Luce pratim te, bas mi je zao sto su te ostavili da cekas. Tvoj komentar nikad necu neboraviti jer u toj muci me je jedino on nasmijao kad si mi rekla da brze radam jer ce ce se kosa zamastiti 🤣
Sto se tice grupe, to je prvi forum na koji sam se ikad prijavila i svaki dan provodim s vama i htjela sam da se jos vise zblizimo, da vidim te sve zene koje me bodre mjesecima, da si vidimo tu divnu dugo cekanu djecicu. I proslo je vec ve sad hrpa slika, cisto da se jos bolje upoznamo. Doci cu i tu da vidim kako ste, ali bas bi mi jako bilo drago da smo svi tamo, da mozemo pisati o cemu god bez da itko cita, da mozemo poslati koju slikicu bez bojazni.
Ja mislim da oni od hzzo izvlace debelu lovu za profile i ove kerefeke, ne vidim drugog objasnjenja cemu sve ovo.
Ujutro cu biti pametnija nakon vizite al cekala ovdje ili doma ne znam zasto im to stvara problem, zivim 5 min od bolnice.
Pustit ćete sigurno ako potpišeš na vlastitu odgovornost. Tako su moju cimericu jedva,dok nije potpisala nisu tili
Samo da vas kratko pozdravim
Za razliku od ayle imam puno stranica zaostatka, procitala sam samo zadnjih par
Od jucer sam u terminu 🥰, neizdepilirana, masne kose i jos uvjek nezapakirana 🤪 Mali je u vrticu od jucer, pa pokusavam kucu dovesti u red
Bio mi je plan jutros se spakirati, ali ne nadem spavacice 😱 mora da su negdje u vakuum vrecama, muz ce biti presretan kad kazem da mi ih mora izvuci van🙈
Sto se whatsapp-a tice, bude poslala broj nekad, ali drazi mi je forum oblik komunikacije, tako da sigurno ostajem tu dezurna 😆
Ja sam ovdje dezurna pa onda ubijam vrijeme, najgore kad dodem ono nema nista 🙄🙄 tuga, jad i čemer 😐 dobro si se sjetila da nema spavacice 😂😂😂 moj da mu kazem najvjerojatnije bi me poslo u pm 😂😂😂 3 dana je vec kod kuce evo sva tri smo se uspjeli svadati, zivci popustili 🤪🤪🤪
To kad sveki ima rampu, pa se s muzem kacis. Cuj, netko treba nadoknadit 😂😂😂
😂😂😂 Kad mi dize zivce sto cu
Dr.Grgic je najbolji,dusa od covjeka🥰.Dr,Djakovic odlicna… Bilandziju srecom ne znam😁😁
Meni je uzas to kaj moram cekati bar 2 godine za novu trudnocu zbog carskog🙄 Ja sam htjela jako brzo novu🤪🤣🤣 Starim jbg🤪
Pikulice moja,drzi mi se,mislim na tebe🤗🥰🥰❤
Stignes jos, ne znam koliko imas godina ali ja cu sad sa 41 roditi drugo 😊. Jesi cula jucer za onu kineskinju koja je rodila sa 67? 🤣🤪
Cure moje zaprimili me u bolnicu, kad mi je dr na prijamu rekla da ce me poroditi do 40 tj podrazumjevalo se 40+0 je krajnji dan ali ne, ostavljaju me do 40+6 i ako se ne otvorim idem na carski, promjenili su tih 40tt 🙄.
Druga dr me maloprije gledala na uzv i pricam usput s njom, ona ne vidi razlog za carski, nek lezim tu i cekam da se pokrene. Jos me trebaju vaginalno pregledati a to ce garant treca osoba.
Kako bilo, za 8 dana tek moze biti rasplet, a ja sam u soku i nevjerici jer nema sanse da bi jutros dosla da sam znala da ce me drzati toliko dana tu. Rasplakali se i muz i ja, djetetu nismo jos nista rekli, zivi u uvjerenju da ce mama za 3 dana sa sekom doma 😪.
…
Sama sam u sobi, cimericu sam imala cijelih 5 min 🤣🤣🤣
Ajooj, bas mi je zao sto si morala ostati. I sad te svi prpaju jaoo. Nadaj se da si za tri dana doma da se mala ne razočara, ali trazi ti isto da te puste ako mogu i ako se ne mogu dogovoriti, mislim bezveze.. Budi pozitivna. 😊
Cure moje zaprimili me u bolnicu, kad mi je dr na prijamu rekla da ce me poroditi do 40 tj podrazumjevalo se 40+0 je krajnji dan ali ne, ostavljaju me do 40+6 i ako se ne otvorim idem na carski, promjenili su tih 40tt 🙄.
Druga dr me maloprije gledala na uzv i pricam usput s njom, ona ne vidi razlog za carski, nek lezim tu i cekam da se pokrene. Jos me trebaju vaginalno pregledati a to ce garant treca osoba.
Kako bilo, za 8 dana tek moze biti rasplet, a ja sam u soku i nevjerici jer nema sanse da bi jutros dosla da sam znala da ce me drzati toliko dana tu. Rasplakali se i muz i ja, djetetu nismo jos nista rekli, zivi u uvjerenju da ce mama za 3 dana sa sekom doma 😪.
…
Sama sam u sobi, cimericu sam imala cijelih 5 min 🤣🤣🤣
Drzi se, razumijem te u potpunosti. Ja sam u ponedjeljak, kad sam mislila da ce me ostaviti radi tlaka, od same pomisli da necu biti sa svojim djetetom, suze lila 🙄.
U nas je danas pocela radna akcija. Poceli smo s pituranjem, muz i ja asistent 😂😌 moramo sve završiti do vikenda, onda dolazi cica za laminat. I tako sve je to moralo cekati kraj trudnoće.. 😩
Svekrva je ne mogu rec donijela skare i 2 najlona, i evo je sad dosla s 5 lista salate.. Brat mu je nazvao mestra za laminat. Evo dizem im spomenik!! Rezim, ali eto radi muza sam kul. Gladna sam, idem jest dok nisam nekog ugrizla. 😂
Dr.Grgic je najbolji,dusa od covjeka🥰.Dr,Djakovic odlicna… Bilandziju srecom ne znam😁😁
Meni je uzas to kaj moram cekati bar 2 godine za novu trudnocu zbog carskog🙄 Ja sam htjela jako brzo novu🤪🤣🤣 Starim jbg🤪
Stignes jos, ne znam koliko imas godina ali ja cu sad sa 41 roditi drugo 😊. Jesi cula jucer za onu kineskinju koja je rodila sa 67? 🤣🤪
31 god. navrsila u 8mj…ali kad je bila ivf trudnoca….mozda druga bude spontano🤞 A joooj,nisam cula,ajme🙈🤪😁😁
Uz to pise da je zatrudnila prirodnim putem 😂😂 nez kako je imala volju za tim u tim godina 🙈🙈🙈
31 god. navrsila u 8mj…ali kad je bila ivf trudnoca….mozda druga bude spontano🤞 A joooj,nisam cula,ajme🙈🤪😁😁
Uz to pise da je zatrudnila prirodnim putem 😂😂 nez kako je imala volju za tim u tim godina 🙈🙈🙈
Bogme.....u tim godinama su vec bake a ne mame....mene jucer ekipa na poslu zeza, sad jos taman trece....reko sipak, dvoje dosta, vec sam si sa 41 prestara za radjanje a kamoli jos trece 🤪
Cula sam i citala da zene znaju nakon ivf ostati spontano trudne, drzim 🤞 da ti uspije
Sortiraj odgovore
Najstariji