Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Srpanj 2017. 14:30

Violeta1, i moji doma se svadjaju SVAKI DAN, tako da koristim setnje da se ne zivciram.
    Sogor i sestra vise ne zele dolaziti na ruckove jer im je neugodno kad pocne ping pong.

Barbs, mene ceka zivot u zajednici sa family od dragog dok ne skrpamo svoj stan.

Bit ce veselo lol

Drzi se!

05. Srpanj 2017. 14:32

S sto se tice opreme za bebu, nit se tko nudi niti pita. Bake i dede, seke etc
    Jos moramo skrpat lovu za extra kupaonu, ja sam rekla da cemo mi to rijesit. Vele dobro.
    Mah

IvanaIvica
    05. Srpanj 2017. 14:52

Kaaaak vadit krv 3 puta iz ruke i pikat u istu venuuuu?😱 Ja se svaki put srušim kad mi vade krv...to su mukeeeee....
    Kaj se tiče osjetljivosti ja se rasplacem svaki drugi dan...jel i mi se moramo selit...na stanu smo u Sesvetama još uvjek...jer sam ja radila u ZG i t..comu...i svaki dan moramo putovat u Ivanić jer tamo su naši i naše polje i sveee...i svaki put kad pitam kad on veli : IMA VREMENA! A ja gotova 😭😭😭
    Onak kaj se tiče keksanja još je to redovito jel hval Bogu nemam s ničim problema...nit ikakve gljivice,bakterije,upale...bla..bla...rekli si doktori da ak možemo da do zadnjeg dana😂😂 da će bit lakši porod..😂 

IvanaIvica
    05. Srpanj 2017. 14:53

I da šta se tiče stvari i svega ostaloga izgleda da ćemo si bas sve sami morat kupovat...nitko ništa ne nudi i ne spominje...već nas pitaju kad mislimo kupit ovo,ono..😑

05. Srpanj 2017. 15:01

Ivana ne iz iste vene..al iz iste ruke. Tri puta su me pikali. Al ja nemam problema inace kad vadim krv, tipa da mi pozlije il nes. Ne smeta mi

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    05. Srpanj 2017. 15:09

Violeta, i ja sam dobila 8kg  Opet sestra nesti kenjakla?   a bas smo jucer o tome pricale; kako sestre nemaju sta kenjkati... Ah joj, vidim, i tebi je veselo s druge bande... I mene nervira kad se netko nudi i onda zatisje... super za nalaz!!! 
    Moji su mene pitali sta hocemo, ja sam rekla da se ne sekiraju oko toga... I onda smo dobili ideju da kupimo novi krevetic, a onaj kojeg dobijem od frendice proslijedim njima jer su htjeli kupiti za sebe doma jedan (polovno)... I onda mi je mama rekla: hmmmm... Iznenada sve novo zelite?!
    Ma cekaj...?! Prvo pitas sta nam treba i onda kenjkas?!
    Ma zivot u zajednici nije los-AKOOOO zivite odvojeno... Nas su "delozirali" iz apartmana... S time da je sveki dragome rekla: aaaah, mozea smo ipak ove godine trebali preskociti (jer sam ja trudna)... Kad je to rekla?! Krajem 5.mjeseca kad joj je skoro cijela sezona bila bukirana 

barbs
    05. Srpanj 2017. 15:09

Za Ogtt: 2x su mi vadili iz jedne ruke, a 1x iz druge... 

dzenny
    05. Srpanj 2017. 15:12

Ivana,ja sam isto malo slabija,iam nizak tlak pa mi malo fali da se srusim.. bas kad sam radila ogtt sam se srusila,aa inace ovak kad mi jednom vade nemam problema,ali zato prostorija bez zraka mi je najveci neprijatelj..
    Hmm ii ja i moj dragi sve ali bas sve moramo uzimat,jer niti nam ima ko dati robicu ni krevetic niti ista,ali hvala Bogu pa smo financijski dobro,aa bgm da nismo bio bi problem (ivak bi bilo duplo bolje i lakse da je neko tu da pomogne) 
    Ahh i moja svekrva uvijek govori sve sve novo treba kupit kao nista polovno,aa ovamo sa parama kad daju su 'tanki' .. rekla sam neka se niko ne mjesa,ja i dragi cemo sve dogovoriti.. 😉

IvanaIvica
    05. Srpanj 2017. 15:13

Ja sam mislila da se taj šećer iz prsta vadi 😱😱 Omg 😫😫

05. Srpanj 2017. 15:13

Hahahhahwhs Barbs..zato cete iduce godine biti na svom pq vas nece moc delozirat😁

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.