Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    24. Ožujak 2017. 11:50

I ja sam na cuvanju trudnoce, kava mi se ne pije od kad sam ostala trudna, a prije sam je pila neograniceno. Ja sada donekle normalno jedem, u samom pocetku sam bila doslovno nezasitna i zerala sam puno slatkog, ali nekako me proslo. Uplasila sam se da cu dobit secer pa sam smanjila cokolade i na vadenju mi je bio super, gin mi ne rekla da pripazim tjedan dana prije vadenja da mi ne skoci jako. Meni je dorucak uvijek isti, tostirani kruh, sirni namaz i jogurt, obavezno dva rucka jedan oko 12,13 pa opet kad MM dode s posla, pa vecera po potrebi, ovisi o gladi. Jedem i puno voca, pase mi sve, trenutno ubijam kivi 😁Od hrane isto mogu sve, pazim samo na ono sto se ne preporucuje u trudnoci; sirovo meso i to. Na zadnjem vaganju sam imala 55 kg, vidjet cemo do kud sam dogurala 😆

Dragy
    24. Ožujak 2017. 11:54

Heloooou 
    Evo i nas s pregleda. 

Napredujemo dobro, narasli smo na 11mm i srce nam kuca 100 na sat. Pokazao mi je na monitoru bebu i tockicu koja pulsira i koja predstavlja srce te nam je pustio zvuk otkucaja. Sve je u najboljem redu. Pregled je opet bio vaginalni jer nije ocekivao takav napredak bebe pa ce ostali biti standardni uvz preko trbuha. 

Po velicini, kaze doktor da vise spadamo u 7.tjedan nego u 6t+3, a to znaci da je moguce kako je ranije doslo do ovulacije nego uobicajeno. Rekao nam je da se ponasamo kao i obicno, najnormalnije, da pijemo prenatal i uzivamo dok nema mucnina i ostalih tegoba. 

Dobili smo trudnicku knjizicu, vagali se (dobila sam 1,5kg u odnosu na prije trudnoce...mozda tjedan dana prije nego cu ostati trudna vagala sam se i imala 52, a sada smo na 53,5kg), mjerili tlak koji je gotovo pa savrsen, dobili uputnice za urin, krv, secer i rh faktor za krvnu grupu jer ja znam grupu ali ne znam predznak. I to trebamo izvaditi pred sljedeci pregled koji nam je zakazan za mjesec dana.

Ja letim drage moje otkako sam vidjela danas bebu i cula srce. Tek sad mi je doslo do glave da je u mom trbuhu beba i da je to sve stvarno. Adrenalin me opucao zesce, ne mogu sebi doci. Preprepresretna sam 

Sto se tice kila, također sam presretna sto sam dobila jer sam prosle godine imala poremećaj s prehranom i spala bila na 49kg. Od ljeta se borim s apetitom i hranom i sad kako sam trudna jedem normalno i imam apetit tako da mi je drago da se vracam u normalnu svoju kilazu koja je između 53 i 55 uvijek bila, to znaci da je sa mojim stanjem organizma sve super opet. 

babylove28
    24. Ožujak 2017. 11:58

NASI TERMINI
    babylove28.......................09.09.
    Nina0607…………………………….16.9.   I_me……………………………….20.09.
    treca_sreca…………………… …21.09.
    M@lena……………………………23.09.
    Tea2803 ………………………. …24.09.
    pandora……………………………27.09
    barbs………………………………27.09
    Violeta……………………………….27.09
    kiki……………………………………09.10.
    suncokretica……………………..01.11.
    Belle84………………………………01.11.
    mc_mouse……………………….11.11.
    wanttobemom……………………..13.11.
    Mystique………………………………….14.11.
    Dragy………………………………14.11.
    Giovi…………………………………15.11.
    NASI PREGLEDI

Giovi…………………….24.03.
    Dragy………………….24.03.
    babylove28...........27.3
    Nina0607…………………….28.03.
    kiki……………………….28.03.
    mc_mouse…………….30.03.
    Violeta……………………06.04.
    Mystique……………….07.04.
    i_me……………………10.04.
    pandora122…………….11.04
    Tea2803……………….12.04.
    Barbs………………….12.04.
    wanttobemom………….13.04.
    M@lena………………..20.04.

