,dok nije potpisala nisu tili

30. Listopad 2019. 12:26

Noemi1

ayla

Frajla

Samo da vas kratko pozdravim
    Za razliku od ayle imam puno stranica zaostatka, procitala sam samo zadnjih par
    Od jucer sam u terminu 🥰, neizdepilirana, masne kose i jos uvjek nezapakirana 🤪 Mali je u vrticu od jucer, pa pokusavam kucu dovesti u red
    Bio mi je plan jutros se spakirati, ali ne nadem spavacice 😱 mora da su negdje u vakuum vrecama, muz ce biti presretan kad kazem da mi ih mora izvuci van🙈
    Sto se whatsapp-a tice, bude poslala broj nekad, ali drazi mi je forum oblik komunikacije, tako da sigurno ostajem tu dezurna 😆

Ja sam ovdje dezurna pa onda ubijam vrijeme, najgore kad dodem ono nema nista 🙄🙄 tuga, jad i čemer 😐 dobro si se sjetila da nema spavacice 😂😂😂 moj da mu kazem najvjerojatnije bi me poslo u pm 😂😂😂 3 dana je vec kod kuce evo sva tri smo se uspjeli svadati, zivci popustili 🤪🤪🤪

To kad sveki ima rampu, pa se s muzem kacis. Cuj, netko treba nadoknadit 😂😂😂

😂😂😂 Kad mi dize zivce sto cu

• Jeja4
    30. Listopad 2019. 12:27

Deja1988

Dr.Grgic je najbolji,dusa od covjeka🥰.Dr,Djakovic odlicna… Bilandziju srecom ne znam😁😁
    Meni je uzas to kaj moram cekati bar 2 godine za novu trudnocu zbog carskog🙄 Ja sam htjela jako brzo novu🤪🤣🤣 Starim jbg🤪
    Pikulice moja,drzi mi se,mislim na tebe🤗🥰🥰❤

Stignes jos, ne znam koliko imas godina ali ja cu sad sa 41 roditi drugo 😊. Jesi cula jucer za onu kineskinju koja je rodila sa 67? 🤣🤪

• Marijaa.Ika
    30. Listopad 2019. 12:32

luce35

Cure moje zaprimili me u bolnicu, kad mi je dr na prijamu rekla da ce me poroditi do 40 tj podrazumjevalo se 40+0 je krajnji dan ali ne, ostavljaju me do 40+6 i ako se ne otvorim idem na carski, promjenili su tih 40tt 🙄.
    Druga dr me maloprije gledala na uzv i pricam usput s njom, ona ne vidi razlog za carski, nek lezim tu i cekam da se pokrene. Jos me trebaju vaginalno pregledati a to ce garant treca osoba.
    Kako bilo, za 8 dana tek moze biti rasplet, a ja sam u soku i nevjerici jer nema sanse da bi jutros dosla da sam znala da ce me drzati toliko dana tu. Rasplakali se i muz i ja, djetetu nismo jos nista rekli, zivi u uvjerenju da ce mama za 3 dana sa sekom doma 😪.

Sama sam u sobi, cimericu sam imala cijelih 5 min 🤣🤣🤣

Ajooj, bas mi je zao sto si morala ostati. I sad te svi prpaju jaoo. Nadaj se da si za tri dana doma da se mala ne razočara, ali trazi ti isto da te puste ako mogu i ako se ne mogu dogovoriti, mislim bezveze.. Budi pozitivna. 😊 

• Jeja4
    30. Listopad 2019. 12:36

luce35

Cure moje zaprimili me u bolnicu, kad mi je dr na prijamu rekla da ce me poroditi do 40 tj podrazumjevalo se 40+0 je krajnji dan ali ne, ostavljaju me do 40+6 i ako se ne otvorim idem na carski, promjenili su tih 40tt 🙄.
    Druga dr me maloprije gledala na uzv i pricam usput s njom, ona ne vidi razlog za carski, nek lezim tu i cekam da se pokrene. Jos me trebaju vaginalno pregledati a to ce garant treca osoba.
    Kako bilo, za 8 dana tek moze biti rasplet, a ja sam u soku i nevjerici jer nema sanse da bi jutros dosla da sam znala da ce me drzati toliko dana tu. Rasplakali se i muz i ja, djetetu nismo jos nista rekli, zivi u uvjerenju da ce mama za 3 dana sa sekom doma 😪.

Sama sam u sobi, cimericu sam imala cijelih 5 min 🤣🤣🤣

Drzi se, razumijem te u potpunosti. Ja sam u ponedjeljak, kad sam mislila da ce me ostaviti radi tlaka, od same pomisli da necu biti sa svojim djetetom, suze lila 🙄.

• Marijaa.Ika
    30. Listopad 2019. 12:38

U nas je danas pocela radna akcija. Poceli smo s pituranjem, muz i ja asistent 😂😌 moramo sve završiti do vikenda, onda dolazi cica za laminat. I tako sve je to moralo cekati kraj trudnoće.. 😩
    Svekrva je ne mogu rec donijela skare i 2 najlona, i evo je sad dosla s 5 lista salate.. Brat mu je nazvao mestra za laminat. Evo dizem im spomenik!! Rezim, ali eto radi muza sam kul. Gladna sam, idem jest dok nisam nekog ugrizla. 😂

30. Listopad 2019. 12:49

Deja1988

Jeja4

Deja1988

Dr.Grgic je najbolji,dusa od covjeka🥰.Dr,Djakovic odlicna… Bilandziju srecom ne znam😁😁
    Meni je uzas to kaj moram cekati bar 2 godine za novu trudnocu zbog carskog🙄 Ja sam htjela jako brzo novu🤪🤣🤣 Starim jbg🤪

Stignes jos, ne znam koliko imas godina ali ja cu sad sa 41 roditi drugo 😊. Jesi cula jucer za onu kineskinju koja je rodila sa 67? 🤣🤪

31 god. navrsila u 8mj…ali kad je bila ivf trudnoca….mozda druga bude spontano🤞 A joooj,nisam cula,ajme🙈🤪😁😁

Uz to pise da je zatrudnila prirodnim putem 😂😂 nez kako je imala volju za tim u tim godina 🙈🙈🙈

• Jeja4
    30. Listopad 2019. 12:56

ayla

Deja1988

Jeja4

Deja1988

31 god. navrsila u 8mj…ali kad je bila ivf trudnoca….mozda druga bude spontano🤞 A joooj,nisam cula,ajme🙈🤪😁😁

Uz to pise da je zatrudnila prirodnim putem 😂😂 nez kako je imala volju za tim u tim godina 🙈🙈🙈

Bogme.....u tim godinama su vec bake a ne mame....mene jucer ekipa na poslu zeza, sad jos taman trece....reko sipak, dvoje dosta, vec sam si sa 41 prestara za radjanje a kamoli jos trece 🤪

• Jeja4
    30. Listopad 2019. 12:58

Deja1988

Jeja4

Deja1988

Deja1988

Jeja4

Deja1988

Cula sam i citala da zene znaju nakon ivf ostati spontano trudne, drzim 🤞 da ti uspije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.