Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    24. Ožujak 2017. 08:18

Jel radite? Ja evo na cuvanju trudnoce zbog specificnosti posla koje obavljam. Tako da sam doma i uzivam :-)

mc_mouse
    24. Ožujak 2017. 08:37

Ja radim još 3 i po mjeseca (Stručno osposobljavanje), nadam se da ću izdržati

pandora122
    24. Ožujak 2017. 08:39

Tea2803 koliki ti je taj secer na granici? Meni je bia 5.3 ,doktorica nije digla paniku,nit mi je rekla da smanjim slatko ,vec dala da ponovo idem vadit. Sad cu pripazit dva dana prije vadenja sto cu jesti 

[/url

Tejuska♡
    24. Ožujak 2017. 08:45

pandora122

Tea2803koliki ti je taj secer na granici? Meni je bia 5.3 ,doktorica nije digla paniku,nit mi je rekla da smanjim slatko ,vec dala da ponovo idem vadit. Sad cu pripazit dva dana prije vadenja sto cu jesti

Draga moj je na 5.1 tako je bilo i zadnji puta pa slat ce te na ogtt ako bude isto toliko pazi morat ces vaditi svako malo krv,ja da to izbjegnem sam odrzavala dijetu i spuštala na 4.7 4.8 4.9 kako kada , sada isto pazim gle ubiti beba moze dobiti na porodu kao secer ali to ako je bas ono jako visok,rijetki slucajevi kada se daje inzulin na porodu to stvarno iznad 6.5 7 8 mora biti.. Jedino jos sta je prijevremeni porod i beba moze biti teza,Jan se rodio u 37tt sa 3590 ok ali da je bio u terminu bio bi dosta velika beba.. Imas dijetu na poliklinika Harni dijeta za dijabetičare u trudnoci 1800 kcal .. Nemoras mnogo ali pripazi samo 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    24. Ožujak 2017. 08:46

Belle84

Jel radite? Ja evo na cuvanju trudnoce zbog specificnosti posla koje obavljam. Tako da sam doma i uzivam :-)

Ja sam na Komplikacijama ali radim u svojoj firmi ovako :D Sluzbeno sam doma ali raditi cu do kraja 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

violeta1
    24. Ožujak 2017. 09:04

Evo ja ne pijem kavu, osim cappucino s cokoladom, a prije sam mogla sve. Sada na miris turske kave mi je muka. U prvom tromjesjecju nisam dobila nista kila, a sad polako mi se stomak vidi iako svi kazu da nista ne kuze da sam se promjenila. Na komplikacijama sam vec mj dana, uzivam doma, ucim (ostalo mi par ispita na ekonomiji) i bavim se politikom 😂 Pomazemo prijateljima u izborima muz i ja hehe... 

violeta1
    24. Ožujak 2017. 09:05

wanttobemom

violeta1

Ja sam iz Dakova 😊😉

Ja sam rođena Đakovčanka. Živim u Zagrebu

Makar jos jedna mama iz Slavonije hehe... Iako rodom 😊😊

barbs
    24. Ožujak 2017. 09:09

Tea2803

Jutro cure kako ste mi danas?
    Da li pijete kavu ujutro? Meni od nedavno samo odgovara ness od vanilije
    Imate neko odredeno jelo koje volite? I sta vam smeta?

Ja pijem skoro svaki dan kavu s mlijekom :D 
    Ja volim i želim trenutno samo nezdravu hranu haha  Mada se naravno trudim izbjegavati ju, ali kad me uhvati želja me obavezno uhvati na nešto nezdravo (hamburger, pizza, čips i tako )

barbs
    24. Ožujak 2017. 09:12

Belle84

Ja sam nezaposlena i doma sam, nažalost  Na čekanju sam za staž i toliko se odužilo da ću jednostavno slijedeći tjedan morati obavijestiti poslodavca da ćemo to morati odgoditi za drugu godinu. Nema smisla. Očekivala sam da će se zahtjevi jako brzo odobriti i da ću barem neko vrijeme moći raditi, ali kako se vrijeme odmiče i nema novih informacija, shvatila sam da bi bilo vrijeme da "odustanem" neko vrijeme. Želim stažirati u vrtiću, pa mi većina govori da nije pametno da krenem raditi em jer bih radiola s djecom em jer tamo odrađujem i stručni ispit, a ako mi se ravnateljica zamjeri jer joj nisam rekla za trudnoću prije potpisivanja (a hoće jer je rošpija i zamjeri se radi svakakvih gluposti i onda te ruši na glavnom ispitu ) tako da sam jednostavno, NAŽALOST, odlučila da će stažiranje pričekati slijedeću godinu. 

mc_mouse
    24. Ožujak 2017. 09:14

Barbs nemoj biti tužna :) Najbitnije je sada zdravlje tebe i bebe, bit će staža nakon toga :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.