Kiki156
    24. Ožujak 2017. 12:03

Dragy super! Bas mi je drago sto je sve proslo dobro! 🎉🎉🎉 uzivaj sada u bebici i papici i svemu! I super da ti je pustio da cujes srce, meni jos nisu pustali, samo sam vidjela na monitoru.

Giovi
    24. Ožujak 2017. 12:21

Evo i mene... meni nije pustio da cujem srce ali mi ga je pokazao. Imamo 4mm i trudnoca se razlikuje za jedan dan nego po aplikaciji. Sad sam 6+1...novi pregled mi je zakazao za 14.04 i dao te uputnice za vadjenje krvi. Kod mene su dva mioma od kojeg jednov nije mogao naci a drugi je narastao 1.5cm ali nije zabrinuti nego kaze da cemo pratiti. S obzirom na posao i miom odmah me poslao na komplikacije s time da sam se ja vec unaprijed dogovorila sa sefovima,jer sam pretpostavljala da ce tako biti,da cu nastaviti voditi lokal samo necu konobariti... i mislim da je to to... :-) 
    E da,ja ga nisam na kraju previse nista pitala,ispitivala sam ga o tom miomu i to opcenito i samo sam ga pitala da ja sve mogu raditi,jesti,piti i sl. Kao i dosad uz samo malo opreza i prema osjecaju i rekao je da da...etoooo... 

Senoritakova
    24. Ožujak 2017. 12:57

Hej curke...evo i mene opet.. bome ste puno stranica ispisale pa sam samo zadnjih par pročitala..
    Meni su mučnine se smanjile, a nadam se da će uskoro i skroz prestati.. od hrane jedem sve neutralno i bez puno začina. Neki dan sam pravila tortilje zacinjene i cijelu noć zgaravica i mucnina.
    Možete i mene pribiljeziti: -termin 5.10; a idući pregled 7.4
    Studiram 2 faxa, i jos sam zadnja godina pa se s tim sad zabavljam, iako bi najradije bila na zraku, šetala plazom..
    Živim u Zadru vec 5 godina, ali sam iz Sl.Broda pa ću tamo roditi..

mc_mouse
    24. Ožujak 2017. 13:08

Giovi i Dragy presretna sam zbog vas!!!! Ne mogu dočekati četvrtak i pregled samo da vidim da kuca srce i da je sve u redu, tad ću već biti 7+5, krvnu sliku sam obavila kao i urinokulturu, krvnu grupu sam imala od prije, joj ne mogu dočekati!!!... Ti dani čekanja mi se čine kao vječnost, više ništa ne prolazi brzo otkada sam saznala da sam trudna...

Dragy
    24. Ožujak 2017. 13:14

mc_mouse

Giovi i Dragy presretna sam zbog vas!!!! Ne mogu dočekati četvrtak i pregled samo da vidim da kuca srce i da je sve u redu, tad ću već biti 7+5, krvnu sliku sam obavila kao i urinokulturu, krvnu grupu sam imala od prije, joj ne mogu dočekati!!!… Ti dani čekanja mi se čine kao vječnost, više ništa ne prolazi brzo otkada sam saznala da sam trudna…

Sve znam kako ti je. Zato je mene danas takav adrenalin opucao od srece i uzbuđenja... jer mi je sve to novo. Jos kad mi je rekao da beba uredno napreduje i da je veca nego treba biti za ovaj tjedan, odmah olaksanje veliko 
    Ma neopisivo 
    Jedva cekam i tvoj pregled jooooj 

mc_mouse
    24. Ožujak 2017. 13:19

sad sam ljuta što me nije naručio za ovaj tjedan

• Mystique
    24. Ožujak 2017. 13:23

Curke baš mi je drago zbog vas kaj bebice super napreduju 
    Vaši socijalni ginekolozi fkt imaju dobre UZV, moja na vaginalnom meni nije ni vidjela gestacijsku, baš me preplašila s pogledom..tek na trbuhu je vidjela
    Valjda me zato naručila tek za 3 tj da me opet ne isprepada

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.