Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    05. Srpanj 2017. 13:05

Tea2803

I_me ja svojoj isto rekla tako ali ona sve je dobro zatvorena si to je najbitnije i kaze a to je tako 😀😄 i eto.. Bitno da sam zatvorena da je maleni dobro da ima plodne vode i eto☺
    Kod tebe je bolno ili ima neki problem kad ti je dala da pijes to?
    Meni nije bolno ali je nelagodno kad se to sve ukoci i stvrdne ja se nemogu pomaknut dobru minutu
    Dzenny 😘😘😘

Imala sam par bolnih da se ne mogu pomaknit koje su trajale do cca 2 min, bas jako grcenje gdje sam bila u placu. Vec sam na hitnu htjela ici! Zato mi je dala to da pijem, zbog bolnih! Preventivno, da ne bi bilo kad bi bilo. One opustaju maternicu. Al one se dese u zadnjih 3,4 tjedna par puta..

I_me
    05. Srpanj 2017. 13:10

Sanjchi meni sad mama kad dodje u 7 mj, dogovorile smo se da cemo krecit, aredit laminat i napravit generalku u stanu. A u 9 mj prije nego beba dodje ili kad rodim ( dok sam jos u bolnici ) sam mislila naci neku tetu koja cisti da mi sve oriba da dodjemo u cisto i spremljeno. Mislim moze i muz sve sredit, a i rekao je da ce on oribat stan dok smo mi u bolnici al ga ne zelim tlacit. Radit ce i dolazit svaki dan u bolnicu, pa mi lakse naci nekog da umjesto njega sredi sve.

05. Srpanj 2017. 13:16

Pa i ja sam planirala isto tako,poslije renovacije naravno generalka. Al kak smo krenili, ja necu moc prstom mrdnut kad dode vrijeme za generalku😂😂

A za ciscenje prije izlaska mislim da je nabolje nekog nac i platit i gotovo

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Tejuska♡
    05. Srpanj 2017. 13:18

I_me nadam se da se nece ponoviti!! Nezgodno je to bas! Mene i obo smeta a da su jos i bolne ufff 😐😐
    Kod mene ce moj muz sve sa mojom sekom napraviti dok sam ja na moru 😁 I okreciti i otici kupiti novi ormar i oprat mi robu i sve poslozit i izglancati 😊 on je jako pedantan i kad se J trebao roditi isto mi je sve skoro sam slozio,pedantniji je i od mene moram priznat pa mu neke stvari moraju bit po ps-u

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

05. Srpanj 2017. 13:19

Jer seka i ovako ima doma dvije curice pa joj je nezgodno..a i dragi bi prije strankinju meku pustio samu da cisti nego moju sestru😂😂🙄
    A njegovi, kao sto rekoh nista ne govore nit spominju. 
    A jos imamo posla po kuci..uh..muka mi kad se sjetim. Pa krecenje i sto cuda..onda slaganje opreme i svega za bebu😰

05. Srpanj 2017. 13:20

Tea2803

I_me nadam se da se nece ponoviti!! Nezgodno je to bas! Mene i obo smeta a da su jos i bolne ufff 😐😐
    Kod mene ce moj muz sve sa mojom sekom napraviti dok sam ja na moru 😁 I okreciti i otici kupiti novi ormar i oprat mi robu i sve poslozit i izglancati 😊 on je jako pedantan i kad se J trebao roditi isto mi je sve skoro sam slozio,pedantniji je i od mene moram priznat pa mu neke stvari moraju bit po ps-u

Dobro je dok muz hoce..moj nema pojma di stoje sredstva za ciscenje a kamoli sto drugo😂😂😂😂😂

barbs
    05. Srpanj 2017. 14:03

I me, držim fige da je sve u redu, tj. da si zatvorena!  I mene toga bude strah... Bila sam na 4Du i sve je bilo u redu i bila sam zatvorena i imala puno plodne vode, ali od onda su eto prošle 2 sedmice, pa jedva čekam sutra pregled.
    Muž zna čistiti... ponekad zna čistiti bolje i od mene!  I to kad bi mi se (SREĆOM) zainatio jer bih mu kenjkala da mi ne pomaže kod kuće... Otkad sam trudna, svašta radi, a da mu ni ne spomenem  Ako budemo nakon ljeta otišli dolje u apartman, on će krečiti stan, pa ćemo ga srediti prije bebice (nadam se da neće odlučiti doći prije termina). Oko 10.9. navodno da nema više turista... To mi je malo na knap  Ali što je tu je... Mislila sam zamoliti svoje da mi dođu pomoći, ali sada sam se napizd*** i odlučila da ih više ne pitam za pomoć... Znam ja biti tvrdoglava, ali ja se s mužem ne svađam... Mene muž ne naljuti... Mene muž ne rasplače. Kad sam doma mene rasplaču filmovi/serije, ali bitno je da sam ja za svoju obitelj uvijek napeta, uvijek planem bez veze i imam težak karakter. Sada krive hormone, a u biti ne shvaćaju činjenicu da su mi to i prije trudnoće govorili i onda bih se rasplakala (ne pred njima) jer bih stvarno samu sebe pitala ako je to moguće... Ali kad npr mama plane na svoju mamu onda je sve to u redu... onda ona nema težak karakter (a bude ista situacija kao kod moje mame i mene; nona pita 30000 puta mamu ako je gladna i jednako puta joj kaže da mora jesti. mama plane jer nema volje toliko puta odgovarati; ja planem radi istih stvari i eto - ja sam bezobrazna, sa mnom se ništa ne može pričati, imam težak karakter, itd...)
    Eto, ja trenutno moram krenuti raditi ručak za nas 5... Nemam apetita... Plače mi se - opet... Želim biti sama, a nažalost, nemam tu mogućnost (živio život u zajedniciiii!!!)... 

