Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marijaa.Ika
    30. Listopad 2019. 17:05

ivana0907

Hej curkre da se i ovamo prijavim….
    bili smo danas u ta… obavili ctg i uzv….
    curka je oko 2600 g… da mirujem bar do pon kad punim 37 tt… skroz je glavicom u zdjelici i ceka 😚😊
    u utorak idemo opet
    ajmee u umorila se danas koliko sam se nasjedila
    😂😂
    luce zao mi je sto si ostala… nadam se da ce se to sve pokrenit i prije samo vjezbaj 😂😂
    sto kaze zara nakon ovoliko mirovanja sad bi mi bilo cudno vjezbat ma bilo mi cudno i vozit i hodat i sjedit nakon ovoliko lezanja 😊😂
    sve za nase bebolinicee 😊🤗

Odlično 👌 😁 eto izdrzi jos malo, kako je krenulo ja cu zadnja.🤣

• Noemi1
    30. Listopad 2019. 17:09

ivana0907

Hej curkre da se i ovamo prijavim….
    bili smo danas u ta… obavili ctg i uzv….
    curka je oko 2600 g… da mirujem bar do pon kad punim 37 tt… skroz je glavicom u zdjelici i ceka 😚😊
    u utorak idemo opet
    ajmee u umorila se danas koliko sam se nasjedila
    😂😂
    luce zao mi je sto si ostala… nadam se da ce se to sve pokrenit i prije samo vjezbaj 😂😂
    sto kaze zara nakon ovoliko mirovanja sad bi mi bilo cudno vjezbat ma bilo mi cudno i vozit i hodat i sjedit nakon ovoliko lezanja 😊😂
    sve za nase bebolinicee 😊🤗

Te TA su uzas, guzica utrne tamo. Mogu mislit kak je curama koje idu svaki drugi dan. 😕

luce35
    30. Listopad 2019. 17:09

october30

Noemi1

E ni October se nije javila, ona je trebala imat pregled valjda? October gdje sii? Kak je proslo pegled? Se sto pomaklo tamo dolje? 😂

Eto me, na dan termina pregled… Nis se nije pomaklo, gledala mi plodnu vodu, nagurala valjda cijelu saku unutra i jos ono cudo metalno, kaze najmanje a meni ko da je stavila neznam sta… Za vodu kaze intenzivno mlijecna… U subotu opet na kontrolu.
    Gledam sad kad sam isla piskit ima nekih ko zilica, neznam jel mi to od tog guranja svega ili je dio sluznog
    Ja bi sad vec htjela konacno rodit, dosta mi je tih vaginalnih pregleda, svaki put ko da me netko siluje

Moguce da ti je to od tubusa, meni su u prvoj trudnoci radili s najmanjim ali svejedno bi bilo malo sukrvice jer nisam bila nimalo otvorena. Meni to jako neugodan pregled, mislim da me u petak ceka 🙄 al prezivjet cu i to 😉

Venus
    30. Listopad 2019. 17:13

Bok cure,

Luce  bas mi je zao za boravak u bolnici, razumim te. Meni je 6 noci nakon carskog ko cijela vjecnost bilo, prva 3 dana ok jer sam bas bila invalid al onda iza samo brojala minute kad cu doma. I kad mi je Branica rekla na viziti da mogu dan ranije doma pa se vratit dan iza vadit konce ja sva procvjetala, ako mozes potpisat da ides nazad doma onda super, sto ces se tu bezveze mucit, ovako bar mos doma hopsati na lopti i setati okolo ne bi li sta pokrenula sama.

Ja bas jucer bila ljuta na muza jer sam ga danima prije poroda nagovarala da mi donese pilates loptu da hopsam da mi se namjesti idealno beba i on nasao neku ispuhanu u podrumu i pisi propalo. Onda mi u radjaoni dali loptu da probam namjestit bebu, i onda dva sata cetveronoski tiskanje u prazno, i bas ono ljuto mu govorim ko mozda da sam danima na lopti hopsala bi se beba i namjestila u zdjelicu pa ne bih zavrsila na carskom 🤨😢

Danas me patronazna uputila na tel razgovor s mojom obiteljskom doktoricom vezano uz upali grudi i fibru, i po preporuci otisla u kliniku Sunce vadit krv i dat urin i crp pregledat. Sve je u redu, a CRP mi visok, normalan 0-5, a meni 89 🥴😰

Onda se cula s doktoricom na whatsapp i rekla mi da pocnem veceras ipak klavocin i da ce pomoc, da moze bit toliki cak i od grudi. I opet mi popodne skocila fibra na 37.4 cim su mi se kvrge formirale

• Noemi1
    30. Listopad 2019. 17:13

october30

Noemi1

E ni October se nije javila, ona je trebala imat pregled valjda? October gdje sii? Kak je proslo pegled? Se sto pomaklo tamo dolje? 😂

