Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Srpanj 2017. 15:14

IvanaIvica

Ja sam mislila da se taj šećer iz prsta vadi 😱😱 Omg 😫😫

Ne ne...krv ti vade 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Suncokretica
    05. Srpanj 2017. 15:15

Pozdrav,
    ja se evo vratila od zubara. Išla sam provjeriti jel ima šta karijesa da to popravim sve prije bebe. Sve super, zubi zdravi i lijepo smo ih ispolirali, spremni za ljeto 
    Mene ne smeta diranje trbuha, ali ako je netko koga poznajem, koma mi je kad netko nepoznat dira...
    Al mi je još dosta mali pa pretpostavljam da će tek kasnije biti diranja. Danas mi zubarica veli da nikad ne bi rekla da sam u 6-om mjesecu, kao da sam tek na početku. Ujutro mi je uvijek puno manji nego navečer, a i ovisi što obučem. A ja hoću da naraste baš onako lijepo okrugli da se vidi!! 
    Osjetljivost- 100 puta gora sam bila u pmsu, mislila sam da će me trudnoća pretvorit u svakodnevni pms al srećom je super! Cure nemojte se bezveze živcirati!
    barbs- i mi imamo u planu jaslice, bez obzira što su njegovi ulicu dalje. Vjeruj mi bolje za sve, a pogotovo za dijete! Baka i deda su super, ali to ne zna ništa drugo nego razmaziti dijete hehe. Super za pričuvati sat-dva ali na cijeli dan ne bi ni oni mogli, ipak su to stariji ljudi, dovoljno imaju svojih zdravstvenih problema...
    Stručno osposobljavanje ne financiraju iza 30-te pa ćeš to odraditi čim dijete napuni prvu godinu. Znam jednu curu koja je prešla 30 i nikako da dobije staž upravo zbog toga tako da je moj savjet da to i stručni ispit rješiš što prije! Samo se drži svojih uvjerenja i nemoj misliti na druge, to ti je moj savjet...
    dzenny, ko da slušam svoju svekrvu! Nemoj ovo, nemoj ono, ko da sam invalid zato što sam trudna, za poluditi nekad, ali još nisam došla u tu fazu da joj odbrusim a možda bi trebala 
    pupy, baš je super spavaćica, takve su po 200 kn u dućanima za trudnice. Morat ću skoknuti do placa, nisam ni znala da toga tamo ima...

IvanaIvica
    05. Srpanj 2017. 15:15

I mi smo stabilni šta se tiče financija,ali mislimo ipak uzimati ne tako skupe stvari...stalno će nešto trebati kako će beba rasti...lako za sve...samo da sa bebicom bude sve u redu..☺️👶🏼

05. Srpanj 2017. 15:18

dzenny

Ahh i moja svekrva uvijek govori sve sve novo treba kupit kao nista polovno,aa ovamo sa parama kad daju su 'tanki' .. rekla sam neka se niko ne mjesa,ja i dragi cemo sve dogovoriti.. 😉

Moja sveki je rekla da ce nam oni kupit kindu a sogi prematalicu (ormaric onaj jel) e sad..ja bi si izabrala sto mi se svida, a nznam koliko su oni mislili dat novaca. Svojima bi mogla rec da nam kupe prijenosni krevetic, ovaj koji si zelim je oko 600-700 kn. I kolica cemo sami jer su najskuplja i glupo mi od ikog trazit da tolkr novce daje a znam za sve njih koliko mogu dat. Bit ce veselo kad se krene kupovat😱

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Suncokretica
    05. Srpanj 2017. 15:19

Ja danas kupila ljetnu robicu za svoju curu u Manni, nisam ni znala da imaju robu za bebe, a sad je na sniženju. Jedan kompletić i 2 haljinice, znam da je još prerano ali eto nisam mogla odoljeti 

IvanaIvica
    05. Srpanj 2017. 15:19

Znaci ja ak idem taj šećer vadit imat ću psihičke pripreme 😩😩

• Natasha555
    05. Srpanj 2017. 15:33

IvanaIvica

Znaci ja ak idem taj šećer vadit imat ću psihičke pripreme 😩😩

Nije ništa strašno,  vjeruj mi. Ja bila danas drugi put i sve prošlo bez frke. Uzmi neku knjigu, mob da surfas ili možda s nekom trudnicom drugom pričaju  (ja se danas skompala s jednom, termin nam blizu i ići ćemo u istu bolnicu roditi pa razmjenile brojeve). 

I da, nalaz je u redu 

Kiki156
    05. Srpanj 2017. 15:59

Natasha super za nalaz! 
    Mene su pikali prvo iz prsta, pa tri puta iz iste vene. 
    Super i za pidamicu, frendica mi je isto rekla da je ona uzela na placu, a ionako ih nakon poroda mozemo bacit pa se ne isplati davat preveliku lovu. (A i nisu mi te lijepe da ih toliko placam). 
    Ja sam se isto udebljala oko 8 kg do sad, i znam da ce zvucat smijesno ali ne kuzim kako i od kud te kile?? Ok, jedem i slatko i kruh i tjesteninu ali nista vise nego prije trudnoce pa se nisam toliko debljala. Nikad nisam pazila posebno sto jedem i kilaza je uvijek bila tu negdje. 

dzenny
    05. Srpanj 2017. 16:23

Suncokretica,ja sam to na samom pocetku presjekla,nisam se htjela naprijed zivcirat.. ona je ovak stvarno dobra osoba i pazi na mene,ali ne mozes toliko da me za sve moras posjecivat,osjecas se bezvrijednom.. tad sam joj rekla i vise nikad mi nista za trudnocu u tom smislu nije rekla..
    Sanchy,mi eto nismo nikom nista govorili i ravunali smo sve sami da cemo uzimat,ako ko priskoci u pomoc dobro.. aa svekar i svekrva su dali nesto para,ali ne mozes ti dati npr 300€ i nakraju reci aa za bebu treba se sve novo.. ok necu ni ja uzimat nesto staro ili nesto sto je osteceno,al recimo kolica smo nasli za 200€ znaci bez ogrebotine i bilo bi mi glupost za ista davat 600€ samo zato sto imaju etiketu.. pa molim te.. 

• sretna
    05. Srpanj 2017. 16:42

barbs

Za Ogtt: 2x su mi vadili iz jedne ruke, a 1x iz druge

Tako i meni

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.