violeta1
    05. Srpanj 2017. 14:09

Moji i njegovi nit se nude pomoci nesto niti pitaju. Mama mi je krecila i jos ce njegova mama spavacu ali to sam sama pitala i rekla im. 
    Mene trenutno zivcira samo jedno, moji su rekli da ce mi kupiti sve od opreme robice i toga za djete i onda im je moja seka rekla neka mi kupe kolica, jucer smo isli na rodendan i usput naisli gledati kolica jer smo muz i ja htjeli a moji su isli s nama, i sute ko picke da moram tako reci! A njegovi su rekli isto dat nesta novaca pa da uzmemo sta nam treba i oni sute ko picke. Od nikog nista ne trazim nit trebam, al onda nek mi ni ne govore ovo ce ono ce, pa onda sute, a meni vrijeme ide i ne pada mi na pamet kupovat zadnjih 5min! U petak trebaju stici drugi modeli kolica i ako stignu idemo kupit kolica, krevetic, posteljinu, ma sve ostalo. I moji i njegovi to znaju i naravno sute! Onak dode mi da im kazem da ne zelim nista od njih a niti da mi pricaju bajke. Bas me to ljuti jako!! Ufff...
    Muz je onak ladovina ali i njemu nije jasna ova situacija i bas je danas rekao, u petak ako dodu kolica mi idemo sve kupit, necemo nikog molit. 
    Ogtt nalaz mi je gotov, sestra kaze ok je, samo da pripazim s kruhom, tjesteninom i slatkim jer sam dobila 8 kg do sada. Ja sam rekla samo na to da cu pripazit.

violeta1
    05. Srpanj 2017. 14:15

barbs

I me, držim fige da je sve u redu, tj. da si zatvorena!I mene toga bude strah… Bila sam na 4Du i sve je bilo u redu i bila sam zatvorena i imala puno plodne vode, ali od onda su eto prošle 2 sedmice, pa jedva čekam sutra pregled.
    Muž zna čistiti… ponekad zna čistiti bolje i od mene!I to kad bi mi se (SREĆOM) zainatio jer bih mu kenjkala da mi ne pomaže kod kuće… Otkad sam trudna, svašta radi, a da mu ni ne spomenemAko budemo nakon ljeta otišli dolje u apartman, on će krečiti stan, pa ćemo ga srediti prije bebice (nadam se da neće odlučiti doći prije termina). Oko 10.9. navodno da nema više turista… To mi je malo na knapAli što je tu je… Mislila sam zamoliti svoje da mi dođu pomoći, ali sada sam se napizd*** i odlučila da ih više ne pitam za pomoć… Znam ja biti tvrdoglava, ali ja se s mužem ne svađam… Mene muž ne naljuti… Mene muž ne rasplače. Kad sam doma mene rasplaču filmovi/serije, ali bitno je da sam ja za svoju obitelj uvijek napeta, uvijek planem bez veze i imam težak karakter. Sada krive hormone, a u biti ne shvaćaju činjenicu da su mi to i prije trudnoće govorili i onda bih se rasplakala (ne pred njima) jer bih stvarno samu sebe pitala ako je to moguće… Ali kad npr mama plane na svoju mamu onda je sve to u redu… onda ona nema težak karakter (a bude ista situacija kao kod moje mame i mene; nona pita 30000 puta mamu ako je gladna i jednako puta joj kaže da mora jesti. mama plane jer nema volje toliko puta odgovarati; ja planem radi istih stvari i eto - ja sam bezobrazna, sa mnom se ništa ne može pričati, imam težak karakter, itd…)
    Eto, ja trenutno moram krenuti raditi ručak za nas 5… Nemam apetita… Plače mi se - opet… Želim biti sama, a nažalost, nemam tu mogućnost (živio život u zajedniciiii!!!)…

Uf zivot u zajednici je bas nezgodan. Hvala Bogu pa smo se odvojili, a i sto dijelimo dvoriste i to mi je tesko. Nemoj se sekirati radi takvih stvari, svagdje je to tako, moji mene isto znaju bas nasekirati. Najgore mi bude kad sam ja u pravu a oni mi se smiju i rugaju jer oni misle da su oni u pravu. Ma joj ti odnosi, glava me boli. Neki dan sam bila kod mojih i oni su se tako posvadali da sam se ja uplela i rekla da necu ni dolazit jer mi se ne da gledati i slusati njihove svade, ne slusaju ni oni moje s muzem.

• sretna
    05. Srpanj 2017. 14:27

Mi zivimo u zajednici i ne bi to mijenjali za nista 😄 moji su dolje, mi na katu. Fizicki odvojeni stanovi. Nitko nam se ne petlja, a da.ne pricam koja je prednost kad hocete malo izac van, malog samo spustimo dolje baki na soavanje ili kad smo na svadbi isto tako. Ne moramo ga vozit simo-tamo. Uglavnom, nama je super!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.