Eto me, na dan termina pregled… Nis se nije pomaklo, gledala mi plodnu vodu, nagurala valjda cijelu saku unutra i jos ono cudo metalno, kaze najmanje a meni ko da je stavila neznam sta… Za vodu kaze intenzivno mlijecna… U subotu opet na kontrolu.
    Gledam sad kad sam isla piskit ima nekih ko zilica, neznam jel mi to od tog guranja svega ili je dio sluznog
    Ja bi sad vec htjela konacno rodit, dosta mi je tih vaginalnih pregleda, svaki put ko da me netko siluje

Ajme grozno zvuce ti pregledi vasi 😧 e moguce da je sluzni🤔 mozda se onda i pokrene nest prije subote 🤞

lala3
    30. Listopad 2019. 17:15

Pikulica19

ayla

Bas jutros kontam kako nemam sto ni citat uz kafu nit ista i onda mi padne na pamet kako sam od 2 mj ovdje i kako smo se zbližile i sad se sve raspalo, cisto izgubih volju za forumom 😣😣

Tak sam i ja negdje…. Nije se raspalo tu smo mi 🥰
    Svejedno mi je gdje smo, ALI…..
    Ovdje su mi drage osobe pa tako da sam i vise ovdje.
    Samo sam vidjela da se nije postovao dogovor koje smo donijele da lijepo budemo svima podrska kako pocetku liste tako i krajem i eto netko nije trudan i rodio je i promjeni se kompletni dogovor.
    A dobro, nije lose, lijepo je to i neka privatnosti zbog bebica iako nije nacin da se ovako naglo reagiralo s tim svim 😔

Potpisujem od a do ž ☹

Venus
    30. Listopad 2019. 17:16

Nego vi sto ste radjale na carski jel normalno da mi je 10 dana nakon ono stomacic vec skupljen u sredinu i cvrst/tvrdji. Nije onako mlitav ko puding u bolnici, ima ga al cvrsci, pupak upao vise u sredini...
    I nezz kakvo je vama bilo krvarenje, meni je stalno narancaste boje i onako vodenastija teksura, zna po cijeli dan bit skoro prazan ulozak, onda nakon dojenja il sl.krene malo jace

luce35
    30. Listopad 2019. 17:20

Venus

Bok cure,

Luce bas mi je zao za boravak u bolnici, razumim te. Meni je 6 noci nakon carskog ko cijela vjecnost bilo, prva 3 dana ok jer sam bas bila invalid al onda iza samo brojala minute kad cu doma. I kad mi je Branica rekla na viziti da mogu dan ranije doma pa se vratit dan iza vadit konce ja sva procvjetala, ako mozes potpisat da ides nazad doma onda super, sto ces se tu bezveze mucit, ovako bar mos doma hopsati na lopti i setati okolo ne bi li sta pokrenula sama.

Ja bas jucer bila ljuta na muza jer sam ga danima prije poroda nagovarala da mi donese pilates loptu da hopsam da mi se namjesti idealno beba i on nasao neku ispuhanu u podrumu i pisi propalo. Onda mi u radjaoni dali loptu da probam namjestit bebu, i onda dva sata cetveronoski tiskanje u prazno, i bas ono ljuto mu govorim ko mozda da sam danima na lopti hopsala bi se beba i namjestila u zdjelicu pa ne bih zavrsila na carskom 🤨😢

Danas me patronazna uputila na tel razgovor s mojom obiteljskom doktoricom vezano uz upali grudi i fibru, i po preporuci otisla u kliniku Sunce vadit krv i dat urin i crp pregledat. Sve je u redu, a CRP mi visok, normalan 0-5, a meni 89 🥴😰

Onda se cula s doktoricom na whatsapp i rekla mi da pocnem veceras ipak klavocin i da ce pomoc, da moze bit toliki cak i od grudi. I opet mi popodne skocila fibra na 37.4 cim su mi se kvrge formirale

Ja sam nekoliko puta pila klavocin zbog mastitisa i visoke temperature, ne brini i nastavi dojiti, nece bebi smetati 😉

lala3
    30. Listopad 2019. 17:20

Koliko sam puta zaviria na forum samo da vidim je li neka rodila koja se javila da ide roditi, da se sad osjecam bezveze, jer je bio dogovor drugaciji, ali eto i u stvarnom zivotu to tako se zna desiti... mislim da se vise necu ukljucivati ni na kakve forume jer me ovo bas nekako pogodilo.. Ali naravno ostat cu ovdje da ispratim i posljednju curu iz ove grupe.. 

lala3
    30. Listopad 2019. 17:26

Luce joj bas mi je zao sto je takva situacija, ja se.isto bojim tog lezanja u bolnici, pa cekanje kad ce, a ono se ne pokrece nista.. pogotovo zbog djece kod kuce... kod mene se stomak skroz spustio, za ne povjerovat mi je bilo da sam sjekla nokte na nogama i nije mi smetao stomak, a prije desetak dana sam se sva zapuhala dok sam to obavila 🙈...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.