Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Kolovoz 2019. 22:19

Noemi1

ayla

Moja cimerica je rodila vecu bebu od mene i samo je popucala i ima 4 sava ja sam rezana i beba je manja tako da curke kazu da se lakse rodi veca beba jer se ona sama odgurne za van.. ☺️

Ja sam rodila manju bebu, nisam rezana, isto imam par savova. Mislim da tu igra ulogu samo elasticnost tkiva 🤔

Ma da i ja mislim da je do toga, a i beba sama pomogne pri porodu da izade kada se odguriva meni je doktor zajahao na trbuh da bi ju istirao van srecom nije njoj nista polomio koliko je stisnuo 

30. Kolovoz 2019. 22:23

Nego curke sto se ceka, di su bebači? Kad cemo novu temu pokrenuti da imam s kim o bebama ☺️☺️ 

Julie
    30. Kolovoz 2019. 22:31

ayla

Nego curke sto se ceka, di su bebači? Kad cemo novu temu pokrenuti da imam s kim o bebama ☺️☺️

Ti nama slobodno pisi o bebici kaj god, sad cemo mi....za dva do tri tjedna dolazi jaaaako puno bebica 😍

30. Kolovoz 2019. 22:45

Julie

ayla

Ti nama slobodno pisi o bebici kaj god, sad cemo mi….za dva do tri tjedna dolazi jaaaako puno bebica 😍

Sad kad krenu bebe necemo se stic pratit hahaha.. Samo neka nam dodju nase bebice pa cemo i dalje razmjenjivati iskustva... 

Julie
    30. Kolovoz 2019. 23:03

Manich

Julie

ayla

Ti nama slobodno pisi o bebici kaj god, sad cemo mi….za dva do tri tjedna dolazi jaaaako puno bebica 😍

Sad kad krenu bebe necemo se stic pratit hahaha.. Samo neka nam dodju nase bebice pa cemo i dalje razmjenjivati iskustva…

Da, da 😍😍😍😍😍

30. Kolovoz 2019. 23:18

A sto cu vam pisati kad ste jos trudne pa kukate ja sam zavrsila sa kukanjem tim 😂😂😂 jedva cekam da stigne jos bebaca 🥰🥰 i da se lista pocme nadopunjavati bebama 😍☺️ ko bi reko da cemo tako brzo doci kraju bilo je jako ljepo druzenje o trudnoci 🤗 da vas nije bilo mislim da bi dobila zivcani slom 🤪

Julie
    31. Kolovoz 2019. 00:00

ayla

A sto cu vam pisati kad ste jos trudne pa kukate ja sam zavrsila sa kukanjem tim 😂😂😂 jedva cekam da stigne jos bebaca 🥰🥰 i da se lista pocme nadopunjavati bebama 😍☺️ ko bi reko da cemo tako brzo doci kraju bilo je jako ljepo druzenje o trudnoci 🤗 da vas nije bilo mislim da bi dobila zivcani slom 🤪

Onda jos malo cekaj i eto nas hrpa 😅

• ReginaP
    31. Kolovoz 2019. 00:13

Ja sve nešto osluskujem jel kreće što, ali za sad baš ništa 😁

31. Kolovoz 2019. 02:21

ReginaP kad se najmanje nadas tad ce, ja nisam ocekivala kad je mene krenulo ostala sam sokirana i bilo je kud bas sad 😂😂

lala3
    31. Kolovoz 2019. 04:43

Martina0204

Evo mene! Sutra i preksutra ctg, ak se nis ne desi u pon inducirani 😭
    Kad sam to cula samo mi je doslo da placem…

Nemoj se plasiti indukcije, prvo sam rodila prirodno bez indukcije, bez icega, oko 6 sati sve ukupno traalo, a drugo presla preko termina, probili mi vodenjak, krenuli lagani bolovi, onda onsko sve jace i jace, prikljucili mi indukciju da ubrzaju porod. Za 3 i po sata se porodila, oko sat i po bila na indukciji.. brze se otvaras, brze sve prođe, mada su bolovi jaci... ne sikiraj se, bit ce to sve ok 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI