Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    25. Listopad 2019. 14:08

sunshine1

Nemoj bit POREZNA zaboga, vec oprezna 😂😂

🤣🤣🤣 otkidam

luce35
    25. Listopad 2019. 14:11

Kengurica

Meni svaki dan dodje slabo u ovo doba cca. Sad sam setala psa, 4x sjela i jedva dosla do doma. Rasplakala sam se. Eto Manich, sve je to, hormoni, iscekivanje..

Mene je do prije tjedan dana svaki dan otprilike oko 16 sati lovila slabost, s nicim to nisam mogla povezati i odjednom nestalo 🤔.

Jeja kod nas u Splitu nema wifi, muz ce mi prebaciti gb jer ih on ne koristi pa valjda ce biti dovoljno do induciranog a kad rodim vrijeme ce brze prolaziti 😍

• Jeja4
    25. Listopad 2019. 14:20

luce35

Kengurica

Meni svaki dan dodje slabo u ovo doba cca. Sad sam setala psa, 4x sjela i jedva dosla do doma. Rasplakala sam se. Eto Manich, sve je to, hormoni, iscekivanje..

Mene je do prije tjedan dana svaki dan otprilike oko 16 sati lovila slabost, s nicim to nisam mogla povezati i odjednom nestalo 🤔.

Jejakod nas u Splitu nema wifi, muz ce mi prebaciti gb jer ih on ne koristi pa valjda ce biti dovoljno do induciranog a kad rodim vrijeme ce brze prolaziti 😍

Ja imam sluzbeni mob, imamo mjesecno 40 gb dozvoljeno, ali to se, brijem, brzo potrosi, kad je dosadno i surfas. Sve izvan toga sami placamo.
    Jedino da mi mm donese sluzbeni laptop, na njemu mogu do mile volje a imam i maxTv to go 😊.

PatyDi
    25. Listopad 2019. 14:24

sunshine1

Ja sam prvom djetetu rezala noktice jako rano, nema te cega bit strah samo budi porezna, napravi mu to dok spava

Rijesenoooo 🤗 Zaspao je vani u kolicima i ja brzo caknula 😅

• Noemi1
    25. Listopad 2019. 14:24

Marijaa.Ika

Noemi1

ayla

Noemi1

lala3

Pobjeze nam Noemi glavom bez obzira 🤣🤣🤣, prepala se 😵.. Manich ti ces znati je li pravi smajli.. Laku noc cure, moram rano ustati

😂😂😂😂uplasila se, morala.utec dok se strasti nisu smirile 😜

Bojis se ti jecmenca 😂😂😂

Ma jees, ne treba mi sad jecmenac 😂 ne treba se kacit s trudnicama. Sef mi bio na poslu dobio jecmenac hahahhaha bio je uvjeren da se ljutim. Reko nije od mene, provjeri da ti zena nije trudna🤣🙈

Hahahah, ne boj se necu ti sic u ponoc
    😂😂😂🧙‍♀️

😂😂😂

• Noemi1
    25. Listopad 2019. 14:27

ayla

Noemi1

ayla

Prvo s biobazom poslje uzela bademovo ulje i dzaba, jedino pomagalo da ne svrbi.. Pricaj mi o ulazku u kadu mi imamo dzakuzi i sirok je nevolim uopce nikakve kade nit ista men je tus zakon, al muz voli napuniti kadu.,i nisam se usudila ici sist jer bi morali zvati bager da me izvucu 😂 ja se nikad ne zakljucavam u kupatilu ma nigdi jer me strah ako nebudem mogla otkljucati odmah me panika vata za koji nisam znala da mi smeta, nevolim male prostore zato ni kljuc

Ja bii jacuzzii 😮🤤 hahahha ma ja svom vjerujem da bi me podigo i iscupo iz kade ak zaglavim, pa sam se bez beda kupala 😂

Citav bojler ispraznis dok napunis ko voli lezati ok a ja ne volim gubim vrijeme lezajuci u kadi 😂😂 i jos kad upalim mjehurice bude pree vruco.. I moj bi mene samo bi potrajalo 😂😂

Ajde bar je voda jos jeftina 🤣 ma ja se volim izlezavat u kadi i surfat po mobu. Tako.mi je jedan mob i crko 😂 upo u kadu 😅😅

• Noemi1
    25. Listopad 2019. 14:43

DijMar

Kada ste prvi put rezale bebama noktice? Ped.u bolnici je rekla da 2 mj raspamo samo jer su jagodice jako blizu, ali nikako da napravim kak spada jer se stalno mrda…jako je podrapan po licu, a rukavice odmah skine 😓

Ja sam s 2tj prvi put, dok je spavao i svejedno sam ga uspjela.malo porezati 😅😅 ak nije se probudio. Pa sam spricnula malo octenisepta na sterilnu i obrisala. ( prije uporabe sam stavila skarice na 3min u prokuhanu vodu, iako pise da se ne smije, ali da nisam stavila bila bi paranoicna da ce pokupit kakvu bakteriju). Sad mi je shema da rezem nokte dok jede, onda je bas miran i mos mu radit sta hoces. Prvo odrezem pa one kuteve noktica jos isturpijam. Iako su nama u bolnici rekli da ne rezemo mj dana nokte. Patronazna je rekla da mogu ako hocu, al ti noktici se do mj dana sami kidaju kako se beba grebe. Samo je meni uzas bio gledat izgrebano lice pa sam se upustila u avanturu 😆

• Noemi1
    25. Listopad 2019. 14:44

sunshine1

Nemoj bit POREZNA zaboga, vec oprezna 😂😂

😂😂😂😂😂😂 otkidam na ove greske  😂😂 i nekretnina menga 😂😂😂

• Noemi1
    25. Listopad 2019. 14:49

Julie super za Marina, mozda je uhvatio neki ritam 😊 samo nek on nastavi biti tako dobra beba 😊 
    Cure jeste skontale da Manich na kraju svakog posta ide malo lec i odspavat 😂😂😂 ajde Manich krecii se da beban samo izleti iz tebe 😊 
    Ovo za wifi ne znam, meni je pisalo u bolnici ginekologija valjda za ime wifija, al nisam pitala za sifru 🤷 ja ponjela knjigu pa mi proslo vrijeme. I stalkala sam vas na forumu 😂

• Noemi1
    25. Listopad 2019. 14:51

Ayla kako je malena danas? Jel bolje? 
    Dejo kakva je kod vas situacija? Ste bili jos na kakvim pretragama?
    Pikulice su te otpremili kuci ili za radjaonu 😁 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.