Cure samo da vas pozdravim, danas mi je dan D 🙄.. od jutra sam na nogama, obaveza milion, evo sad ko krepana macka malo prilegla, jer me opet probada nisko, vjerovatno od pretjerane aktivnosti.. Uz to sve cekam sad ce mi doci sveki i zaova i troje njene djece, plus ovo moje dvoje ima da 🤯🤯🤯, ali eto ostat ce da pricuvaju moje dok budem na pregledu... samo se trebam srusiti tamo kod nje u ordinaciji... Dva puta sam morala ici do grada i to jos sa djecom... umorna sam i fizicki i psihicki... javim se poslije pregleda 😘
Pikulice sretno, da sve bude ok 😘
Manich bas te zeza, vjerujem da je stvarno tesko to iscekivanje i je li ili nije 🙄, polako, kod nas ovdje se koristi jedna rijec, bas u takvim situacijama.. sabura 😊😊
Jutrooo sovice… Samo da prijavim da sam kuci i da sam prolupala na skroz.. Od pola 3 me drze budnom menstrualni bolovi koji su se sirili u ledja… Dvaput se ustajem da idem na wc u tim bolovima i dvaput osjetim hop nest mokro gledam mokar dnevni i gacice ali sa djelovima sluzi ne cista voda.. Kontam ostaci sluznog vracam se u krevet vrtim se boli me nr dovoljno jako za neku uzbunu ali dovoljno da sam budna onda oko pola 5 osjetim krulji mi stomak jebeno sam gladna.. Izdrzim do 6 i ustajem kontam popit cu ja i kavu i jest pa ako nastavi boljeti spremit se pa u bolnicu. Evo popila kavu bol prestala idem jest i pucat si u glavu hahahahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣 ovo je tako glupooooo da vam nemogu opisat.. Zelim spavati ono boli mislim si to je to krece samo sto nije i onda na kraju sve stane. 😒😒😒😒😒🤔🤔🤔🤔🤔
Zeza te malac 😆 morat ces ga delozirat ak tak nastavi 😛i dosta si ti spavala, propustas nocna druzenja 😀
Ma meni ovo sad vec ide na zivce ove lazne uzbune doslovnooooo ludiiim... Jutros sam samo cekala da svane da zovem da me voze u bolnicu i na kraju kazem prosli bolovi zvala doktoricu za to curkanje jutros na dvaput i rekla joj da mi vise nije curilo i ona meni kaze nista to nije i da curka plodna voda tak polako kao 48h smije tako biti i da ako se ponovi sutra da idem onda sutra za bolnicu. Et bolova
nemam nikakvih osim sto me hemoroidi bole danas za popizdit. Ocajna sam jer sam umorna kako se nisam naspavala i razocarana sto nista nije krenilo. Najradje bi otisla za bolnicu i ostala tamo da mi oni prate stanje i da sam mirna ako nest krene al kakve sam srece pitat ce me zast ste vi dosli. 😔😔🙄🙄😩😩😩😩
Pikulice sretno, da sve bude ok 😘
Manichbas te zeza, vjerujem da je stvarno tesko to iscekivanje i je li ili nije 🙄, polako, kod nas ovdje se koristi jedna rijec, bas u takvim situacijama.. sabura 😊😊
Ma nemogu vise.. Neznam jel kojoj bilo ovako znam da su ovo hormoni sada i da ludim zbog njih ali evo ja placem od muke nemogu vise. Da se nista ne desava nebi mi bilo ovako nego evo vec danima i ti trudovi i bolovi i otvaranje i sluzni cep i danas ovo curkanje i sve ide kao da je to to i taman kad skontam evo ga krenulo je vrijeme je meni se sve smiri. 😭😔 Idem si sad zamjesit tjesto za pitu i napravit za jest i onda idem lec i probat odspavati.
Meni svaki dan dodje slabo u ovo doba cca. Sad sam setala psa, 4x sjela i jedva dosla do doma. Rasplakala sam se. Eto Manich, sve je to, hormoni, iscekivanje..
Jedno bedasto pitanje, imaju li bolnice wi-fi, da si ne trosim datu ako zavrsim u bolnici?
Kada ste prvi put rezale bebama noktice? Ped.u bolnici je rekla da 2 mj raspamo samo jer su jagodice jako blizu, ali nikako da napravim kak spada jer se stalno mrda...jako je podrapan po licu, a rukavice odmah skine 😓
Jedno bedasto pitanje, imaju li bolnice wi-fi, da si ne trosim datu ako zavrsim u bolnici?
Nije bedasto. U Splitu nema, pretpostavljam da ni drugi nemaju 🤭 To je prvo što sam pitala kad sam došla u sobu haha kako je vrijeme presporo prolazilo a svoj internet sam potrosila u sat vremena jer sam gledala gospodina savrsenog na rtl playu
Ja sam prvom djetetu rezala noktice jako rano, nema te cega bit strah samo budi porezna, napravi mu to dok spava
Sortiraj odgovore
Najstariji