Sad sam se rasplakala pred njima i opet sam ja previse osjetljiva i "nista" mi se ne moze reci… A to je oduvijek tako… Ja kad izrazim svoje misljenje"uvijek planem", a zato moram slusati tudja misljenja i napadanja…
ne moras ti nista!!
nikakva misljenja i napade!
i ne plakat.. zbog sebe i zbog diega!
uvijek ce biti uplitanja i komentara,a na tebi je kako ces se nosit stime.. nije lako i tesko je al najbolje je maknit se koliko mozes
poslusaj savjet,klimni glavom,ne se upustat u svadju, reci im da su oni pametni a ti tuka i napravi po svom!!!!
Njegovi me pile jel sve ok s bebom?
Velim je ok je, kazu 'to je najbitnije'
Znam da je.
Rekla sam im da bi mi bilo draze provest s dragim trudnocu, da vrijeme ide. Vele 'bit ce, polako'
Uhh 😡
(Prije trudnoce smo trebali zivjet skupa, tocnije od 2.mj i znaci od tad traje 'plan')
I me, ja kad sam uzimala vaginalete nisam se seksala... Dragome nije bilo tesko... A jucer sam se pisala s njime od smijeha jer je osjetio bebu (s rukom je mazio trbuh), pa mu je bilo jaaaakooo tesko seksati se Teskom mukom
I jos je rekao da ne bi da je curica
Hahahahahahahahahahaha
I me, ja kad sam uzimala vaginalete nisam se seksala… Dragome nije bilo tesko… A jucer sam se pisala s njime od smijeha jer je osjetio bebu (s rukom je mazio trbuh), pa mu je bilo jaaaakooo tesko seksati seTeskom mukom
I jos je rekao da ne bi da je curica
Hahahahahahahahahahaha
hahahhahahahahahahahhaha
i moj je osjetio bebu zadnji put kad smo se sexali ali njega to ne smeta nista
Na pocetki i moje trudnoce bilo je uplotanja od strane svekrve i smislu da me svaki dan zove pa ;'oblaci se dobro,pa jedi,kuhaj sebi,pa nemoj to pa nemoj ono' dok ja nisam popiz... i rekla u oci joj :' znas sta,ja nisam nesposobna da se nemogu brinuti za seebe i bebu,ipak ovo beba je najbitnija meni i tvome sinu i ti se u tome ne mozes ni blizu porediti' i od tada je sve bez problema.. fakat mi to islo na zivce da sam znala plakat,jer sta god da me zigne zaboli sve kao ja se prehladila,ma dosta vise..
Nama zenama stvarno nije nimalo lako!!
I ja def idem tjerat posao brzo nakon poroda.
Imam osjecaj u biti receno mi je 'super sto ces biti doma jer su psi sami'
😒
Moj koliko je aktivan,nema vremena u toku sexa ni da je osjeti,on je osjeti kad na kraju odmara 😂😂 al tatica je do tada gotov i onda govori kao bebi:'ok,ok ewo necu ti dirat mamicu' 😂😂
Barbas, da ta recenica je najbolja "kako ti uvijek planes i samo se zelis svadjati". Jooooj, a nitko ne vidi da 1000 puta presutis sva sranja koja cujes i vidis, i onda se cudom cude, evo opet se hoce svadjat! Ja zbilja shvacam da sam osjetljivija nego inace, ali mislim da sam i dalje razumna!
Cure, bas me.nasmijete sa svojim plakanjem i osjetljivoscu 😂 mislim, ne mislim nista lose, samo kad to citam ko da glrdam film neki.
Meni bije bilo tako ni u orvoj trudnoci ni sada. Nikakva preosjetljivost niti plakanje za ista 😄
Pa inace mi kad nesto presutimo to niko ali bas niko ne primjeti,aa kad reces jednu rijec ti bi se odmah samo svadjala..
Sortiraj odgovore
Najstariji